Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти по визията на "новите" Fiat-и

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Ibiza написа:
    26999 лири . 1 лира е 0.80ст наши
    68 стотинки е една лира.
    За нашия прекрасен стандарт това си е цяло състояние.А относно темата. Като ми загине сегашната кола със се насочил на Делта или на Брава до 99 - 2000- та година.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Тая ще да е била някаква страшна промоция дето си гледал... http://www.fiat.com.tr/modeller/sayf.../Fiyatlar.aspx

Коментар

Пунто 2б не ви ли прилича малко на Зафира ,така като гледате първата снимка .
        Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
        Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

не съм ходил от миналата година в Турция доста е паднала лирата :О много добре помня че беше 26999TL. http://www.varnavto.com/hqwp/2006_fi...nitor_unxa.jpg По скоро нещо такова Не знам но това светло небесно синьо много ходи на фиатите и ми връща спомени за Бравока ( R.I.P) Кола която наистина обичах.... сега с мареата не е така не я чувствам толкова много при сърце..... :D
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Bravva написа:
            Чисто Поло си е

Коментар

За съжаление съм напълно съгласен с автора на темата. Освен за 500, но той мен не ме вълнува. Точно заради обидно евтиния дизайн следващата няма да е Фиат, освен ако не се случи нещо непредвидено с настоящата. Кромата що годе ми топли сърцето, ама си е комби отвсякъде. Мразя комбита, а пък имам достатъчно приятели с такива, за да не ми се налага аз да си вземам
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Kuku написа:
                Bravva написа:
                Чисто Поло си е
                И аз мисля така
                метални врати, пощенски кутии за входове

Коментар

Това дали една кола е красива или не зависви от всеки човек - на мен ми харесват, особено дизайна на 500. Не това обаче е толкова важно - никой не си купува красива кола, за да има проблеми с нея и да се оръсва прилично всяка година.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз лично не съм съгласен с автора на темата,доста Фиати от новите са си направо с приличен дизайн,ама като се има предвид,че точно Фиат никога не се е славел с адски дизайн,всичко си е ок според мен.Харесвам и 500,Браво,Крома ама фейслифта.Питате ли ни нас с Алфите,дето след 159 направо няма какво да си купиш освен Жулиета,която пак е трудно преглъщаема откъм дизайн,пък всъщност си е по-скъпо Браво/Както и Делта/,поне да бяха пуснали Жужа комби,ама на...........................
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

M5kov написа:
                      Дидо, тва цепеняче трябваше да го изкарат още 2006-та вместо Кромата и сега да ни отвъртят главите с нещо по-добро.И все пак, я го сравни с тъпия немски пасат, който е от 2010 година, а фиата е 1012>Пък и ми се иска да говорим за коли от нашия пазар
                      Колата е много готина, но на мен ми прилича от този ъгъл на новото Волво (което има страшна визия и возия)
                      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Mury написа:
                        Аз лично не съм съгласен с автора на темата,доста Фиати от новите са си направо с приличен дизайн,ама като се има предвид,че точно Фиат никога не се е славел с адски дизайн,всичко си е ок според мен.Харесвам и 500,Браво,Крома ама фейслифта.Питате ли ни нас с Алфите,дето след 159 направо няма какво да си купиш освен Жулиета,която пак е трудно преглъщаема откъм дизайн,пък всъщност си е по-скъпо Браво/Както и Делта/,поне да бяха пуснали Жужа комби,ама на...........................
                        Помня 95-та година. До тогава не бях карал италианска кола ( ако не броим Жигула-та на дядо ).Гледах някаква немска телевизия...И видях една реклама, как две деца гледат към един настолен компютър и от екрана му се въртят някаквипроекто-линии, схеми, цифри. В един момент този хаос започва да се събира в някакъв модел. В отражението на стъклото се виждаше, как на децатаочите им се отварят в захлас докато в един момент не се появи марката ФИАТ и новите му модели Брава и Браво. Тези коли се въртяха на някаква виртуална ос...и от тогава и аз изпитах интерес към марката ( до тогава свързвах ФИАТ само с Уно и патента му "Жигули" ). Малко по-късно мисля, че Брава/о бяха обявени, като коли на годината. По това време дизайна на тези два автомобила беше изпреварил с много времето си. В БГ се срещаха само квадратни коли...За съжаление от тогава до днешни дни ФИАТ не успява да впечатли с иновативен дизайн, или поне не с такъв заради, който да пренебрегнеш всякакви технически неудобства на марката. ПС: За Алфа. Наистина тази марка се отказа тотално от фейса си. Погледнати отпред - в Жулиета и Мито виждам ликът на едно сърдито и плахо детенце. Виж, задницата на Жулиета си е приемлива, но според мен не кореспондира с предницата. Или иначе казано агресия - отзад, смиреност - отпред. :P
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ele написа:
                          ...никой не си купува красива кола, за да има проблеми с нея и да се оръсва прилично всяка година.
                          Ааа бъркаш са При положение, че всичките марки/модели коли дърпат прилично пари за поддръжка, аз лично залагам на 70% на дизайна при избора на автомобил Ели, Фиат 500 си е типично женска кола. Хубава е и аз бих я взел за жена ми, ама какво правим с мъжката аудитория?Преди малко огледах едно зелено Кубо. На дизайн го докарва, готино е, но пак е за мравки
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ntodorov написа:
                            Mury написа:
                            Помня 95-та година. До тогава не бях карал италианска кола ( ако не броим Жигула-та на дядо ).Гледах някаква немска телевизия...И видях една реклама, как две деца гледат към един настолен компютър и от екрана му се въртят някаквипроекто-линии, схеми, цифри. В един момент този хаос започва да се събира в някакъв модел. В отражението на стъклото се виждаше, как на децатаочите им се отварят в захлас докато в един момент не се появи марката ФИАТ и новите му модели Брава и Браво. Тези коли се въртяха на някаква виртуална ос...и от тогава и аз изпитах интерес към марката ( до тогава свързвах ФИАТ само с Уно и патента му "Жигули" ). Малко по-късно мисля, че Брава/о бяха обявени, като коли на годината. По това време дизайна на тези два автомобила беше изпреварил с много времето си. В БГ се срещаха само квадратни коли...За съжаление от тогава до днешни дни ФИАТ не успява да впечатли с иновативен дизайн, или поне не с такъв заради, който да пренебрегнеш всякакви технически неудобства на марката. ПС: За Алфа. Наистина тази марка се отказа тотално от фейса си. Погледнати отпред - в Жулиета и Мито виждам ликът на едно сърдито и плахо детенце. Виж, задницата на Жулиета си е приемлива, но според мен не кореспондира с предницата. Или иначе казано агресия - отзад, смиреност - отпред. :P
                            http://www.youtube.com/watch?v=flgNCrXaeA0Красавици
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

МиТо я бяха оприличили на катерица, ритната в топките, ако помня правилно.

Коментар

"Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X