veselin10 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потопът дойде!
Collapse
X
-
От как съм се върнал от Родопите твърдя, че Варна е градът с най-некадърното снегопочистване и най-смотаното отводняване. А не е е като да не сме заобиколени от хубави баири и по време на дъжд ниските места да стават язовири. Всяка пролет се роптае срещу пълните с вода подлези, срещу наводнения гаров площад и улица "Девня", но така и нищо не се прави. Преди година и нещо ремонтираха един булевард на който има "нови" отводнителни шахти, които очевидно в последния дъжд не са били изобщо адекватно разположени. Друга тема е, че всички дерета събиращи дъждовните води от баирите край Аспарухово отдавна са застроени или засипани с боклуци (имам предвид заринати и от строителни отпадъци). Ужасно е в Аспарухово и като знам как правим пътища във Варна - може скоро да не видят нито асфалт нито тротоари, нито отводнителни инсталации... Дано не съм прав, дано!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Salvador написа:Пълзят тука някакви информации...че над 90% от помощите в храна и дрехи, които се пращат, всъщност отиват при циганите от съседните села и махали. Вярно ли е?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Salvador написа:Пълзят тука някакви информации...че над 90% от помощите в храна и дрехи, които се пращат, всъщност отиват при циганите от съседните села и махали. Вярно ли е?ПС: Допускам да е някаква "интерпретация" този клип, но познавайки мързелът им и внедрената им от самите нас нагла същност - вярвам. Ние ВЕЧЕ сме ДЛЪЖНИ на душманите си бе хора. За, какво говорим ???
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За каквото и да говорим, това е всичко, което правим - говорим. Затова и по-зле ще става.Ром нападна с нож доброволци.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Офф..Пред очите ми видях как дузина като яйце големи се втресоха в предния джам на Брава-та. Нека спре ще излизам да огледамФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар