Анджък.Арно го рече.Мито-то на мен много ми допада. Не знам колко от плюещите го са го виждали на живо, защото не е особено разпространено, но аз редовно срещам няколко и съм наистина впечатлен. Снимките не дават добра представа, хеле па тази дето я мотатате тук, не знам дори дали не е снимана с "рибешко око".Изпипано е Мито-то, всеки детайл си е на мястото, изглежда като скулптура издялана от парче гранит.Много стегната кола.
То всеки си го вижда, както му се иска - някои го сравняват с муцунка, други го припознава като моделче на 8С На мен също ми допада, особено в наточените варианти....
E, ти знаеш лафа са вкусовете Абе Мито-то и Жулиета-та са като албумите Load и ReLoad на Meталика - страхотни, но някак не ги възприемаш като техни.И тези модели - ако не бяха на Алфа вероятно щяхте да ги гледате с други очи.Но на мен не само ми харесват, но и ме кефи колко история и препратки към стари модели на марката има.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Алфа Ромео 4C защо я пренебрегваме? Пишат че се разчита на нея и бъдещите SUVита да изкара Алфа от калта. Ланча върви на затваряне. 500 нали им е рядко успешен модел и сега ще спекулират до последно с какви ли не производни. А още не съм видял идея за фейслифт на сегашния, все пак минаха 7 години от както излезна на пазара.Пък тази заигравка с Американските каручки хич не ме кефи.
Защо се обсъждат Алфи, темата не беше ли за FIAT? Вярно, че Алфи-те с малки изключения са си леко напудрени ФИАТ-и, но уж ще се опитват да бягат от този имидж. Щяло да има модели със задно, които едва ли не да конкурират BMW.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Явно ще залагат на Алфа и Мазерати... Направо да пускат и в С сегмента Мазерати и ще си имаме на какво да се надяваме.п.с. точно щото нямам пари за Мазерати карам Ланча :D
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар