Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За и против даването на подкуп - отцепена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefanaki написа:
    BO написа:
    Аз не подписвам договор с никоя фирма, която не предлага електронен начин за разплащане, ти ще ме убедиш, че е трябвало да си губя 1-2-3 дни от живота ми с разправия по институции. Смешно и робско мислене е това. Въпреки, че не се намираш в България, явно си останал с този мироглед.
    Не ми вкарвай думи в устата, които не съм изрекъл. Като си извършил нарушение и глобата е 50лв, плати 50лв. А не да подадеш 20.Ако за теб НЕизвършването на нарушения, за които се пише Акт е робско мислене - тогава аз съм с робско мислене. Но това теб не те прави нещо повече от мен, защото някой ден ще попаднеш на неподкупен полицай, който ще ти напише Акта и тогава искаш-не искаш и ти ще се редиш с тези "с робското мислене" на същите опашки.П.П.: Точно пък за електронно разплащане и онлайн-банкиране в България не желая да говоря.
    Защо не искаш да говориш за онлайн-банкирането?Ето, аз така съм си направил нещата, че от доста години не съм плащал нищо кеш. Абсолютно всичките ми разходи, които правя минават по електронен път.Точно за това няма и нищо против АКТ-а като такъв, нямам проблеми и точки да ми взимат. Но защо ще ме карат да ходя до някъде, за да се моля да им дам пари?ОК, съгрешил съм, влиза ми в досието това, отива ми по нагледния ред да ми вземат парите и точките и всичко е наред.Но за какво трябва да ходя до КАТ, да се редя на опашки, да си взимам отпуска от работа за това? За какво? За да им дам моите пари ли?За какво трябва да ходя заради "точките" според теб? Да не би тези точки да ми ги пишат на листче и след това трябва лично да им дам листчето ми с точките, за да ми задраскат и отнемат от тях? Защо?Когато може да си отговориш на тези въпроси, тогава може и да схванеш моя поглед над нещата.Но до тогава само ще те помоля да не казваш "тарикат на дребно", защото въобще не се познаваме и такива обидни епитети не трябва да излизат срещу мен.Защото по същата моя логика и ти си "тарикат", защото си напуснал тази мизерна държавица, не вкарваш финанси в икономиката ѝ, ама все гледаш да пишеш, че тука сме такива и онакива.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Спри се бре, излагаш се. Такива ***Модерирано*** като теб правят държавата мизерна.Нарушена т. 1.2 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

krasio_79bs написа:
        Що ли ми се струва ,че някои хора бъркат плащането на глоба на момента със даването на подкуп.Не виждам нищо неморално в това да си платиш глобата на място,а не да те разкарват да висиш по гишета цял ден.

Коментар

fihi написа:
          Спри се бре, излагаш се. Такива ***Модерирано*** като теб правят държавата мизерна.
          За разлика от теб аз си плащам данъците на всичко и на всяка една моя стотинка.Та не разбрах сега кой прави мизерна държавата, ***Модерирано***?Нарушена т. 1.2 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Бря, изтървал съм купона, пък и тея модове много бързо замазали положението
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Бря, изтървал съм купона, пък и тея модове много бързо замазали положението
              Ще ти кажа думите като се видим, че и мен ще ме изтрият
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Stefanaki написа:
                защото някой ден ще попаднеш на неподкупен полицай
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Айде и в тая тема зазвънтяха ножове и затрещяха колове.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Цирк ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И то фиатажийски.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

BO написа:
                        ...
                        Просто и елементарно - не извършвай нарушения, за които се пише АКТ. Тогава няма да ходиш до КАТ, няма да ти се налага да правиш всички неприятни неща.
                        BO написа:
                        Защото по същата моя логика и ти си "тарикат", защото си напуснал тази мизерна държавица, не вкарваш финанси в икономиката ѝ, ама все гледаш да пишеш, че тука сме такива и онакива.
                        1. Това което аз сега правя, не се произвежда в България. Стремежа ми за развитие ме накара от най-високотехнологичната фирма в България (за моя бранш) да премина на едно друго по-високо ниво в кариерата ми. Дори да науча още един език.2. Финанси в България вкарвам ежемесечно + поне една почивка в годината. Допълнително си плащам данъците и всички задължения към държавата.Не предлагам никакви услуги (напр. диагностика на автомобили) и не извършвам търговска дейност (напр. продажба на масла), за която да НЕ издавам касови бележки и да не плащам нужните данъци. 3. Никога не съм писал, че сме/сте такива и онакива. Нямам нищо против България и българите. Аз съм срещу корупцията и ... месечните такси на банките в България.
                        BO написа:
                        Ето, аз така съм си направил нещата, че от доста години не съм плащал нищо кеш. Абсолютно всичките ми разходи, които правя минават по електронен път.
                        Дори и двайската на полицая?
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

коцев написа:
                          И то фиатажийски.
                          Не. Това е спор по оста Фиат-Тойота
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Че не е правилно, не е, но не сме стигнали това ниво и държавата ни все още не е от тоя ранг като на запад.Чесно казано и за мен е по лесно да дам 20лв на пътя и да забравя за разходки и разправии по КАТ, отделно полицаите никога не си носят фишове в себе си, защото с тия фишове по 10-20лв. те няма как да изкарат лев на улицата, но като кажат "нямаме фишове трябва да Ви напишем акт", това вече си е предпоставка за корупция, просто плащането в тая държава няма как да стане на място, защото няма да има нито един лев отчетен като глоба на пътя, това е ясно на всички.
                            punto HGT

Коментар

dikanio написа:
                              Stefanaki написа:
                              http://www.youtube.com/watch?v=oEerMHQhE_I
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                                dikanio написа:
                                Stefanaki написа:
                                http://www.youtube.com/watch?v=oEerMHQhE_I
                                Този са го уволнили сигурно вече.Какъв пример дава на колегите си. :D

Коментар

Working...
                                X