Здравейте колеги, не знаех как точно да озаглавя темата, но ми трябва някаква работилница където мога да отида и да ми разпробият 5-6 дупки в решетките на предния капак и да ги занитят за капака, защото онзи ден осъмнах със липсващи решетки и трябва да се вземат мерки за опазване на новите. Това е резултатът от погрома. На 6тия етаж съм и няма от къде да взема ток и нямам нужните инструменти за да се справя сам иначе бих се пробвал. Ако някой знае място в София където мога да отида да свърша работа ще съм благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работилница в София ?
Collapse
X
-
Re: Работилница в София ?
Emo91 написа:Здравейте колеги, не знаех как точно да озаглавя темата, но ми трябва някаква работилница където мога да отида и да ми разпробият 5-6 дупки в решетките на предния капак и да ги занитят за капака, защото онзи ден осъмнах със липсващи решетки и трябва да се вземат мерки за опазване на новите. Това е резултатът от погрома. На 6тия етаж съм и няма от къде да взема ток и нямам нужните инструменти за да се справя сам иначе бих се пробвал. Ако някой знае място в София където мога да отида да свърша работа ще съм благодарен.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Работилница в София ?
Emo91 написа:Здравейте колеги, не знаех как точно да озаглавя темата, но ми трябва някаква работилница където мога да отида и да ми разпробият 5-6 дупки в решетките на предния капак и да ги занитят за капака, защото онзи ден осъмнах със липсващи решетки и трябва да се вземат мерки за опазване на новите. Това е резултатът от погрома. На 6тия етаж съм и няма от къде да взема ток и нямам нужните инструменти за да се справя сам иначе бих се пробвал. Ако някой знае място в София където мога да отида да свърша работа ще съм благодарен.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ако можеш да изчакаш до събота - неделя драсни едно лс., ако ти се разхожда до младост, и дупки ще направим и нитове ще забучим имам удобно място и някакви инструменти и ще я направим.Kuku написа:Емо, ти сигурен ли си, че с нитове ще стане?Мога да ти ги оправя в цеха на Сливница, само трябва да се разберем кога ти е удобно.Или май по-добре в Банишора, аз ще взема единия винтоверт тук и от железарията до нас ще купим нитове Общо взето - звънни миBO написа:Алтернативата е монтажен силикон. Със сигурност пак ще ти прецакат капака в опита си да ти ги свият.Помисли над този проблем като ги закрепиш по-трайно.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Всичко пазаруват вече от улицата, на жената 2 пъти и взимат капачката на пълначката на газовата, която струва няма и 2лв , какво остава за решетки от по 20 и нагоре лева, то направо ще забогатеят.Емо, сега е момента с тия премахнати решетки да си направиш един интейк за пресен въздух от там за да може да диша по добре "дзверо"punto HGT
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Та и това ли взимат неса ли 15 -20 лв може да се пробие с акумулаторна бормашина или вярно или със силикон да ги закрепишdidich написа:Всичко пазаруват вече от улицата, на жената 2 пъти и взимат капачката на пълначката на газовата, която струва няма и 2лв , какво остава за решетки от по 20 и нагоре лева, то направо ще забогатеят.Емо, сега е момента с тия премахнати решетки да си направиш един интейк за пресен въздух от там за да може да диша по добре "дзверо"BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар