didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти по визията на "новите" Fiat-и
Collapse
X
-
Все повече ми се струва, че 1.2 16v моторът, монтиран в Пунто 2 има някакъв фабричен проблем...3 или 4 човека ми звъняха да питат за целия мотор, че техният бил заминал, а той и моят от пунтото, което продавам на части също не става Yellow_Flash_Colorz_PDT_27"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
didich написа:Няма лош мотор, има калпава поддръжка и лоши собственици
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Да де, ама има мотори, които издържат повече на калпава поддръжка и лоши собственици от други.А и си има калпави мотори. 1.4 12V би ли си купил? Или кой беше ония на Ауди дето яде валове?http://fakti.bg/technozone/98906-kitara-za-alfisti
punto HGT
Коментар
-
M5kov написа:Все повече ми се струва, че 1.2 16v моторът, монтиран в Пунто 2 има някакъв фабричен проблем...3 или 4 човека ми звъняха да питат за целия мотор, че техният бил заминал, а той и моят от пунтото, което продавам на части също не става Yellow_Flash_Colorz_PDT_27Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
:D По въпроса за немския дизайн на Стилото :D .Днес срещу мене на едно кръстовище Стиляк,приятелката ми до мене.Питам я сивата кола харесва ли ти ,тя отговаря "защо ми показваш голф,нали не ги харесваш" , аз и отговарям "това е фиат ... " ,тя " на голф ми прилича" .Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
Коментар
-
Bravva написа::D По въпроса за немския дизайн на Стилото :D .Днес срещу мене на едно кръстовище Стиляк,приятелката ми до мене.Питам я сивата кола харесва ли ти ,тя отговаря "защо ми показваш голф,нали не ги харесваш" , аз и отговарям "това е фиат ... " ,тя " на голф ми прилича" .Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:M5kov написа:Все повече ми се струва, че 1.2 16v моторът, монтиран в Пунто 2 има някакъв фабричен проблем...3 или 4 човека ми звъняха да питат за целия мотор, че техният бил заминал, а той и моят от пунтото, което продавам на части също не става Yellow_Flash_Colorz_PDT_27"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Mury написа:Bravva написа::D По въпроса за немския дизайн на Стилото :D .Днес срещу мене на едно кръстовище Стиляк,приятелката ми до мене.Питам я сивата кола харесва ли ти ,тя отговаря "защо ми показваш голф,нали не ги харесваш" , аз и отговарям "това е фиат ... " ,тя " на голф ми прилича" .Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
Коментар
-
style34 написа:didich написа:Няма лош мотор, има калпава поддръжка и лоши собственици
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Е защо четеш избирателно. Едно е да се каже, че е проблемен спрямо другите. Друго е да кажеш калпав. Все едно палиш и чуваш гърбиците как си заминават.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Lane Staley написа:Kay_ написа:Е защо четеш избирателно. Едно е да се каже, че е проблемен спрямо другите. Друго е да кажеш калпав. Все едно палиш и чуваш гърбиците как си заминават."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар