Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потопът дойде!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сложил съм шота, за да дам личен пример на колегите.Една снимка говори повече и от най-добре подбраните думи, което е видно от средствата набрани още в първите часове на кампанията.Дидо, не търся виновни, а гласно се възмущавам на тея бълхи обикалящи с група фотографи, бълващи откровена помия и правещи се на загрижени.Да се бяха качили в една лодка и тва кафе и вода да го разнесат на хората останали без дом. Тогава нямаше да ме е яд на тях!Ама не братко... Костюмчето, дъждобранчето, лачените обувки и задълбочената физиономия са по-важни за пред електората
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Много неадекватно е да се хвалите под предлог, че сте давали пример. А за политиците - ако не бяха отишли - що не са. Ако са там - що са.... а дали ще ги глобят за пушене на закрито??? Това последното е съвесем адекватен въпрос. След като политиците, дето трябва пример да дават, не могат един елементарен закон да спазват - какво остава канализация да направят, да следят за незаконно строителство и т.н. Да, бедствие е, обаче размерите му можеха да се ограничат до доста по-приемливи граници, поне без жертви - за който не е от Варна - като завали един голям дъжд, градът е трагедия от всякъде- вода бълва от шахтите, а по-ниските части стават плавателен канал. Трябваше да стане трагедия, за да се сети някой. Лошото е, че сега ще обвинят времето и пак ще го подкараме по старому...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=rqHmUuRaG5U
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ele написа:
          Много неадекватно е да се хвалите под предлог, че сте давали пример.
          Ели, може да ти изглежда неадекватно, но върши работа.Да не говорим за това сега :}
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

По-лошо ще става (във всеки аспект), по-хубаво - не. Казвал съм го, пак го казвам. Който не вярва, ще повярва.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз съм на улицата на Ники сикс, обаче малко по-надолу. Такова нещо не бях виждал. Десетки коли да ги търкаля водата по една улица, да се блъскат една друга и да се качват една на друга. Жена ми се размина на метри и минути, успя да завърти обратно към града и да избяга.

Коментар

M5kov написа:
                ele написа:
                Много неадекватно е да се хвалите под предлог, че сте давали пример.
                Ели, може да ти изглежда неадекватно, но върши работа.Да не говорим за това сега :}
                Улисан в работа от време на време поглеждам форума. Нямам време за друго. Та по темата - благодаря за шот-а на M5kov, с който ме подсети какво мога да направя и аз.
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

M5kov написа:
                  Сложил съм шота, за да дам личен пример на колегите.Една снимка говори повече и от най-добре подбраните думи, което е видно от средствата набрани още в първите часове на кампанията.Дидо, не търся виновни, а гласно се възмущавам на тея бълхи обикалящи с група фотографи, бълващи откровена помия и правещи се на загрижени.Да се бяха качили в една лодка и тва кафе и вода да го разнесат на хората останали без дом. Тогава нямаше да ме е яд на тях!Ама не братко... Костюмчето, дъждобранчето, лачените обувки и задълбочената физиономия са по-важни за пред електората
                  Абсолютно си прав, но такава е реалноста. А те тия това и чакат - публика и да се говори за тях, ако ще и лошо да е. Ама такива сме си ги избрали, такива ще си ги гледаме. К’во да прайш, братче !? А най-лошото е, че сме свикнали да виждаме проблемите, но да не им обръщаме внимание. После като стане белята търсим виновни управници. Някой някога преди да се случи това нещастистие, излезе ли да каже - Ей, вижте го тоя къде строи, ще стане беля ! - не . По-лесно е после да викаме задружно срещу оня дето не му е стъпвал крака там и не знае какво е положението във всяко едно кътче на страната, без да се замиским за безотговорното си мълчние прз цялото време. Нали ткак гласи и закона - ако с действието или бездействието си, си допринесъл за извършването на едно престъпление, то ти си също толкова виновен, колкото и самият извършител. По-добре е в дин такъв момент да се замислим, какво ние не сме направили за да предотвратим подобна трагедия, отколкото, кой друг не е направил еди какво си. Не защитавам управляващите, упреквам мижитурките, тия дето малко или много са наясно какво може да се случи, но си траят, защотот така е по-лесно. И после като стане белята, всички започваме да джафкаме по някого, щото видиш ли, ние ако бяхме .... щяхме да вземем мерки. Дрън дрън та пляс.
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз лично смятам, че в случая не е могло кой знае какво да се направи.Никой не е застрахован срещу природно бедствие.Както се каза и японците са най-добрите в защитата срещу земетресение, а цяла атомна централа вдигна света на крак.Та така да не обвиняваме предварително този и онзи. И аз не ги харесвам тия сега, които ни управляват, но не виждам какво можеха да направят. Ако имаше екстрасенс, за да предскаже това, за да могат да изкарат хората предварително, то съм съгласен. Ама точно в този случай не мисля, че имат вина.Нека изчакаме да видим дали наистина е просто бедствие, което не е могло да се избегне, или има някой вина за нещо.Предвид трагедията ще се пробват да намерят виновен, дори и да е невинен. Така, че да изчакаме и да се надяваме, че времето ще бъде по-милостиво към хората в този район.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Дъжд

И в София мина градушка само през центъра http://news7.bg/Новина/България/Обществов Люлин няма дъжд
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Абе ele, ти си голям хейтър бе. От доста време ти пропусках постовете ама като се зачетох сега се сетих, защо не съм и няма да ти ги чета.
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Гръдушка

Е не те интересув ащото не те е сполетяла градушка сигирон си си седял в къщи или през вашия квартал не е миналаPS От къде ти дойде пък тази дума/ хейтър/ =Ненавистниккато има много значения А в българския език няма такава дума:D
                          Прикачени файлове
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ls1 написа:
                            Аз съм на улицата на Ники сикс, обаче малко по-надолу. Такова нещо не бях виждал. Десетки коли да ги търкаля водата по една улица, да се блъскат една друга и да се качват една на друга. Жена ми се размина на метри и минути, успя да завърти обратно към града и да избяга.
                            Ти нали сърдито напусна форума... кво стана сега, не устиска ли?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...798&highlight=

Коментар

Ако обърнеш внимание ще видиш, че в последната година и половина почти, имам всичко 14 мнения. Всички те са когато мога много конкретно да помогна или много конкретно да питам. Нищо общо с над 3 000те ми мнения отпреди това и начина ми на присъствие. Освен това седмица след наказанието получих бележка, че след обсъждане наказанието е отменено и заличено, но не съм човек, който ще се върне с ’нали ви казах’. С което приключвам обясненията по въпроса ти, без да ме интересува дали ти стигат.

Коментар

Чета малко по-нагоре и си мисля, че Ключаря както пише, така и чете ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X