Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против даването на подкуп - отцепена
Collapse
X
-
За и против даването на подкуп - отцепена
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; ПандаЕтикети: –
-
BO написа:Сега някой може да ме разбере защо предпочитам да си платя на място съгрешението ми, когато са ме сгащили. Както казах времето ми е скъпо и просто по всякаква възможност ще избягвам такива филми.И въобще не ми пука. Съгрешил съм - ОК, плащам си. Когато някой помисли по-добре как да си събере парите, без да вкарва гражданите в някакво истинско приключение, тогава ще си плащам на когото трябва. До тогава ще си плащам на когото ми е най-лесно.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Lane Staley написа:BO написа:Сега някой може да ме разбере защо предпочитам да си платя на място съгрешението ми, когато са ме сгащили. Както казах времето ми е скъпо и просто по всякаква възможност ще избягвам такива филми.И въобще не ми пука. Съгрешил съм - ОК, плащам си. Когато някой помисли по-добре как да си събере парите, без да вкарва гражданите в някакво истинско приключение, тогава ще си плащам на когото трябва. До тогава ще си плащам на когото ми е най-лесно.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Lane Staley написа:Смяташ, че няма нищо общо с чуството за безнаказаност и усещането, че с 20 лв в комплекта документи може да караш както искаш?Позволявам си да не се съглася.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ами позволявай си да не се съгласиш, твое право.Но ако направя нарушение и трябва да си платя за него, то няма значение на кой ще дам парите, от моя гледна точка. Важното е да не се занимавам с глупости.А чувството за безнаказаност въобще не произлиза от това дали имаш 20лв в документите ти или не.При мен е точно обратното - имам чувство за наказаност и то доста силно, и за това не си позволявам да нарушавам закона по принцип.Но ако го направя и ме хванат, то си понасям последиците. От там нататък какво следва с плащането и всички последици от самото нарушение, както се развият нещата, така.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
BO написа:Lane Staley написа:Смяташ, че няма нищо общо с чуството за безнаказаност и усещането, че с 20 лв в комплекта документи може да караш както искаш?Позволявам си да не се съглася.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
BO написа:Lane Staley написа:Смяташ, че няма нищо общо с чуството за безнаказаност и усещането, че с 20 лв в комплекта документи може да караш както искаш?Позволявам си да не се съглася.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Bane
@Bo не искам да се заяждам, ама това което ти си го мислиш, е все едно аз да блъсна някое дете и да дам 100 лева компесация на родителите му и всичко да е все едно нищо не е станало.Иначе няма човек, който да не нарушава ЗзДП, има такива които не си признават.
Коментар
-
Bane написа:@Bo не искам да се заяждам, ама това което ти си го мислиш, е все едно аз да блъсна някое дете и да дам 100 лева компесация на родителите му и всичко да е все едно нищо не е станало.Иначе няма човек, който да не нарушава ЗзДП, има такива които не си признават.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO, ако така се взимат парите от нарушения ще е най-добре. Но нали знаеш колко апандисити в полицията ще останат без работа, понеже няма да е нужно да стоят там и да разхождат 5 листа от една стая в друга.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
BO написа:Не, аз ако блъсна дете (на никой да не се случва) е вече е без значение какво ще става след това. Парите ще са най-малкия проблем.Но ако ме спрат с радар да карам с 55км/ч при ограничение 40км/ч, то ще гледам въобще да не се занимавам с глупости, да ми пишат АКТ, да ходя да ми презаверяват АКТ-а за следващ месец. За това цялото нещо ще трябва да си взимам отпуска от работа и т.н. и т.н. Просто няма начин ако мога на място да дам същите пари, някой да ме накара да мина по другия път. Няма начин просто при сегашната система.И ако мога да я направя обратното, то ще я направя - спират те, пишат ти каквото трябва за проблема, който си направил и след това вземането автоматично отива към НАП. Превеждат ми заплатата и парите автоматично ми се одържат от заплатата - това аз ще направя ако имам възможност. Тогава ще са вече както трябва нещата. И ще съм щастлив при това положение.Но някой да ме кара да губя по 50 или 100лв на двн, за да ходя да се моля да си платя глобата и да ми кажат, че постановлението още не било излязло и да ме карат след месец пак да губя тези пари и това да има шанс да се проточи неопределено във времето, хайде няма нужда.Lane Staley, не позна човек. Дори съм от обратните хора - обичам си страната. И ще се боря с каквото мога за да се оправят нещата. И правя каквото мога. Объркал си човека просто на който да му говориш тия неща.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Да бе, четем те как се бориш.Аре да не си толкоз ***Модерирано***, а?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Айде да спрете да се заяждате ? Какво общо има това,че за даден човек е по-добре да даде 50-100 лв. на място и това че,някакъв си тъпанар решава да гази хора на пешеходна зона ? Едва ли БО защото предпочита да не си изгуби няколко дена лутане из различните институции заради някъв акт и да изгуби 5хцената на акта,ще тръгне да гази пешеходци ... И е време да престанете с тва нещо,че всички сте безгрешни и спазвате дословно закона.Наистина е смешно ... И съм сигурен,че говорите така,защото не сте имали взимане даване с КАТ.Ако вие си бяхте изгубили 2 дена от работното ви време,пари,нерви и т.н и вие щяхте да сте на същото мнение.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар