Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти по визията на "новите" Fiat-и

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Епа ние не живеем у гората. ВиждАле сме Мито на живо и е по-грозно от на снимката тук. Ама става за някоя жена. Мъж в това...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Lane Staley написа:
      Yavor написа:
      Чок гюзел си е Мито-то, вие не разбирате...
      Анджък.Арно го рече.Мито-то на мен много ми допада. Не знам колко от плюещите го са го виждали на живо, защото не е особено разпространено, но аз редовно срещам няколко и съм наистина впечатлен. Снимките не дават добра представа, хеле па тази дето я мотатате тук, не знам дори дали не е снимана с "рибешко око".Изпипано е Мито-то, всеки детайл си е на мястото, изглежда като скулптура издялана от парче гранит.Много стегната кола.
      Много странен вкус имаш

Коментар

То всеки си го вижда, както му се иска - някои го сравняват с муцунка, други го припознава като моделче на 8С На мен също ми допада, особено в наточените варианти....

Коментар

Immortal написа:
          Много странен вкус имаш
          E, ти знаеш лафа са вкусовете Абе Мито-то и Жулиета-та са като албумите Load и ReLoad на Meталика - страхотни, но някак не ги възприемаш като техни.И тези модели - ако не бяха на Алфа вероятно щяхте да ги гледате с други очи.Но на мен не само ми харесват, но и ме кефи колко история и препратки към стари модели на марката има.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Алфа Ромео 4C защо я пренебрегваме? Пишат че се разчита на нея и бъдещите SUVита да изкара Алфа от калта. Ланча върви на затваряне. 500 нали им е рядко успешен модел и сега ще спекулират до последно с какви ли не производни. А още не съм видял идея за фейслифт на сегашния, все пак минаха 7 години от както излезна на пазара.Пък тази заигравка с Американските каручки хич не ме кефи.
            Прикачени файлове
            F31 BMW 320d

Коментар

Защо се обсъждат Алфи, темата не беше ли за FIAT? Вярно, че Алфи-те с малки изключения са си леко напудрени ФИАТ-и, но уж ще се опитват да бягат от този имидж. Щяло да има модели със задно, които едва ли не да конкурират BMW.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е този е точно със задно, но вътре е много евтино изпълнен като за базова цена от над 100к лева.Ми то Фиат, Алфа, Ланчия - не е ли все тая.
                F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                  Алфа Ромео 4C защо я пренебрегваме?
                  Честно ли?!?Ами и това не ми харесва. Освен цвета.Не знам кво става с дизайнерите им, Джужаро, Муджаро...побъркали са се!

Коментар

Immortal написа:
                    Тurbodieselcomby написа:
                    Алфа Ромео 4C защо я пренебрегваме?
                    Честно ли?!?Ами и това не ми харесва. Освен цвета.Не знам кво става с дизайнерите им, Джужаро, Муджаро...побъркали са се!
                    Остаряваш, приятелю... Друг извод няма.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Бе стига бе. Това прилича на кола на трансформърс. Отвратителна е.Ето това ми харесва:И това също (което няма ама НИЩО ОБЩО с 4С):

Коментар

големи каруци :D от скъпите
                        F31 BMW 320d

Коментар

Вчера видях на Стамболийски Крайслер300 брандиран като Ланча Тесис. Много добра предница
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Явно ще залагат на Алфа и Мазерати... Направо да пускат и в С сегмента Мазерати и ще си имаме на какво да се надяваме.п.с. точно щото нямам пари за Мазерати карам Ланча :D
                            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Май визията не е най важното нещо http://fakti.bg/avto/98686-nai-kachestvenite-novi-koli
                              punto HGT

Коментар

didich написа:
                                Май визията не е най важното нещо http://fakti.bg/avto/98686-nai-kachestvenite-novi-koli
                                Хаха.Много ме кефи как са направили "барчето" за Фиат.Дали не изпъкваме.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X