Ти ся не почвай, че аз скоро ще плащам "данък" предно окачване, благодарение на направеното с данъците, които съм платил.Няма такава държава, няма такива пътища, няма!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двоен данък?
Collapse
X
-
-
Princo написа:210 лв. данък на година.300 лв. окачване на година ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: Двоен данък?
Girard написа:...Най - странното в случая е не просто че сумата е огромна, но и че всеки от тях дължи идентична сума за всяка една от годините, примерно по 87.29лв за 2010 година.Това някакъв вид двоен данък ли е? Ако колата се водеше на мое име, данъка само 87.29лв ли щеше да бъде или щеше да е 87.29 x 2 = 174.58лвTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като говорим за окачване - Брава-та ми е единствената колана, на която за близо 6 години и около 50 000 км. навъртени с нея ( основно в Бургас )не съм сменял нищо по окачването. (въпреки, че едва оня ден ми прихлопа в ляво и явно дойде и нейния ред). ПС: Като изходим от факта, че непосредствено след покупката и смених буталата излиза, че тази изтерзана колица живее нов живот при мен... със стари стави.Иначе. Данъкът ми за нея е 44 лева за Бургас. Плащам го без възражения. За други населени места не бих се наел да прогнозирам дали щях да имам този "късмет" да не пипам окачване и да бъда толкова солидарен с местната власт.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
При мен 15лв е данъка, от тая година стана 19, щото разийш ли отстъпката там нещо евро 2-3 както и да е... и 0лв окачване, от 5 години насам и 70000+км. Верно, че я взех на 60000 ама...а пък с Пежото данъка е същата работа но за 25000км окачването е 500+Иначе по темата...така става, като се взимат коли 101+ коня, без да се има предвид данъка...
Коментар
-
Поредната тема тип "Чукча не е читател, чукча е писател". Значи - общите собственици да едно и също с еднакви ставки били плащали двойно... При това - не били го плащали, а трябвало да го платят преди 5-4-3-2-1 години, като данъка от преди 5 години е с лихви за 4 и прочие схемата е ясна... ..., а по-горе един от малкото, явно, плащащи данъци редовно реве, че щял да прави окачване заради пътищата... е как бе Дидо да ти направят хубави пътища само с твоя смешен данък? А? Знаеш със сигурност колко са тарикатите дето не плащат ежегодно данъци. Докато събираемостта на тия данъци не стигне поне 90% - тая държавица ще е нефункциониращото блато, което е в момента, а в момента е буквално блато - доста голяма част, а и с идущите дни ще заблатява още повече...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар