Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против даването на подкуп - отцепена
Collapse
X
-
Airfan написа:Абе лекия "приемлив" рушвет за едни е 20 кинта, за други 20 милиона - зависи от местоработата, да речем.
Коментар
-
Давайте и приемайте подкупи. Сигурно така са правили и на Джанавара.Истината е, че пада яка сеч някъде нагоре - с години гледах всеки ден камиони, които извозват дървен материал когато отивах към работа.Абсолютно. На Ракитника режат като за последно, една чета към десетина дебила бичат ежедневно, по-грамотни хорица са се опитали да подадат сигнал, но ги скастрили, че всичко е законно. Всеки ден товарят по един прицеп дърва, там е целодневно.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз ще си напиша моето мнение: За престъпление влизаш в панделата за много време. Откъде накъде за нарушение на закона няма да загубиш 2-3 дни?! То си е част от наказанието. Освен това даването на подкуп е престъпление (влизаш в панделата за много време). Всеки сам си прави сметката. Аз моята съм си я направил - пари на ръка не давам, щото ако попадна на акция няма кой да ми храни децата, докато търкам наровете в софийския. Може и заради този начин на разсъждение да имам 1 акт и 1 фиш за 8 години ежедневно шофиране.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
dikanio написа:Airfan написа:Абе лекия "приемлив" рушвет за едни е 20 кинта, за други 20 милиона - зависи от местоработата, да речем.
Коментар
-
Airfan написа:Все е проблем...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар