dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
valti написа:Тоя боклук Бойко вече тръби наред как ще тегли 5-6 млрд. от МФВ. Вече е без съмнение кой стой зад този сценарии и че е замислен отдавна.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Заповядайте:http://www.dnes.bg/politika/2014/06/...mvf.230500Аз не подкрепям нито една партия от наличните в БГ, но това са обществено насочени манипулации. МВФ има достатъчна изгода от раздаването на кредити, а ние нямаме. Всеки да го разбира, както си иска. На заяждащия се по-горе (dan4o) не възнамерявам да се аргументирам повече, че много ми дотегна от разбирачи днес. Поздрави.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
pplk написа:valti написа:Тоя боклук Бойко вече тръби наред как ще тегли 5-6 млрд. от МФВ. Вече е без съмнение кой стой зад този сценарии и че е замислен отдавна.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Понеже аз упреквах Държавата след кризата в КТБ, към този момент трябва да призная, че все пак Държавата в лицето на управляващи,финансисти и икономисти най-сетне демонстрира адекватни на хауса и паниката действия. Не може да се отрече. Впрочем разполагат с ощедва дена за да "отрезвят" напълно хората.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
valti написа:Заповядайте:http://www.dnes.bg/politika/2014/06/...mvf.230500Аз не подкрепям нито една партия от наличните в БГ, но това са обществено насочени манипулации. МВФ има достатъчна изгода от раздаването на кредити, а ние нямаме. Всеки да го разбира, както си иска. На заяждащия се по-горе (dan4o) не възнамерявам да се аргументирам повече, че много ми дотегна от разбирачи днес. Поздрави.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Airfan написа:Аз днес опитах да купя 300 евро от Пиреус и ме отрязаха, а съм на зор, че пътувам в чужбина във вторник. В Пловдив видях и на по 2.30 за 1 евро курс, но няма да вържа... Дай боже да работят картите и на италиански банкомати, а тук папагалите да се свестят малко.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Airfan написа:Аз днес опитах да купя 300 евро от Пиреус и ме отрязаха, а съм на зор, че пътувам в чужбина във вторник. В Пловдив видях и на по 2.30 за 1 евро курс, но няма да вържа... Дай боже да работят картите и на италиански банкомати, а тук папагалите да се свестят малко.
Коментар
-
Обяснението е много добро,но в днешно време хората нямат никакви спестявания и се втурват към банката за да си изтеглят парите щото могат и тях да загубят.Инстинкт го наречи,правят го хората,донякъде с право.Няма как да осъзнаем,че по тоя начин има риск да се фалира банката.Баща ми примерно днес получи заплата в ПИБ,не я изтегли,защото има заделени пари до другият месец.Много хора не са така обаче и ако не си изтеглят парите и блокират банкоматите,сметките остават неплатени.И друг пример:Изтеглил си ипотечен кредит,докато обикаляш за апартамент някой пуска мухата за евентуален срив на банката,но я пускат по такъв умел начин,че едва ли не вече са изгубени и отиваш с надеждата да успееш да ги дръпнеш и криеш някъде другаде докато не е станало късно.Вината трябва да се търси в пусналите по медиите слухове и да се включат контролиращите органи за да се спре цялата истерия докато не е късно ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Обяснението е много добро,но в днешно време хората нямат никакви спестявания и се втурват към банката за да си изтеглят парите щото могат и тях да загубят.Инстинкт го наречи,правят го хората,донякъде с право.Няма как да осъзнаем,че по тоя начин има риск да се фалира банката.Баща ми примерно днес получи заплата в ПИБ,не я изтегли,защото има заделени пари до другият месец.Много хора не са така обаче и ако не си изтеглят парите и блокират банкоматите,сметките остават неплатени.И друг пример:Изтеглил си ипотечен кредит,докато обикаляш за апартамент някой пуска мухата за евентуален срив на банката,но я пускат по такъв умел начин,че едва ли не вече са изгубени и отиваш с надеждата да успееш да ги дръпнеш и криеш някъде другаде докато не е станало късно.Вината трябва да се търси в пусналите по медиите слухове и да се включат контролиращите органи за да се спре цялата истерия докато не е късно ...
Коментар
-
Разбрах те,просто казвам,че е трудно да убедиш изпълнителите ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар