Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потопът дойде!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Kay_ написа:
    А ГО ще покрие ли нещо?
    Само студената вода от чешмата. Нямаш ли каско,забрави за покриване на щети.
    И аз така си мислен, но гледам един репортаж от БТВ, където един апелира имате ли застраховка-няма проблем. Явно за Каско говори
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

То застраховка ГО е предвидена ако утрепеш някой на пътя. Теб нищо не те застрахова по щети, а само ак оти причиниш такива. Само Автокаско....И аз съм с капак и таван на канче и спукан с 10-тина линии преден прозорец.

Коментар

Аз мойта я спасих като я наврях в подлеза на Гара Искър до работата Обаче такъв язовир се образува че трябваше доста да чакам за да стигна до нея после. Иначе като се прибрах в Младост имаше страшно много коли с изпочупени стъкла
        Прикачени файлове
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Много гадно колеги, ламарините ще се оправят важното е, че вие и хората около вас са добре. Около мен почти всяка кола беше със счупени прозорци, това до Окръжна.Дъртата каруца обаче няма никакви проблеми, само десния мигач неочаквано не бачкаше ама след смяна на крушката отново всичко е наред.

Коментар

Леки поражения по тавана, малко повече по предния капак и спукано предно стъкло. ..... По дяволите!!!!!!!!!!!
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Баси Кобра ще си направят годишния оборот за 2 дни.........
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Аз пък с пунтото навлязох в прекалено дълбока локва. На всичкото отгоре беше дълга. По средата водата беше толкова на дълбоко, че нахлу в купето и всичките стелки заедно с краката ми се наводниха. Двигателя почна да губи мощност и да прекъсва, да пуши от водата която се изпаряваше, а ремъка се наводни и почна да скърца. Но все пак издрапах някак. После като отворих капака, все едно бях излял една кофа вода в двигателния отсег. Карах 10мин с леко прекъсващ двигател (явно беше попаднала вода във свещите) и се оправи от само себе си. Железни коли! :D
                _/''''''''''''''''''''''''\_
                //---------------\\
                [( )== //// ==( )]
                |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

ХАРП-нали са ни здраво. При мен положението е трагично ледена буца с големината на кенче се беше паркирала на задната седалка а задното стъкло беше на таблото :X ламарината... кратери, стоповете... аут, чистачките бяха на 10м от колата...
                  Fiat Bravo SX 1.6, 103hp, 16V

Коментар

Всъщност е ХААРП.
                    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Спокойно не сте сами, спъкано предно стъкло и огромни вдлъбнатини навсякъде, по капаци, колонки, таван, врати и калници!Аз бях в Лозенец и на служебния паркинг нямаше не пострадала кола.... под пострадала разбирайте повече от само нагънати ламарини.На Хаджикоцев имаше паднало дърво върху отсрещната сграда....имаше и пожарна. Дано няма пострадали хора!за информация удължавали срока за заявяване на щетите. Това за късметлиите които имат каско.
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Момчета. Съжалявам за това, което сте преживели и което се е случило в София. Ламарини и стъкла се оправят - вярно е, въпреки, че е много неприятно всичко това.Природата може да бъде и жестока. Стискам палци бързо да възстановите пораженията. И пак ще кажем: "Човек да не е" ...въпреки, че току щонаучавам, че двама от пострадалите от бурята са нямали този късмет. След Аспарухово всичко вече ни идва в повече.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз се чудя дали ще може и ако може колко време ще може да караме с нацепени предни стъкла.В близките 1 - 2 седмици сигурно ще бъде невъзможно да се доредиш да ти го сменят.
                          Bravo JTD 105 '98

Коментар

Бравото и Кромата са леш, на Кромата имам и счупен заден стоп. Най-ме е яд че бравото миналата година го боядисахме цялото и беше перфектно...
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Разминах се с 2-3 вдлъбнатинки по задния капак и 2 на тавана. Имам каско ама няма да се занимавам.
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Един колега в алфа форума беше писал, че фиат форума е капризен на свещи и кабели при мокро време и наистина позна, от вчера след 17:00ч. чак сега успях да вляза.Голфа на жената беше на Джъмбото на Ботевградско и за късмет няма нищо по него, но пунтото , капак и таван на дупки като кратери, заден десен стоп с дупка, хем стоповете бяха с фолио, чист късмет, ако може да се нарече късмет след това време, поне нямам счупени прозорци на пръв поглед.
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X