Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наглей си колкото искаш.Аз каквото имах да кажа го казах. Освен това бях наясно, че и по гръб няма да паднеш. Хора като теб познавам предостатъчно, за да си ми ясен. Тия твоите 95% обаче са обекта на разговора ни, а не другите тинтири минтири. Там се омаза. Не знам врачка ли си или какво и как ги изчисли тези проценти, а как определи веднага, че всички депозити са преференциални също не ми е ясно, а пък всичко друго били разплащателни сметки. И това го казваш за всички банки ли, що ли? Просто е нелепо и е смешно, че продължаваш да упорстваш при положение, че знаеш, че не си прав. Не ми обяснявай на мен разликите във видовете депозити, за да замажеш положението. Мен какво ме вълнува? Не аз те попитах и нямам представа защо мое мнение цитираш, а обясняваш неща, които друг колега те попита Знаеш за какво ти направих забележка и е грозно да се опитваш да се измъкнеш от положението чрез отклоняване на темата.П.П. Сега понеже съвсем ясно осъзнавам, че това вече си е спам, а аз определено се старая да не създавам работа на модераторите спирам да цапам, а ти ако решиш да мажеш в темата пак минавам на лични.Специално си редактирам поста, за да добавя следното:Не спори с глупака, защото за да спориш с него е нужно да паднеш на неговото ниво, а паднеш ли там, то той непременно ще те победи с опит В този ред на мисли аз определено не се чувствам опитен за този вид разговор, който заформихме Писах и ЛС на банковия служител и дано един ден ме разбере, защото в днешни дни е безмислено да говоря с радиото.
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

@knosossИ аз спирам, но просто да си знаеш, въпреки плявата дето плещиш - всеки, който чете темата разбра какъв капацитет си. Така и не каза кой депозит е стандартен, кой преференциален, ама то откъде да знаеш. Нищо, утре прочети пак брошурите, там пише.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        @knosossИ аз спирам, но просто да си знаеш, въпреки плявата дето плещиш - всеки, който чете темата разбра какъв капацитет си. Така и не каза кой депозит е стандартен, кой преференциален, ама то откъде да знаеш. Нищо, утре прочети пак брошурите, там пише.
        Съгласен съм да ти отговоря, не защото питаш.Ще ти отговоря, именно заради хората, които четат - за да са на ясно, въпреки, че според мен вие двамата сте сред малцината които не схващате:1. Стандартен депозит: Срок на депозита от Х до У, лихва определена от срока, валутата и размера на депозита, право на внасяния към депозита(или не), определен начин на усвояване на натрупаната лихва, лихвен % + още няколко компонента.2. Преференциален депозит: Срок, различен от стандартно предлагания, миинмална депозирана сума, различна от стандартната, начин на усвояване на лихвата включително и авансово - различни от стандартните условия, различен лихвен процент от стандартния + още няколко компонента.3. Привилегирован - депозит с лично, индивидуално договорени параметри по депозити. От типа Иван се договаря с банката на Пешо. Пример: договаряш се с банката, че ще депозираш 100млн и ще си ги вземеш след 3 месеца с лихва от 5%, а през това време можеш да теглиш и внасяш, но 10 дни преди падежа 100-те млн трябва да са в банката. Например казвам.Условията по стандартен, преференциален и привилегирован са депозити различни за всяка банка. Ако и сега не разбираш, аз също се отказвам, защото очевидно е безсмислено. И да - над 95% от депозитите са ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ.

Коментар

За пореден и надявам се последен път правя опит да обясня, защото не е редно хората да остават с грешно впечатление относно сигурността на влоговете си.Според твоята теория, О велики служителю на банка 95% от депозитите са негарантирани от фонда, което просто е абсолютно невярно. Ти точно това се опитваш да вмениш с писанията си. И сега ако ще ми скачаш пак да обясняваш, че не си имал това предвид се върни назад в темата, провери какво си цитирал, какво точно са обсъждали колегите, и какво точно си "пляснал" след целия техен разговор.Мисли преди да пишеш и ще си спестяваме двете страници спам след това за обяснения и безмислени спорове

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Г-н Слав, оказвате се откровен лъжец, при това на дребно.Тъй като спора е от ден два, то аз отлично си спомням, че НИКОГА, НИКЪДЕ и по НИКАКЪВ повод не съм твърдял, че 95% от депозитите са негарантирани.Напротив, в последните си няколко поста Ви обясних, какви са най-общо видовете депозити, написах Ви също така, че НЕ аз и Вие решаваме, кое е гарантирано и кое не. Написах Ви също така, че Вие(а и не само) не сте компетентен за да тълкувате различни по вид Закони във форума на ФИАТ.Последното за Законите става още по-очевидно и задължително за Вас, тъй като се доказахте, като неопитен лъжец - поватарям: от нисък ранг.Нарушена т. 1.2 от правилата на форума -> лъжец.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

knososs, не се впрягай, бе човек. Тук ние всички сме икономисти, прависти, монтьори - каквито се сетиш.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

knososs написа:
                style34 написа:
                Съгласен съм да ти отговоря, не защото питаш.Ще ти отговоря, именно заради хората, които четат - за да са на ясно, въпреки, че според мен вие двамата сте сред малцината които не схващате:1. Стандартен депозит: Срок на депозита от Х до У, лихва определена от срока, валутата и размера на депозита, право на внасяния към депозита(или не), определен начин на усвояване на натрупаната лихва, лихвен % + още няколко компонента.2. Преференциален депозит: Срок, различен от стандартно предлагания, миинмална депозирана сума, различна от стандартната, начин на усвояване на лихвата включително и авансово - различни от стандартните условия, различен лихвен процент от стандартния + още няколко компонента.3. Привилегирован - депозит с лично, индивидуално договорени параметри по депозити. От типа Иван се договаря с банката на Пешо. Пример: договаряш се с банката, че ще депозираш 100млн и ще си ги вземеш след 3 месеца с лихва от 5%, а през това време можеш да теглиш и внасяш, но 10 дни преди падежа 100-те млн трябва да са в банката. Например казвам.Условията по стандартен, преференциален и привилегирован са депозити различни за всяка банка. Ако и сега не разбираш, аз също се отказвам, защото очевидно е безсмислено. И да - над 95% от депозитите са ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ.
                Оле, олелеее... Точка 1 и точка 2 са просто различни депозитни продукти. Какво значи срок, различен от "стандартно предлагания"??? Имаш 3 вида депозита единият със срок 1 година, другият със срок 6 месеца, трети със срок 3 месеца. Кой ти каза, че едногодишният е стандартен? А, да - брошурата. Кой процент е различен от "стандартния"??? Кой определи даден процент за стандартен???В някакъв нормативен документ, наредба има ли го регламентирано що е то СТАНДАРТЕН депозит??? Не, пак казвам, НИКОЙ не го интересува как дадена банка си е кръстила депозитите и че най-дървените си депозити ги наричат стандартни, а всички други преференциални, за да могат шаранчета като теб да си мислят, че има нещо специално. И в това няма лошо, стига да не беше служител. Няма НИЩО преференциално в депозит, който е достъпен за всеки клиент, освен името му.P.S.Със същия успех можеш да обясниш на нас, неразбиращите какви са разликите между промоционален, преференциален и специален депозит.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style не се заяждай с човека. Може да е служител на банка, ама примерно като охрана ПП. knososs нищо лично човек
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Абре, кнозосе,само от агресивният начин, по който се защитаваш и злобата, която влагаш в писането на постовете си личи страха и лутането в това какво да напишеш и как да нападнеш опонента си, за да заличиш срама от написаното.Има ли нужда да говорим повече след като те помолих неколкократно да се върнеш назад и да си прочетеш писанията, да вникнеш какво и защо ти го казвам и после да се репчиш и да нападаш ? Ти само се чудиш как да се заядеш на момента и никакво вникване и никаква проверка назад не правиш. Хващаш се за думата и дърпаш колкото можеш. Това нормален спор ли е според теб ? В крайна сметка това, че не можеш да вържеш две и две и да се сетиш защо ти направих още първоначално забележка за цитатите, след които си си пляснал гениалното умозаключение и процентите не говори добре за теб като професионалист. Всичко това седи като намек, че 95% от депозитите според теб за негарантирани, защото са преференциални (така е записано в закона - ти чел ли си го изобщо? Може би затова не схващаш за какво ти говорим). И оттам следваше логичен въпрос от разбиращите колеги какво според теб е преференциален депозит и изобщо в час ли си за какво говориш изобщо? Ама като липсва причинно-следствена връзка в мозъка нямам сили, нерви и желание да седна дума по дума да ти ги връзвам и да ти обяснявам...не е реално, че точно ти си човека, който говори за компетентност и честност самоизтъквайки себе си...Ако ми докажеш черно на бяло тия прценти дето си пляснал и че всички депозити са преференциални - едва тогава можеш да си позволиш лукса да наричаш някой лъжец - само и единствено тогава - когато докажеш, че говориш сериозно и адекватно, а не си въздухар, който просто всява смут хвърляйки някакви цифри и факти в пространството

Коментар

Ако до началото на днешният ден пишехте нелепици, то нещата вече и при двама ви, заедно с пискливата ви булонка, която подлайва в краката ми от време на време, са много сериозни и вие тримата започвате да блестите с умопомрачаващата си неграмотност и нестихваща дезориентираност.В кой Закон, г-н Лъжец, видяхте да е записано, че преференциалните депозити не са гарантирани? В кой? Бихте ли цитирал члена и алинеята му?Ами ако се окаже, че такова нещо никъде не пише - тогава? Пак ли няма да се сългасиш с мен, че си дребен лъжец? Точно толкова дребен, колкото и смешния начин по който ми разказваш кой кого нападал и кой се защитавал. Нещо си объркал. За да съм откровен, бих си признал, че заради подобни тъпизми, които изписахте е добре да има Закон, който да предвижда затвор за хората, които говорят на тема банки когато и каквото им скимне, все едно обсъждат колко литра фалшива водка са изпили снощи и колко мислят да изпият днес.А сега да видим - къде и кога ти казах, че преференциалните депозити не са гарантирани? Моля - цитирай.И кой, ако не съответната банка трябва да ви каже, дали един депозит е стандартен(за нея) или е преференциален!? Кой? - домакинката на училището в което майка му и татко му на Лъжеца преподават, но не учат на нищо децата ли? За Бога, та те собственият си син не са образовали!!!! Или може би... вуйчо му на другия учЕн и специалист по подбор на банков персонал? И ако някой от вас имаше преференциален депозит в КТБ - какъв депозит ще очакваш да ти се гарантира - стандартен депозит, или преференциален безсрочен депозит например, или трети - привилегирован, заедно с договора за него в който на поне 10 места пише, ЧЕ Е преференциален или какъвто вид е?

Коментар

Стига писахте глупости!!!Осрахте темата. Тука няма ли МОДЕРАТОРИ!?Както написах по-горе всички депозити от глава I, II и II в този документ са гарантирани.Пише го на страница 10 отгоре.Пускам поста да не се уплаши някой, че не му е гарантиран влога четейки спора ви.
                        _/''''''''''''''''''''''''\_
                        //---------------\\
                        [( )== //// ==( )]
                        |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Да колега прав си и те подкрепям. Като цяло схемата за мен е неизвестна, т.е. БНБ ли лъжат, за да може тази банка да бъде одържавена или направо да я фалират и да изгорят милиони на кредиторите, пускат невярна информация, че кредитните досиета са изчезнали, а прокуратурата казва обратното; или просто държавата се чуди как да направи така, че "своите" хора да си получат парите?
                          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Аз нямаще да отговарям на knososs, то не ми отива, ама понеже е един долен лъжец, анти-мъж, който като се осере няма честта да си избърше задника, а продължава да го маже, ще му цитирам и припомня как започна всичко:
                            knososs написа:
                            tambuhtaneca написа:
                            S_BANKOV написа:
                            Действащия закон е перфектен, и най интересното е че никой не казва нищо за преференциалните депозити в банката, всеки обяснява че суми до 196х.лв. са гарантирани, е да ама не.
                            И колко хора според теб са с преференциални депозити. Преференциален депозит можеш според мен да имат тези, дето имат поне 1 милион в банката, както и държавни и частни предприятия - това са различни лихви, по-ниски такси за преводи и т.н., т.е. условия различни от общоприетите за банката. Това, че някакъв депозит, предлаган от банката се е казвал "преференциален", не го прави такъв, тъй като се предлага на всички, а не е лично договорен.
                            Като банков служител ти казвам: Над 95% от депозитите са преференциални, с преференциален лихвен % и периоди на олихвяване.Останалото за кеото говориш са разплащателни сметки, което е друго
                            Т.е. Банков казва, че преференциалните депозити, по смисъла на закона (индивидуално договорени) не са гарантирани. Тамбухтанеца в същия контекст, с право казва, че малко депозити, за високи суми са преференциални по смисъла на този закон (лично договорени) и нашият измислен герой казва тук, че 95% от депозитите били преференциални... Даже убеждава тамбухтанеца, че си е баш така.Ама като разбра колко нелепо е това, още повече на фона "хвалбата", че работи в банка, заобяснява, че той ей така - ни в клин, ни в ръкав ни споделил, че просто 95% от депозитите в банките са си ги кръстили "преференциални"... смех, смех, смех. А, и другият бисер - останалото били разплащателни сметки . Коя е тая банка дето има два вида депозит и един вид сметка? Па и други работят в банки, че и в централите на банки и всеки ден им се смеят на бисерите на такива като теб, че после и пред клиентите се чудим кво да мажем, заради такива капацитети като тебе.Нарушена т. 1.2 от правилата на форума - долен лъжец, анти-мъж.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Да бе, не ти отива :D Точно ти нямаше да можеш да спиш, ако не отговориш нещо. Не се знаеме от вчера. От документа на колегата си харесах факта, че има всякакви суми за откриване на депозит. Аз тая банка съм я запомнил с рекламата "Клиентите са ни скъпи - мин. сума за откриване на сметка 5000 лв." Въпросът ми е някой знае ли Що и кога стана, че им е паднало толкова самочувствието на тия боклуци?
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз наистина се предавам!Отказвам се, колеги. Отстъпвам назад. Засрамен, разобличен и обруган за това, което не съм казал.Изводите - който както си ги направи. Можете да допуснете, че хората, които показват абсолютно дамският навик да вкарват на някой думи в устата, които не е казал, както и да разясняват смисъла на нещо, което не си казал - са прави.Може да допуснете, че не са.Въпрос на избор. Но тези по-горе са изгубена кауза. Обикновени, досадни клюкарки. Клиширани.

Коментар

Working...
                                X