Днес въпреки, че зимните условия не са единствената причина - ако беше сухо може би щях да се измъкна със спиране по-бързо. Една маршрутка просто ме сви и ми намля дясното огледало докато си я изпреварвах най-културно. Престрои се човека и не ме е видял. Случва се. Добре, че поне маршрутките имат гражданска, аз както нямам каско...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече имам ПТП с първия сняг. ... а мигач откъде?в Русе?
Collapse
X
-
Колегата *Punto*PowerDriving май е пострадал повече от мен. Не знам колко ще дадат от Булстрад - те си записаха към щетите - пари за боя, ама не отбелязаха металик. Аз имам почти само драскотини - единствено на калника леко е хлътнала тенекията под страничния мигач с 5 мм навътре - с колкото е дебела оранжевата пластмаса на мигача. Дръжките са предпазили вратите и не са смачкани ламарините там. Само огледало трябва. Със сигурност за пребоядисване на вратите няма да стигнат парите. Ще се бръкна и аз ако искам да не личи. От Булстрад знаят, че така ще минат по-евтино, отколкото да ми осребряват фактури или да я правят те.
Коментар
-
Ах, значи наистина е сравнително лесен за запомняне регистрационния номер. Аз съм - да. В Русе съм виждал и още 3 такива на цвят Брава но са с по-незапомнящи се номера. А ти като си от София но си и в Русе често - не можеш ли да ми донесеш от софийските магазини някоя част? Тоя прост мигач ми го предлагат на старо само с калника в комплект. А някък е тъпо да дам 15 лева за куриер и 5 лева за една нищо и никаква оранжева пластмаса.
Коментар
-
niko_ymn написа:Ах, значи наистина е сравнително лесен за запомняне регистрационния номер. Аз съм - да. В Русе съм виждал и още 3 такива на цвят Брава но са с по-незапомнящи се номера. А ти като си от София но си и в Русе често - не можеш ли да ми донесеш от софийските магазини някоя част? Тоя прост мигач ми го предлагат на старо само с калника в комплект. А някък е тъпо да дам 15 лева за куриер и 5 лева за една нищо и никаква оранжева пластмаса.
Коментар
-
niko_ymn написа:doofiat написа:ама не знам от къде.
Коментар
-
Две седмици ама през Ноември и Декември по-скоро 3 седмици ще отнеме счетоводителките в софия да преведат пари и за мене в Русе. Тромава организация. Поне се успокоих, че сумата няма да е двуцифрена защото днес в Булстрад ми казаха колко като цифра да търсим по сметките с касиерката в банката. За огледало ще стигнат но за боя - ще трябва да се пазаря с бояджиите, ако вобще се хвана да я боядисвам преди да съм я продал така. На мен ми падна цената на колата с четирицифрена сума заради това одиране, а сега вече и колкото да ми дадат няма да стигне да я правя като нова. Всякък съм на загуба от тази случка. Дано поне да видя пари след третата седмица, че само ме мотаят. Ако не платят преди да е минало цял месец, от другата година просто няма да съм клиент при тях и толкова. Фирмите от конкуренцията ти покриват щетите до 5-тиа ден... Ама не се оплаквам де - поне не се случи докато съм паркирал, че както нямах каско съвсем щях да съм нещастен.Мигача струва 13,70 лв. - да знаете. И него го намерих.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар