Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти по визията на "новите" Fiat-и

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Незнам кой колега го каза, но беше много прав, цитирам: "сега не правят автомобили, а конфекция".Относно пунто МК2, от както го видях си казах, че това ще е колата и от 2008 г. и се радвам и продължавам да и се радвам, следващите вариации не ми допадат, освен наточените абарт изпълнения. Ако трябва сега да си избирам кола пак бих избрал нещо старо и доказало се, пред някоя чисто нова от магазина
    punto HGT

Коментар

Ужасна е тая кола Мито.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        Ужасна е тая кола Мито.
        Няма по-грозно италианско творение.Дори Ланча Y е много по-красива от това...нещо.

Коментар

Immortal написа:
          style34 написа:
          Ужасна е тая кола Мито.
          Няма по-грозно италианско творение.Дори Ланча Y е много по-красива от това...нещо.
          По принцип няма по грозни талянки от Мултипла и Алфа Арна,Ипсиолона си е красавец направо,за него или добро или нищо
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Мултиплата си има особен чар. Различна е, да, но е забележителна, ако щете с грозотата си.А онова просто е безлично, та чак грозно.

Коментар

Арната е много интересно недоразумение.Италианска техника и японски дизайн.Ако беше обратното щеше да скрие топката на всички !
              Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
              Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Според мен проблема не е в дизайна на 500, добър или лош. Проблем е , че няма избор от различни дизайни и тази тенденция не е от вчера. Всички "последни" модели на Фиат си приличат до безобразие. Фейсовата Крома, като я погледнеш отпред и не можеш да разбереш какъв модел е тази кола, Браво ли е, Линиеа ли е....? А уж висок клас. Нямат индивидуалност, всички еднакви, а това е тъпо.
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                  Според мен проблема не е в дизайна на 500, добър или лош. Проблем е , че няма избор от различни дизайни и тази тенденция не е от вчера. Всички "последни" модели на Фиат си приличат до безобразие. Фейсовата Крома, като я погледнеш отпред и не можеш да разбереш какъв модел е тази кола, Браво ли е, Линиеа ли е....? А уж висок клас. Нямат индивидуалност, всички еднакви, а това е тъпо.
                  Ммм щот Браво/а/Мареа, като ги гледаш отпред много се различават. или Типо/Темпра.
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Обаче има и Мултипла и Пунто, примерно :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Kay_ написа:
                      Ммм щот Браво/а/Мареа, като ги гледаш отпред много се различават.
                      Е как да се различават, като са си един и същ модел. Колко се различават отпред примерно Голф с 3вр, 5вр и комби? Или Астра, Фокус, Лагуна?
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Kay_ написа:
                        Ммм щот Браво/а/Мареа, като ги гледаш отпред много се различават.
                        Е как да се различават, като са си един и същ модел. Колко се различават отпред примерно Голф с 3вр, 5вр и комби? Или Астра, Фокус, Лагуна?
                        Знам, че е така. Казах го на базик, понеже колегата каза, че си приличали моделите
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

M5kov написа:
                          Това ми прилича на ето това
                          Прикачени файлове
                          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                          .

Коментар

Чок гюзел си е Мито-то, вие не разбирате...Това е от колите, които трябва да погледаш, за да харесш, а не просто да мернеш. По същата логика на Брава задницата е странна заради стоповете. Първо като я видиш се мръщиш, но запомняш, а като погледаш - започваш да харесваш.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                              Чок гюзел си е Мито-то, вие не разбирате...
                              Анджък.Арно го рече.Мито-то на мен много ми допада. Не знам колко от плюещите го са го виждали на живо, защото не е особено разпространено, но аз редовно срещам няколко и съм наистина впечатлен. Снимките не дават добра представа, хеле па тази дето я мотатате тук, не знам дори дали не е снимана с "рибешко око".Изпипано е Мито-то, всеки детайл си е на мястото, изглежда като скулптура издялана от парче гранит.Много стегната кола.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Много ме кефи в черно - лилаво хамелеон с голяма джанта. Ама някой го оприличават точно на токова оцъклено животно

Коментар

Working...
                                X