Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Гледам Тавекс са смъкнали курса на еврото от 2,10 на 1,995. Явно баламурниците са свършили,а някои играчи си направиха парички от паниката. Много мръсна игра започнаха да играят комунистите и техните сателити (ДПС и ГЕРБ)... Дано не бутнат борда,че тогава ще стане страшно...
    Виж за тавекс информацията не ми е надеждна, освен ако и ти не си видял.Но този дето ми каза има чендж.
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Аз го видях и даже го снимах, поне 2 часа беше такъв курса.
      Fiat Stilo 115 h.p. 2004
      Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

valti написа:
        Тоя боклук Бойко вече тръби наред как ще тегли 5-6 млрд. от МФВ. Вече е без съмнение кой стой зад този сценарии и че е замислен отдавна.
        Ти малоумен ли си или да ?

Коментар

Не повече от теб, явно?! Като няма какво да кажеш, то по-добре си мълчи.
          Fiat Stilo 115 h.p. 2004
          Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

valti написа:
            Тоя боклук Бойко вече тръби наред как ще тегли 5-6 млрд. от МФВ. Вече е без съмнение кой стой зад този сценарии и че е замислен отдавна.
            Гледам, тва стана новата опорна точка. :D :D :D Кажи ся, къде и кога е казал Боко, че ше тегли заем от МВФ?
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Заповядайте:http://www.dnes.bg/politika/2014/06/...mvf.230500Аз не подкрепям нито една партия от наличните в БГ, но това са обществено насочени манипулации. МВФ има достатъчна изгода от раздаването на кредити, а ние нямаме. Всеки да го разбира, както си иска. На заяждащия се по-горе (dan4o) не възнамерявам да се аргументирам повече, че много ми дотегна от разбирачи днес. Поздрави.
              Fiat Stilo 115 h.p. 2004

Коментар

pplk написа:
                valti написа:
                Гледам, тва стана новата опорна точка. :D :D :D Кажи ся, къде и кога е казал Боко, че ше тегли заем от МВФ?
                Направо си е стабилна опорна точка!!!Не е цитирано точно и думите са извадени от общия смисъл на изреченията!!! Както им е удобно....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Понеже аз упреквах Държавата след кризата в КТБ, към този момент трябва да призная, че все пак Държавата в лицето на управляващи,финансисти и икономисти най-сетне демонстрира адекватни на хауса и паниката действия. Не може да се отрече. Впрочем разполагат с ощедва дена за да "отрезвят" напълно хората.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз днес опитах да купя 300 евро от Пиреус и ме отрязаха, а съм на зор, че пътувам в чужбина във вторник. В Пловдив видях и на по 2.30 за 1 евро курс, но няма да вържа... Дай боже да работят картите и на италиански банкомати, а тук папагалите да се свестят малко.

Коментар

valti написа:
                      Заповядайте:http://www.dnes.bg/politika/2014/06/...mvf.230500Аз не подкрепям нито една партия от наличните в БГ, но това са обществено насочени манипулации. МВФ има достатъчна изгода от раздаването на кредити, а ние нямаме. Всеки да го разбира, както си иска. На заяждащия се по-горе (dan4o) не възнамерявам да се аргументирам повече, че много ми дотегна от разбирачи днес. Поздрави.
                      Ти прочете ли кво си постнал , ам? Или имаш проблем с писан текст? Нямам основание да не се съглася с колегата Данчо Ще цитирам специално за 15/15 малоумниците:[quote:11c8388f39]защото е нужно да се емитира нов дълг от поне 5-6 милиарда лева, за да се стабилизира ситуацията..... трябва да се викне МВФ, трябва веднага да се викне, след тази тройна коалиция следващият бюджет да го прави фондът
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Airfan написа:
                        Аз днес опитах да купя 300 евро от Пиреус и ме отрязаха, а съм на зор, че пътувам в чужбина във вторник. В Пловдив видях и на по 2.30 за 1 евро курс, но няма да вържа... Дай боже да работят картите и на италиански банкомати, а тук папагалите да се свестят малко.
                        Алтернатива - купи си долари, а където и да идеш, ще ти ги сменят за евро
                        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

tambuhtaneca написа:
                          Airfan написа:
                          Алтернатива - купи си долари, а където и да идеш, ще ти ги сменят за евро
                          Сетих се за това, но по-късно вечерта и беше късно. В понеделник ще видим каква е ситуацията.Междувременно покажете това видео на всички папагали, които си теглят парите:https://www.youtube.com/watch?v=K1vtT7QpNKc

Коментар

Обяснението е много добро,но в днешно време хората нямат никакви спестявания и се втурват към банката за да си изтеглят парите щото могат и тях да загубят.Инстинкт го наречи,правят го хората,донякъде с право.Няма как да осъзнаем,че по тоя начин има риск да се фалира банката.Баща ми примерно днес получи заплата в ПИБ,не я изтегли,защото има заделени пари до другият месец.Много хора не са така обаче и ако не си изтеглят парите и блокират банкоматите,сметките остават неплатени.И друг пример:Изтеглил си ипотечен кредит,докато обикаляш за апартамент някой пуска мухата за евентуален срив на банката,но я пускат по такъв умел начин,че едва ли не вече са изгубени и отиваш с надеждата да успееш да ги дръпнеш и криеш някъде другаде докато не е станало късно.Вината трябва да се търси в пусналите по медиите слухове и да се включат контролиращите органи за да се спре цялата истерия докато не е късно ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              Обяснението е много добро,но в днешно време хората нямат никакви спестявания и се втурват към банката за да си изтеглят парите щото могат и тях да загубят.Инстинкт го наречи,правят го хората,донякъде с право.Няма как да осъзнаем,че по тоя начин има риск да се фалира банката.Баща ми примерно днес получи заплата в ПИБ,не я изтегли,защото има заделени пари до другият месец.Много хора не са така обаче и ако не си изтеглят парите и блокират банкоматите,сметките остават неплатени.И друг пример:Изтеглил си ипотечен кредит,докато обикаляш за апартамент някой пуска мухата за евентуален срив на банката,но я пускат по такъв умел начин,че едва ли не вече са изгубени и отиваш с надеждата да успееш да ги дръпнеш и криеш някъде другаде докато не е станало късно.Вината трябва да се търси в пусналите по медиите слухове и да се включат контролиращите органи за да се спре цялата истерия докато не е късно ...
                              Не ме разбирай погрешно - вината е в подстрекателя, прекия изпълнител са всички теглещи, които не разбират, че колкото повече теглят, си го набиват по-здраво, а и на нас покрай тях.

Коментар

Разбрах те,просто казвам,че е трудно да убедиш изпълнителите ...
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X