На мен друго ми е интересно:В ПИБ не можеш да изтеглиш повече от 5000 лв в брой без предварителна заявка от предния ден. Това си е правило от едно време, не е от вчера.Което ми навява следните мисли:1. Или повечето от тия хора имат спестявания до 5000 лв (как се събират така 800 милиона, не ми е много ясно - трябва да са над 160.000 човека.)2. Или тия хора не теглят парите в брой, а ги местят в друга банка безкасово - което значи, че все пак имат вяра в банковата система като цяло, и са се поддали на слуха само за тази банка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
800 милки са съвкупност от двете ти точки Дидо.Фирмените пари на съпругата ми също са в ПИБ-а и сега понасяме всички негативи (остава без заплата), а имаме вноска по ипотечен да правим и РД на малкия...Дано в понеделник всичко заработи нормално."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Да, хората имат вяра в банковата система като цяло. Има опашки пред други банки, за да внасят пари. За клонове на три банки имам инфо. И да - голяма част от средствата са прехвърлени безкасово. Те затова спряха и електронното им банкиране, щото бързо, без да чакаш на опашки прехвърляш всичко.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
tyson написа:800 милки са съвкупност от двете ти точки Дидо.Фирмените пари на съпругата ми също са в ПИБ-а и сега понасяме всички негативи (остава без заплата), а имаме вноска по ипотечен да правим и РД на малкия...Дано в понеделник всичко заработи нормално.
Коментар
-
Вчера една позната, работеща в Булбанк вика: "днеска беше някакъв ужас - цял ден идват с торби, чували и куфари, пари в кеш, да внасят изтегленото от ПИБ." Като се замислите- хората какво да ги правят тези пари - не могат да ги държат в къщи, това си е урожай за крадците. Така че всичко е един голям айрян в момента.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
-
Сутринта го слушах Бащицата (ББ, да се свети името му, много е популярен из форума този разбойник), как обяснява нещо за МВФ, заеми и т.н. Банка у нас, а и по Европа, могат да бутнат тотално само два фактора- акционерите и и вложителите (като си изтеглят парите).Атаката се събра не случайно срещу българските банки. Може да има и трета- има още една, чиято собственост предполага да е уязвима от подобна атака, но да видим дали ще се пробват и там. Тя обаче няма толкоз много вложители, а и не участва в българската система за гарантиране на влоговете.Да се играе срещу борда...след 2008-а година,когато имаше такива опити, мисля, че няма да има кой да се пробва отново.Той корабът пак си потъва по график, но това няма общо с банките.
Коментар
-
style34 написа:Немат толкоз акъл явно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
pplk написа:[quote:f414cd59a9="valti"]Заповядайте:http://www.dnes.bg/politika/2014/06/...mvf.230500Аз не подкрепям нито една партия от наличните в БГ, но това са обществено насочени манипулации. МВФ има достатъчна изгода от раздаването на кредити, а ние нямаме. Всеки да го разбира, както си иска. На заяждащия се по-горе (dan4o) не възнамерявам да се аргументирам повече, че много ми дотегна от разбирачи днес. Поздрави.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
Princo написа:....Баща ми примерно днес получи заплата в ПИБ,не я изтегли,защото има заделени пари до другият месец.Много хора не са така обаче и ако не си изтеглят парите и блокират банкоматите,сметките остават неплатени....Princo написа:...Изтеглил си ипотечен кредит,докато обикаляш за апартамент някой пуска мухата за евентуален срив на банката,но я пускат по такъв умел начин,че едва ли не вече са изгубени и отиваш с надеждата да успееш да ги дръпнеш и криеш някъде другаде докато не е станало късно.Вината трябва да се търси в пусналите по медиите слухове и да се включат контролиращите органи за да се спре цялата истерия докато не е късно ...04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:2. Няма как да изтеглиш пари на банкомат на ПИБ тези дни.
Коментар
-
Това, което се случи с ПИБ в петък е абсолютно доказателство за мен, че масата от хората в БГ са късопаметни. 2008-а година се случи същото.16 май 2008 г. Истината за фалита на Първа инвестиционна банка.Спекулацията е започнала от мг-мама мафията. Казвам мафия, защото това е много голямо общество, с много голямо доверие една към друга, готови да правят всичко по нареждане. Разбират от всичко, от цигли и болтове, до малки деца.Ето един пример: 8 ми резултат за търсене на цигли04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар