Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти по визията на "новите" Fiat-и
Collapse
X
-
Тая ще да е била някаква страшна промоция дето си гледал... http://www.fiat.com.tr/modeller/sayf.../Fiyatlar.aspx
Коментар
-
не съм ходил от миналата година в Турция доста е паднала лирата :О много добре помня че беше 26999TL. http://www.varnavto.com/hqwp/2006_fi...nitor_unxa.jpg По скоро нещо такова Не знам но това светло небесно синьо много ходи на фиатите и ми връща спомени за Бравока ( R.I.P) Кола която наистина обичах.... сега с мареата не е така не я чувствам толкова много при сърце..... :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
За съжаление съм напълно съгласен с автора на темата. Освен за 500, но той мен не ме вълнува. Точно заради обидно евтиния дизайн следващата няма да е Фиат, освен ако не се случи нещо непредвидено с настоящата. Кромата що годе ми топли сърцето, ама си е комби отвсякъде. Мразя комбита, а пък имам достатъчно приятели с такива, за да не ми се налага аз да си вземамбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Това дали една кола е красива или не зависви от всеки човек - на мен ми харесват, особено дизайна на 500. Не това обаче е толкова важно - никой не си купува красива кола, за да има проблеми с нея и да се оръсва прилично всяка година.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз лично не съм съгласен с автора на темата,доста Фиати от новите са си направо с приличен дизайн,ама като се има предвид,че точно Фиат никога не се е славел с адски дизайн,всичко си е ок според мен.Харесвам и 500,Браво,Крома ама фейслифта.Питате ли ни нас с Алфите,дето след 159 направо няма какво да си купиш освен Жулиета,която пак е трудно преглъщаема откъм дизайн,пък всъщност си е по-скъпо Браво/Както и Делта/,поне да бяха пуснали Жужа комби,ама на...........................Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
M5kov написа:Дидо, тва цепеняче трябваше да го изкарат още 2006-та вместо Кромата и сега да ни отвъртят главите с нещо по-добро.И все пак, я го сравни с тъпия немски пасат, който е от 2010 година, а фиата е 1012>Пък и ми се иска да говорим за коли от нашия пазарЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Mury написа:Аз лично не съм съгласен с автора на темата,доста Фиати от новите са си направо с приличен дизайн,ама като се има предвид,че точно Фиат никога не се е славел с адски дизайн,всичко си е ок според мен.Харесвам и 500,Браво,Крома ама фейслифта.Питате ли ни нас с Алфите,дето след 159 направо няма какво да си купиш освен Жулиета,която пак е трудно преглъщаема откъм дизайн,пък всъщност си е по-скъпо Браво/Както и Делта/,поне да бяха пуснали Жужа комби,ама на...........................ПС: За Алфа. Наистина тази марка се отказа тотално от фейса си. Погледнати отпред - в Жулиета и Мито виждам ликът на едно сърдито и плахо детенце. Виж, задницата на Жулиета си е приемлива, но според мен не кореспондира с предницата. Или иначе казано агресия - отзад, смиреност - отпред. :P
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ele написа:...никой не си купува красива кола, за да има проблеми с нея и да се оръсва прилично всяка година.При положение, че всичките марки/модели коли дърпат прилично пари за поддръжка, аз лично залагам на 70% на дизайна при избора на автомобил
Ели, Фиат 500 си е типично женска кола. Хубава е и аз бих я взел за жена ми, ама какво правим с мъжката аудитория?Преди малко огледах едно зелено Кубо. На дизайн го докарва, готино е, но пак е за мравки
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ntodorov написа:Mury написа:Аз лично не съм съгласен с автора на темата,доста Фиати от новите са си направо с приличен дизайн,ама като се има предвид,че точно Фиат никога не се е славел с адски дизайн,всичко си е ок според мен.Харесвам и 500,Браво,Крома ама фейслифта.Питате ли ни нас с Алфите,дето след 159 направо няма какво да си купиш освен Жулиета,която пак е трудно преглъщаема откъм дизайн,пък всъщност си е по-скъпо Браво/Както и Делта/,поне да бяха пуснали Жужа комби,ама на...........................ПС: За Алфа. Наистина тази марка се отказа тотално от фейса си. Погледнати отпред - в Жулиета и Мито виждам ликът на едно сърдито и плахо детенце. Виж, задницата на Жулиета си е приемлива, но според мен не кореспондира с предницата. Или иначе казано агресия - отзад, смиреност - отпред. :P
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар