kolev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за принтер
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ето ме с преинсталиран Джам, още не съм пробвал принтера, з/о имам други джаджи за инсталиране, НО се създаде една полемика в която и аз съм патил. Та когато се инсталират някои USB устройства изискват те да не са включени към компа и в даден момент инсталационната програма ти казва да ги подкачиш, така че спора е излишен, вариантите съществуват.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Ето ме с преинсталиран Джам, още не съм пробвал принтера, з/о имам други джаджи за инсталиране, НО се създаде една полемика в която и аз съм патил. Та когато се инсталират някои USB устройства изискват те да не са включени към компа и в даден момент инсталационната програма ти казва да ги подкачиш, така че спора е излишен, вариантите съществуват.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
kolev написа:Е за чии х.. ти е да слагаш софтуер за друг принтер. Ами ако е MFP или има и факс, ако ти трябват цветни профили, ако работи на hpgl, ако има кътър и ролка.... 90% от принтерите не са смотани чернобели лазерки на самсунг и няма универсални драйвери за тях.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Според теб драйверите са еднакви и можеш да подкараш кой да е принтер с кой да е драйвер. Ми не е така. Освен това не познавам човек който си е купил принтер и не иска да му ползва всички функции. И за другото не си прав. Влез в един копирен център и виж как големите машини са мрежово свързани и как от всеки компютър имаш пълен контрол над всеки принтер. А принтсървъра не ти инсталира принтера и не ти се бърка в инсталацията. Той само лъже ОС че принтера ти е локално вързан.
Коментар
-
Човек, пусни си радиото, с него по можеш да се разбереш.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
kolev написа:Според теб драйверите са еднакви и можеш да подкараш кой да е принтер с кой да е драйвер. Ми не е така. Освен това не познавам човек който си е купил принтер и не иска да му ползва всички функции. И за другото не си прав. Влез в един копирен център и виж как големите машини са мрежово свързани и как от всеки компютър имаш пълен контрол над всеки принтер. А принтсървъра не ти инсталира принтера и не ти се бърка в инсталацията. Той само лъже ОС че принтера ти е локално вързан.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
kolev написа:https://www.youtube.com/watch?v=_b_IrsJCoMEhttps://www.youtube.com/watch?v=Yn8U9XHxb1Q?!A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Леле, каква тема само стана, а работата е нмого проста. Подариха ми принтера за домашно ползване и не ми трябват никакви принсървери и тем подобни, имам на разположение 3 стационарни компа и един лаптоп, като на единия комп имам и ХР, но не ми трябва постоянно и да печатам от всички, от спортна страст се заядох със 7-та да го пусна, иначе ми беше най-лесно да го кача на ХР-то. Взех го за зор заман, пък и на харизан кон петалата не се гледат.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Леле, каква тема само стана, а работата е нмого проста. Подариха ми принтера за домашно ползване и не ми трябват никакви принсървери и тем подобни, имам на разположение 3 стационарни компа и един лаптоп, като на единия комп имам и ХР, но не ми трябва постоянно и да печатам от всички, от спортна страст се заядох със 7-та да го пусна, иначе ми беше най-лесно да го кача на ХР-то. Взех го за зор заман, пък и на харизан кон петалата не се гледат.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
LPR ?! Сега и на епъл ли минахме, щото и там съм инсталирал принтери. Това е уникс протокол който не е нейтив за уиндоус и трябва да се добави като отделен нетуорк компонент. За чии чеп да се вкарваш в такъв филм. Колегата по-горе излезе прав. Няма да си говоря повече с тебе че отдавна стана тъпо.
Коментар
-
kolev написа:LPR ?! Сега и на епъл ли минахме, щото и там съм инсталирал принтери. Това е уникс протокол който не е нейтив за уиндоус и трябва да се добави като отделен нетуорк компонент. За чии чеп да се вкарваш в такъв филм. Колегата по-горе излезе прав. Няма да си говоря повече с тебе че отдавна стана тъпо.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар