Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Работилница в София ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Работилница в София ?

Здравейте колеги, не знаех как точно да озаглавя темата, но ми трябва някаква работилница където мога да отида и да ми разпробият 5-6 дупки в решетките на предния капак и да ги занитят за капака, защото онзи ден осъмнах със липсващи решетки и трябва да се вземат мерки за опазване на новите. Това е резултатът от погрома. На 6тия етаж съм и няма от къде да взема ток и нямам нужните инструменти за да се справя сам иначе бих се пробвал. Ако някой знае място в София където мога да отида да свърша работа ще съм благодарен.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Re: Работилница в София ?

Emo91 написа:
    Здравейте колеги, не знаех как точно да озаглавя темата, но ми трябва някаква работилница където мога да отида и да ми разпробият 5-6 дупки в решетките на предния капак и да ги занитят за капака, защото онзи ден осъмнах със липсващи решетки и трябва да се вземат мерки за опазване на новите. Това е резултатът от погрома. На 6тия етаж съм и няма от къде да взема ток и нямам нужните инструменти за да се справя сам иначе бих се пробвал. Ако някой знае място в София където мога да отида да свърша работа ще съм благодарен.
    Ако бях на твое място, бих си взел един винтоверт акумулаторен 2 ръка и една нитачка и ще ти легне все същото като пари, но накрая ще ти останат тези инструменти. Хем ще ти останат за следващия път да занитиш следващите жертви Или пък спри пред кварталния магазин и ги помоли да ти пуснат разклонителя за 5 ще направиш дупките и така.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Работилница в София ?

Emo91 написа:
      ако можеш да изчакаш до събота - неделя драсни едно лс., ако ти се разхожда до младост, и дупки ще направим и нитове ще забучим имам удобно място и някакви инструменти и ще я направим.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Емо, ти сигурен ли си, че с нитове ще стане?Мога да ти ги оправя в цеха на Сливница, само трябва да се разберем кога ти е удобно.Или май по-добре в Банишора, аз ще взема единия винтоверт тук и от железарията до нас ще купим нитове Общо взето - звънни ми

Коментар

Алтернативата е монтажен силикон. Със сигурност пак ще ти прецакат капака в опита си да ти ги свият.Помисли над този проблем като ги закрепиш по-трайно.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

S_BANKOV написа:
            ако можеш да изчакаш до събота - неделя драсни едно лс., ако ти се разхожда до младост, и дупки ще направим и нитове ще забучим имам удобно място и някакви инструменти и ще я направим.
            Благодаря за предложението колега ще видя до почивните дни ако не се оправя да ти пиша.
            Kuku написа:
            Емо, ти сигурен ли си, че с нитове ще стане?Мога да ти ги оправя в цеха на Сливница, само трябва да се разберем кога ти е удобно.Или май по-добре в Банишора, аз ще взема единия винтоверт тук и от железарията до нас ще купим нитове Общо взето - звънни ми
            Аз нещата ги виждам така:През тези метални планки, които са на капака пробиваме дупки и във щипките на решетките и с рапидки, нитове или винтчета ги захващаме едно за друго. Не съм сигурен как стоят нещата със щипките на самите решетки защото утре ще ги получа по Еконт.
            BO написа:
            Алтернативата е монтажен силикон. Със сигурност пак ще ти прецакат капака в опита си да ти ги свият.Помисли над този проблем като ги закрепиш по-трайно.
            Колега поне като има счупен/повреден елемент каското ще покрие щетата. Иначе мисля че ако ги напънат по-скоро самите решетки ще се счупят отколкото капака. Монтажното лепило не знам каква здравина има и все пак времето как му се отразява (сняг, дъжд, слънце и тн)
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

кола

Та и това ли взимат неса ли 15 -20 лв може да се пробие с акумулаторна бормашина или вярно или със силикон да ги закрепиш
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Всичко пазаруват вече от улицата, на жената 2 пъти и взимат капачката на пълначката на газовата, която струва няма и 2лв , какво остава за решетки от по 20 и нагоре лева, то направо ще забогатеят.Емо, сега е момента с тия премахнати решетки да си направиш един интейк за пресен въздух от там за да може да диша по добре "дзверо"
                punto HGT

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                  Та и това ли взимат неса ли 15 -20 лв може да се пробие с акумулаторна бормашина или вярно или със силикон да ги закрепиш
                  Нови решетки са 75лв черни , хромирани около 90-100лв, втора употреба хромирани са по 50лв (говорим за хубави, иначе обелени и със счупени половината щипки има и по 30)За седан са по-евтини, но за купе всички такива външни елементи са си почти двойни. За пример, странично огледало от седа е 50лв от купе 110+лвАз имам 2 теории:- някоя доза е имала нужда от бързи пари, защо да не ги откърти за по-малко от 30 сек и да се сдобие с някой левили- на някой със същата кола просто са му трябвали
                  didich написа:
                  Всичко пазаруват вече от улицата, на жената 2 пъти и взимат капачката на пълначката на газовата, която струва няма и 2лв , какво остава за решетки от по 20 и нагоре лева, то направо ще забогатеят.Емо, сега е момента с тия премахнати решетки да си направиш един интейк за пресен въздух от там за да може да диша по добре "дзверо"
                  Не ме влекат такива работи, аз съм just driver. Сипвам си гориво и си карам. Дори нямам регистрация в BMW форума смятай колко ми е все тая Колкото до тапата за газта, на Пунтото беше слагана в Италия и близо 4-5 месеца по бензиностанциите не можех да намеря същата дебелина на резбата, или беше по-тънка или по-дебела. Накрая в един магазин в Разлог 1001 стоки намерих една втора употреба. Предполaгам че беше моята дето бяха свили :D :D
                  BMW E46 coupe
                  Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
                  X