Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти по визията на "новите" Fiat-и

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didich написа:
    Май визията не е най важното нещо http://fakti.bg/avto/98686-nai-kachestvenite-novi-koli
    Тия класации са неземен ташак...Толкова са субективно-необективни, че няма накъде. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Все повече ми се струва, че 1.2 16v моторът, монтиран в Пунто 2 има някакъв фабричен проблем...3 или 4 човека ми звъняха да питат за целия мотор, че техният бил заминал, а той и моят от пунтото, което продавам на части също не става Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Няма лош мотор , има калпава поддръжка и лоши собственици
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          Да де, ама има мотори, които издържат повече на калпава поддръжка и лоши собственици от други.А и си има калпави мотори. 1.4 12V би ли си купил? Или кой беше ония на Ауди дето яде валове?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Да де, ама има мотори, които издържат повече на калпава поддръжка и лоши собственици от други.А и си има калпави мотори. 1.4 12V би ли си купил? Или кой беше ония на Ауди дето яде валове?
            1.4 12V не бих си купил поради простата причина, че не бих се върнал от по-мощен мотор на по слаб с по малък литраж.Че има калпави мотори има, с опита и времето нещата се отстраняват, но и мисля си съгласен, че не навременната подръжка скъсява още повече живота им.и да не съм офтопик от алфа наблягат и на други модели http://fakti.bg/technozone/98906-kitara-za-alfisti
            punto HGT

Коментар

M5kov написа:
              Все повече ми се струва, че 1.2 16v моторът, монтиран в Пунто 2 има някакъв фабричен проблем...3 или 4 човека ми звъняха да питат за целия мотор, че техният бил заминал, а той и моят от пунтото, което продавам на части също не става Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
              Има да,ама не е такъв,че да се сменя целия мотор.
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

:D По въпроса за немския дизайн на Стилото :D .Днес срещу мене на едно кръстовище Стиляк,приятелката ми до мене.Питам я сивата кола харесва ли ти ,тя отговаря "защо ми показваш голф,нали не ги харесваш" , аз и отговарям "това е фиат ... " ,тя " на голф ми прилича" .
                Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Bravva написа:
                  :D По въпроса за немския дизайн на Стилото :D .Днес срещу мене на едно кръстовище Стиляк,приятелката ми до мене.Питам я сивата кола харесва ли ти ,тя отговаря "защо ми показваш голф,нали не ги харесваш" , аз и отговарям "това е фиат ... " ,тя " на голф ми прилича" .
                  То не е само визията при Стило,а и доста технически решения са взаимствани от Гоуфо,та те и италианците си ги наричат техния Гоуф.
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                    M5kov написа:
                    Има да,ама не е такъв,че да се сменя целия мотор.
                    Дай малко повече информация, че някои хора от зор и дефицит, са започнали да слагат блок от 8 клапановия мотор
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Mury написа:
                      Bravva написа:
                      То не е само визията при Стило,а и доста технически решения са взаимствани от Гоуфо,та те и италианците си ги наричат техния Гоуф.
                      Е да ,един клас ,сходен дизайн,италианску Голфу :Д .Реших да споделя веселата случка ,защото започнах да се оглеждам за Stilo.
                      Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                      Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

style34 написа:
                        didich написа:
                        това за 1,4 от личен опит ли го казваш или по общия слух? 1,6 и 1,8 го превъзхождат по много показатели..ама баш калпав не е
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                          това за 1,4 от личен опит ли го казваш или по общия слух?
                          Аз от личен опит.И доста други тук също могат да го кажат.Така че не се хаби, двигателят си е проблемен.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е защо четеш избирателно. Едно е да се каже, че е проблемен спрямо другите. Друго е да кажеш калпав. Все едно палиш и чуваш гърбиците как си заминават.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                              Е защо четеш избирателно. Едно е да се каже, че е проблемен спрямо другите. Друго е да кажеш калпав. Все едно палиш и чуваш гърбиците как си заминават.
                              Ми калпав е.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                Kay_ написа:
                                Ми калпав е.
                                бил калпав
                                "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Working...
                                X