Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не ви шашкам ама на моята банка банкомата е празен а вътре нямат евра. Не е сред цитираните в темата .
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      Да не ви шашкам ама на моята банка банкомата е празен а вътре нямат евра. Не е сред цитираните в темата .
      Няма нищо стряскащо, просто нормален дефект от ситуацията, в момента тия дето са се шашнали се опитва та теглят и от кафе машините без да мислят за таксите.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес само от такси от преводи и теглене на суми без заявка, банката е направила 6 цифрена сума сигурно.
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
          Днес само от такси от преводи и теглене на суми без заявка, банката е направила 6 цифрена сума сигурно.
          И това не е вярно, по скоро БНБ е направила 6 цихрената сума

Коментар

Баси моя шибан ипотечен кредит е в EUR, кво да правя Банков, да го обръщам ли в ЛВ. или да поизчакам още малко...?
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Мечтая си някой да пусне слух, че съм голям еб@ч. И пред вратата ми да се извие опашка от разтревожени гражданки, които искат да ми го теглят.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

S_BANKOV написа:
                tyson написа:
                Няма да сте на далавера, защото ще ги изискат преждевременно. И дано не се стига до фалит на банки.
                Абе хора няма никой да фалира има достатъчно механизми да не бъде допускано, а за банка в първа група, просто може да забравите за тази песен. С тази ви психоза само ще оправите НПП-тата на тия с матраците.Nino, добра идея, но дали и този подход ще проработи? - За бананите говоря
                Bankov нез нам кво става в момента обаче ни разцепват от работа,работя в ОББ.В момента постоянно влизат пари в банката.Сравнение с обикновен ден днес работим на 400% .Последният слух който чух преди малко е за Райфаизен.Някой целенасочено се опитва да срине ссистемата.
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                  S_BANKOV написа:
                  tyson написа:
                  Няма да сте на далавера, защото ще ги изискат преждевременно. И дано не се стига до фалит на банки.
                  Абе хора няма никой да фалира има достатъчно механизми да не бъде допускано, а за банка в първа група, просто може да забравите за тази песен. С тази ви психоза само ще оправите НПП-тата на тия с матраците.Nino, добра идея, но дали и този подход ще проработи? - За бананите говоря
                  Bankov нез нам кво става в момента обаче ни разцепват от работа,работя в ОББ.В момента постоянно влизат пари в банката.Сравнение с обикновен ден днес работим на 400% .Последният слух който чух преди малко е за Райфаизен.Някой целенасочено се опитва да срине ссистемата.
                  За Райфайзен се чу и в Бургас. Под нас в офисите на ПИБ маса народ прехвърля средства по други сметки.Завъртях се там. Аз също имам пари там, но няма да ги тегля, нито пък да оперирам с тях.Физически пари не дават.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Nino, добра идея, но дали и този подход ще проработи? - За бананите говоря
                    Кое да проработи ? Всичко е въпрос на сметки! Смятането на лихва едно време се учеше по математика в 10-ти клас, заедно с прогресиите, аритметична и геометрична.Не трябва да си специалист, а просто да имаш една две капки здрав разум...Задължаваш се във валута, а получаваш доходи в лева...задника ти е открит... това се казва валутен риск.Лихва, в евро е по-ниска, в лева по-висока.Ако не можеш да си я сметнеш сам, учтиво молиш куклата срещу теб да ти направи два проекто-погасителниплана... в лева и в евро.Гледаш в плановете, а не в бедрата или бюста на куклата и решаваш какво да избереш.Това естествено е за дълги, ипотечни кредити >20 години.Прочетох поста преди моя.. паника... ПИБ в момента продава долари в големи обеми на междубанковия пазар, ние сключваме РЕПА, също в големи обеми с тях... мисля, че ще се измъкнат от ликвидната криза.За бога хора, успокойте се...
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

tyson написа:
                      Баси моя шибан ипотечен кредит е в EUR, кво да правя Банков, да го обръщам ли в ЛВ. или да поизчакам още малко...?
                      Ми кво те бърка, ако имаш излишни пари за такси и ипотеки, що да не го направиш, даже на твое място бих го превалутирал в китайски юани, я виж с какви темпове се развива китайската икономика. Па това за Райфайзен е върха на простотията.

Коментар

Nino написа:
                        S_BANKOV написа:
                        Nino, добра идея, но дали и този подход ще проработи? - За бананите говоря
                        Кое да проработи ? Всичко е въпрос на сметки! Смятането на лихва едно време се учеше по математика в 10-ти клас, заедно с прогресиите, аритметична и геометрична.Не трябва да си специалист, а просто да имаш една две капки здрав разум...Задължаваш се във валута, а получаваш доходи в лева...задника ти е открит... това се казва валутен риск.Лихва, в евро е по-ниска, в лева по-висока.Ако не можеш да си я сметнеш сам, учтиво молиш куклата срещу теб да ти направи два проекто-погасителниплана... в лева и в евро.Гледаш в плановете, а не в бедрата или бюста на куклата и решаваш какво да избереш.
                        Това за лихвата ми е пределно ясно, я се загледай какво съм написъл, не чети а се загледай

Коментар

ПИБ затварят в 15.00 ч. с клиенти пак в понеделник.
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                            Това за лихвата ми е пределно ясно, я се загледай какво съм написъл, не чети а се загледай
                            Нямам време ... свят се пали.. баба си я чеше.... аре бягай да работиш!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

donnna написа:
                              ПИБ затварят в 15.00 ч. с клиенти пак в понеделник.
                              Дано за тези два дена вложителите в тази Банка се свестят...На нас ни трябва секунда за да се паникьосаме и дни за да "отрезвеем"
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Успокойте се, ПИБ работят и ще работят с удължено работно време, ОБАЧЕ заради психозата просто не смогват. Онлай банкирането им работи на предела на възможностите си, но съгласете се че има някакви възможности на пренос на данни и системите им се сриват от натоварването на трафика, а и касите им не смогват да обработват клиентите. Това още повече засилва психозата.Тъпото е че на такива опашки ако някой отпред е пръднал, отзад вече знаят че се е наа...л. Относно СМС-те, и аз получих такъв но интересното е че никога не съм бил техен клиент. Пак ви повтарям банковата система е стабилна и всяко съмнение в това само засилва ефекта който някой се опитва да постигне.
                                Това вече не е така.Банкирането и картите са блокирани. Не може да преведеш или изтеглиш пари.Освен системата им да е претоварена, но от никой банкомат не може да изтеглиш пари от дебитна карта на ПИБ.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X