Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против даването на подкуп - отцепена
Collapse
X
-
Princo написа:Айде да спрете да се заяждате ? Какво общо има това,че за даден човек е по-добре да даде 50-100 лв. на място и това че,някакъв си тъпанар решава да гази хора на пешеходна зона ?Princo написа:И е време да престанете с тва нещо,че всички сте безгрешни и спазвате дословно закона.Наистина е смешно ...Princo написа:И съм сигурен,че говорите така,защото не сте имали взимане даване с КАТ.Ако вие си бяхте изгубили 2 дена от работното ви време,пари,нерви и т.н и вие щяхте да сте на същото мнение.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:BO написа:Lane Staley написа:Да бе, четем те как се бориш.Аре да не си толкоз гнусен лицемер, а?Kay_ написа:BO, ако така се взимат парите от нарушения ще е най-добре. Но нали знаеш колко апандисити в полицията ще останат без работа, понеже няма да е нужно да стоят там и да разхождат 5 листа от една стая в друга.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
На всички, които вземат активно участие в корупцията по пътищата, им пожелавам за (почти) всяко извършено нарушение да получават плик със снимка.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:На всички, които вземат активно участие в корупцията по пътищата, им пожелавам за (почти) всяко извършено нарушение да получават плик със снимка.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefanaki написа:На всички, които вземат активно участие в корупцията по пътищата, им пожелавам за (почти) всяко извършено нарушение да получават плик със снимка.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:Stefanaki написа:На всички, които вземат активно участие в корупцията по пътищата, им пожелавам за (почти) всяко извършено нарушение да получават плик със снимка.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:Stefanaki написа:На всички, които вземат активно участие в корупцията по пътищата, им пожелавам за (почти) всяко извършено нарушение да получават плик със снимка.
Коментар
-
Lane Staley написа:Ако не можеш да разбереш какво е общото, то няма смисъл да ти се обяснява.Lane Staley написа:Сигурността ти основава ли се на подробно познаване на разпределението на времето ни? Може ли да ми припомниш какво съм правил на 16 Април? Ако не, не бъди толкова уверен.Stefanaki написа:На всички, които вземат активно участие в корупцията по пътищата, им пожелавам за (почти) всяко извършено нарушение да получават плик със снимка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
BO написа:Ами не знам, за това питах, защото твоето мнение звучи като анатемосване.Защото пишеш "за всяко извършено нарушение", което може да се приеме по много начини.Immortal написа:Ся ще ти обясня. Първо - не си тук и не знаеш, но из България наслагаха 250 стационарни камери, УЖ на агенция Пътища. УЖ преборителни постове.BO написа:Но ако ме спрат с радар да карам с 55км/ч при ограничение 40км/ч, то ще гледам въобще да не се занимавам с глупости, да ми пишат АКТ, да ходя да ми презаверяват АКТ-а за следващ месец.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:За мен той е поредния "тарикат на дребно", който нарушава закона и после иска да мине с двайската м/у документите, вместо да плати 50 или 100лв глоба + да му вземат няколко точки.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Аз не подписвам договор с никоя фирма, която не предлага електронен начин за разплащане, ти ще ме убедиш, че е трябвало да си губя 1-2-3 дни от живота ми с разправия по институции. Смешно и робско мислене е това. Въпреки, че не се намираш в България, явно си останал с този мироглед.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Единствения начин да си нямате вземане даване с КАТ и с бюрокрацията е да се спазва правилника и закона. :D Ако бях спазил правилата и след като продадох колата на колегата Princo съм бил отишъл в КАТ и занесъл копие от договора ,то писмото до Princo нямаше да дойде първо при мен и после до него .Ето как сам си създадох главоболия.Така е и с поведението на пътя.Карай по правилата и пей сърце.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар