Сложил съм шота, за да дам личен пример на колегите.Една снимка говори повече и от най-добре подбраните думи, което е видно от средствата набрани още в първите часове на кампанията.Дидо, не търся виновни, а гласно се възмущавам на тея бълхи обикалящи с група фотографи, бълващи откровена помия и правещи се на загрижени.Да се бяха качили в една лодка и тва кафе и вода да го разнесат на хората останали без дом. Тогава нямаше да ме е яд на тях!Ама не братко... Костюмчето, дъждобранчето, лачените обувки и задълбочената физиономия са по-важни за пред електората
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потопът дойде!
Collapse
X
-
Много неадекватно е да се хвалите под предлог, че сте давали пример. А за политиците - ако не бяха отишли - що не са. Ако са там - що са.... а дали ще ги глобят за пушене на закрито??? Това последното е съвесем адекватен въпрос. След като политиците, дето трябва пример да дават, не могат един елементарен закон да спазват - какво остава канализация да направят, да следят за незаконно строителство и т.н. Да, бедствие е, обаче размерите му можеха да се ограничат до доста по-приемливи граници, поне без жертви - за който не е от Варна - като завали един голям дъжд, градът е трагедия от всякъде- вода бълва от шахтите, а по-ниските части стават плавателен канал. Трябваше да стане трагедия, за да се сети някой. Лошото е, че сега ще обвинят времето и пак ще го подкараме по старому...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Много неадекватно е да се хвалите под предлог, че сте давали пример."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:ele написа:Много неадекватно е да се хвалите под предлог, че сте давали пример.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
M5kov написа:Сложил съм шота, за да дам личен пример на колегите.Една снимка говори повече и от най-добре подбраните думи, което е видно от средствата набрани още в първите часове на кампанията.Дидо, не търся виновни, а гласно се възмущавам на тея бълхи обикалящи с група фотографи, бълващи откровена помия и правещи се на загрижени.Да се бяха качили в една лодка и тва кафе и вода да го разнесат на хората останали без дом. Тогава нямаше да ме е яд на тях!Ама не братко... Костюмчето, дъждобранчето, лачените обувки и задълбочената физиономия са по-важни за пред електоратаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз лично смятам, че в случая не е могло кой знае какво да се направи.Никой не е застрахован срещу природно бедствие.Както се каза и японците са най-добрите в защитата срещу земетресение, а цяла атомна централа вдигна света на крак.Та така да не обвиняваме предварително този и онзи. И аз не ги харесвам тия сега, които ни управляват, но не виждам какво можеха да направят. Ако имаше екстрасенс, за да предскаже това, за да могат да изкарат хората предварително, то съм съгласен. Ама точно в този случай не мисля, че имат вина.Нека изчакаме да видим дали наистина е просто бедствие, което не е могло да се избегне, или има някой вина за нещо.Предвид трагедията ще се пробват да намерят виновен, дори и да е невинен. Така, че да изчакаме и да се надяваме, че времето ще бъде по-милостиво към хората в този район.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Дъжд
И в София мина градушка само през центъра http://news7.bg/Новина/България/Обществов Люлин няма дъжд
Коментар
-
ls1 написа:Аз съм на улицата на Ники сикс, обаче малко по-надолу. Такова нещо не бях виждал. Десетки коли да ги търкаля водата по една улица, да се блъскат една друга и да се качват една на друга. Жена ми се размина на метри и минути, успя да завърти обратно към града и да избяга.
Коментар
-
Ако обърнеш внимание ще видиш, че в последната година и половина почти, имам всичко 14 мнения. Всички те са когато мога много конкретно да помогна или много конкретно да питам. Нищо общо с над 3 000те ми мнения отпреди това и начина ми на присъствие. Освен това седмица след наказанието получих бележка, че след обсъждане наказанието е отменено и заличено, но не съм човек, който ще се върне с ’нали ви казах’. С което приключвам обясненията по въпроса ти, без да ме интересува дали ти стигат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар