Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За и против даването на подкуп - отцепена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отивам за още пуканки че ми свършиха
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

pplk написа:
      Добре де, аз пак продължавам да питам, как глобите напускат страната, та даването на рушвет се връзва с теорията ти?
      Въпросът ти звучи все едно - добре де как аз не се боцкам, а има наркомани?Ти от къде знаеш, че наркоманията е лошо нещо, като не си опитал лично?Информация, нали? Може би, предполагам само как може да знаеш. Естествено, че мога да греша и от личен опит да знаеш. Не се познаваме и за това давам само предположение, че предполагаш, че наркоманията е лошо нещо за човек, на базата информация, която си получил по един или друг път.Като имаш някакъв вид информация, то не гледаш розово на нещата и не свириш балади с китара под прозореца на любимата ти.Точно поради същата тази информация не взимам отношение по политически въпроси, защото много хора вярват какво се случва на база общото мнение, породено от общата журналистика в България. А нещата са доооста по-различни. Но няма смисъл въобще да навлизаме в тази посока, защото е още по-обречена и от тази тема дори.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

mitaka_71 написа:
        Отивам за още пуканки че ми свършиха
        От мен е бирата. :D
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Аха, една жена ми каза. :D :D :D Ясно Направо убеди всички, че си прав :D :D :D Не е лошо да подкрепяш тезите си с факти, че се получава като темата с катализатора на ДПФ-а. БТВ Данъците явно остават в България, за разлика от глобите.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

BO написа:
            ОК, покажи фактурата, която си издал при продажбата ти на Бравото щом е така.
            А ти ще покажеш ли фактурите от продажбата на Бравата, Либрата, ...?
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

pplk написа:
              Аха, една жена ми каза. :D :D :D Ясно Направо убеди всички, че си прав :D :D :D Не е лошо да подкрепяш тезите си с факти, че се получава като темата с катализатора на ДПФ-а.
              Добре. Да предположим, че е просто ЕЖК.Един въпрос да задам в този случай, може ли?Ако не се лъжа годината е 2009-та, когато се обяви в държавата, че има около 7 милиарда излишък. Тези пари по сметки наистина ги имаше.Може ли да ми кажеш къде отиде този излишък и изведнъж се оказа, че има дефицит?Просто няма смисъл да навлизаме в такива неща, защото няма да чуеш от мен - парите са ей там в ей оная сметка. Нали се сещаш защо.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Пак се опитваш да се изсулиш. Излишък се трупа и от данъци, ти що ги плащаш, вместо да задвижваш икономиката?
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Кажи сега как като лъжеш и подкупваш помагаш на икономиката, как така
                  BO написа:
                  Lane Staley, не позна човек. Дори съм от обратните хора - обичам си страната. И ще се боря с каквото мога за да се оправят нещата. И правя каквото мога. Объркал си човека просто на който да му говориш тия неща.
                  Как се бориш да се оправят нещата, а в същото време криеш данъци и подкупваш?Излишъка го остави на равния на теб в икономическите теории Волен Сидеров
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

pplk написа:
                    Пак се опитваш да се изсулиш. Излишък се трупа и от данъци, ти що ги плащаш, вместо да задвижваш икономиката?
                    Ето, отново не знаеш.Най-големия излишък се прави от спестяване, защото данъчната събираемост не се променя толкова много в годините.Естествено, че главните приходи на държавата са от данъци.Точно заради тези данъци, измъчено изкарани от нас, добрите българи, все още съществуваме.И точно заради тези данъци лично аз съм ходил и съм подавал предложение (2010-та година), когато дойде новата власт уж, за това как може много лесно държавата да събира още повече данъци, с възможно най-малка инвестиция и промени в закона. Моето предложение беше в сферата точно на КАТ - АКТ-ве, данъци по ощините и т.н. Демек приходи все свързани с превозните средства.Имах надежда някаква тогава. Имах, но голямата "власт" няма интерес да предприеме такива промени, защото няма как толкова лесно да отклонява от финансите ни, които даваме към държавата.Също така, към днешна дата глобите, които се плащат към КАТ са реално отделени от бюджета на държавата. За това контрола там е сведен до минимум. И за това е моята позиция по въпроса.Също така, при излишък от 7 милиарда в бюджета на държавата, тогава бяха уволнени всички изкупителни жертви, които имаха някакъв досег до финансовата "пирамида". Досег в естество, че поверените им ведомства имаха визия над това какво се случва. Точно в този момент и моето семейство беше "облизано" от тия чистки, за да може толкова лесно, буквално, да се покрият тия огромни суми. И да не си помислиш, че малък кръг от хора са си купили къщи в България за 7 милиарда?Естествено, че тия жертви са мишките, които просто виждат голямата пита, но не могат да вземат и зрънце от въпросната пита. А някой като трябва да изнесе питата извън хранилището, то първо се отстраняват мишките, а след това котките спокойно си разпределят от дяла и кой на къде е.И точно заради тези причини имам различни възгледи на финансирането на държавата - защото при едните приходи има някакъв контрол - да речем 50:50. 50% за нас, 50% за вас.В системата свързана с КАТ, там е 95% за нас, 5% за тях и -1% за вас.И точно заради това скоро бях споменал, че си загубих голяма част от времето, за да се боря със системата отново. За това, че бях платил един фиш (обърнете внимание на това), който искаха да го плащам втори път. Е майната му. Това преля чашата и до последно ги тормозех. То да ми разпределят парите, ОК, но поне да не ме карат пак да го плащам. И само заради това изхарчих 5 пъти повече пари от самия фиш, за да видят, че няма да стане по тяхната.Но тази ситуация я знам от една жена на улицата, както казваш. Най-вероятно.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Хубаво, де, сам казваш, че данъците са окрадени, но се гордееш, че ги плащаш. В същото време, твърдиш, че глобите също се крадат и не ги плащаш, а даваш рушвет и подпомагаш икономиката. Тука има нонсенс, не мислиш ли?
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        Хубаво, де, сам казваш, че данъците са окрадени, но се гордееш, че ги плащаш. В същото време, твърдиш, че глобите също се крадат, и не ги плащаш, а даваш рушвет и подпомагаш икономиката. Тука има нонсенс, не мислиш ли?
                        Не.Защото обърни внимание. Ако платя 100лв, от които ще останат 50лв, то съм доволен - остават 50лв.Но ако платя 100лв, а останат в държавата -2лв, а тези -2лв трябва да се покрият от други източници, с това имам проблем.И за това ще давам, колкото мога в бюджета, където ще ни остават 50лв, а няма да давам в другата система, която след това трябва да бъде финансирана отново от системата с остатък от 50лв.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Lane Staley написа:
                          Интелектуалното буксуване в подкрепа на моралното падение достигна нови висоти в тази тема.
                          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

BO написа:
                              Точно заради тези данъци, измъчено изкарани от нас, добрите българи, все още съществуваме.
                              Aх, просълзих се.И викаш, по-добре да не плащаш данъци, от които да се плащат заплати на държавните служители, а направо да ги спонсорираш когато те спрат.Ех, добра душа си ти, широка. Велик ум, издигнал се над нас, простосмъртните глупаци, които искаме да живеем в страна без корупция.

Коментар

ele написа:
                                Ленче, аз иначе си те представях, но поне добре си се избръснала

Коментар

Working...
                                X