Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против даването на подкуп - отцепена
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Спри се бре, излагаш се. Такива ***Модерирано*** като теб правят държавата мизерна.Нарушена т. 1.2 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.orgManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Спри се бре, излагаш се. Такива ***Модерирано*** като теб правят държавата мизерна.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:Бря, изтървал съм купона, пък и тея модове много бързо замазали положениетоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
BO написа:...BO написа:Защото по същата моя логика и ти си "тарикат", защото си напуснал тази мизерна държавица, не вкарваш финанси в икономиката ѝ, ама все гледаш да пишеш, че тука сме такива и онакива.BO написа:Ето, аз така съм си направил нещата, че от доста години не съм плащал нищо кеш. Абсолютно всичките ми разходи, които правя минават по електронен път.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Че не е правилно, не е, но не сме стигнали това ниво и държавата ни все още не е от тоя ранг като на запад.Чесно казано и за мен е по лесно да дам 20лв на пътя и да забравя за разходки и разправии по КАТ, отделно полицаите никога не си носят фишове в себе си, защото с тия фишове по 10-20лв. те няма как да изкарат лев на улицата, но като кажат "нямаме фишове трябва да Ви напишем акт", това вече си е предпоставка за корупция, просто плащането в тая държава няма как да стане на място, защото няма да има нито един лев отчетен като глоба на пътя, това е ясно на всички.punto HGT
Коментар
-
dikanio написа:Stefanaki написа:защото някой ден ще попаднеш на неподкупен полицайAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар