Явно второто ми предположение. След месец банката ще работи. Поне засега така казват, може пък и да печелят време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
tzetzo_slavista написа:Абе не знам дали ни е в кръвта, но за нищо не можем да сме сигурни. Може пък слуховете да са верни, откъде да знам. Не бих искал спестяванията ми да се изпарят. Не че ако ги изтеглим ще имаме сигурност, но знам ли. Ни така, ни така! Света в който живеем е хазарт в крайна сметка и всеки си преценява риска. За съжаление, често пъти информацията е оскъдна, за да вземем правилно решение, но пък иначе, нямаше да има прецакани.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Също така обаче помним колко пари взеха гърците. Като част от тези пари са били и от България.Да, страхотно се оправиха направо. Нямам думи.Това ли за теб е правилно владеене на финансовата система?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Също така обаче помним колко пари взеха гърците. Като част от тези пари са били и от България.Да, страхотно се оправиха направо. Нямам думи.Това ли за теб е правилно владеене на финансовата система?A17DTС/S
Коментар
-
То повечето са такива ама на, ако не си с папагалите ще си чакаш парите сега неизвестно дълго. Това имах предвид и преди - искаш не искаш се съобразяваш в някои случаи със стадото, иначе страдаш. Твой избор.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Airfan написа:При нас обаче има и голяма доза папагали, които не мислят, а се влияят - чули, че подковават коня и те се наредили на опашката.A17DTС/S
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Принципно нищо не е гарантирано, щото закона е написан така че да го завира на крайния потребител.......да, влоговете са уж гарантирани, но скапания закон гласи че при фалит или ала - бала изплащането на тези гарантирани пари трябва да започне до 3 месеца, но никой не казва ДО КОЛКО време трябва да приключи, дали трябва да е в пълен размер или на части и изобщо неща от сорта......така че те могат да ги изплащат и 10 години какъв е проблема......а инфлацията си тече.....Нищо не е гарантирано, всичко е прах в очите...Airfan написа:При нас обаче има и голяма доза папагали, които не мислят, а се влияят - чули, че подковават коня и те се наредили на опашката.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:ФЕРАРИСТ написа:Принципно нищо не е гарантирано, щото закона е написан така че да го завира на крайния потребител.......да, влоговете са уж гарантирани, но скапания закон гласи че при фалит или ала - бала изплащането на тези гарантирани пари трябва да започне до 3 месеца, но никой не казва ДО КОЛКО време трябва да приключи, дали трябва да е в пълен размер или на части и изобщо неща от сорта......така че те могат да ги изплащат и 10 години какъв е проблема......а инфлацията си тече.....Нищо не е гарантирано, всичко е прах в очите...Nino написа:Има една книжка която се подмята във всяка банка... "ВЪПРОСИ и ОТГОВОРИ" свързани с ФОНДА за ГАРАНТИРАНЕ на ВЛОГОВЕТЕ, вземи я и си я сложи в рамка.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
style34 написа:По-интересно е ако са ти набутали някъв промоционален депозит, като ВИП клиент, как можеш да изгориш...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар