Отивам за още пуканки че ми свършиха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против даването на подкуп - отцепена
Collapse
X
-
pplk написа:Добре де, аз пак продължавам да питам, как глобите напускат страната, та даването на рушвет се връзва с теорията ти?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
mitaka_71 написа:Отивам за още пуканки че ми свършихаManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
BO написа:ОК, покажи фактурата, която си издал при продажбата ти на Бравото щом е така.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
pplk написа:Аха, една жена ми каза. :D :D :D Ясно Направо убеди всички, че си прав :D :D :D Не е лошо да подкрепяш тезите си с факти, че се получава като темата с катализатора на ДПФ-а.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Кажи сега как като лъжеш и подкупваш помагаш на икономиката, как такаBO написа:Lane Staley, не позна човек. Дори съм от обратните хора - обичам си страната. И ще се боря с каквото мога за да се оправят нещата. И правя каквото мога. Объркал си човека просто на който да му говориш тия неща.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pplk написа:Пак се опитваш да се изсулиш. Излишък се трупа и от данъци, ти що ги плащаш, вместо да задвижваш икономиката?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
pplk написа:Хубаво, де, сам казваш, че данъците са окрадени, но се гордееш, че ги плащаш. В същото време, твърдиш, че глобите също се крадат, и не ги плащаш, а даваш рушвет и подпомагаш икономиката. Тука има нонсенс, не мислиш ли?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Точно заради тези данъци, измъчено изкарани от нас, добрите българи, все още съществуваме.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар