Някой има ли представа какви доставчици има в жк Света Троица и някакви сайтове или цени. Тези от кабелните телевизии не ме вълнуват / Евроком и други такива/. Намерих само Надежда нет. Ако има някой колега ще съм благодарен да разбера кой е добър. Няма да се използва са сваляне на филми. Само за сайтове да се разглеждат и някоя друга поща. И дали има някаква разлика, защото ще се ползва на лаптоп.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет доставчик за жк Света Троица в София
Collapse
X
-
Re: Интернет доставчик за жк Света Троица в София
Fiat 127 написа:Някой има ли представа какви доставчици има в жк Света Троица и някакви сайтове или цени. Тези от кабелните телевизии не ме вълнуват / Евроком и други такива/. Намерих само Надежда нет. Ако има някой колега ще съм благодарен да разбера кой е добър. Няма да се използва са сваляне на филми. Само за сайтове да се разглеждат и някоя друга поща. И дали има някаква разлика, защото ще се ползва на лаптоп.
-
Re: Интернет доставчик за жк Света Троица в София
doofiat написа:Fiat 127 написа:Някой има ли представа какви доставчици има в жк Света Троица и някакви сайтове или цени. Тези от кабелните телевизии не ме вълнуват / Евроком и други такива/. Намерих само Надежда нет. Ако има някой колега ще съм благодарен да разбера кой е добър. Няма да се използва са сваляне на филми. Само за сайтове да се разглеждат и някоя друга поща. И дали има някаква разлика, защото ще се ползва на лаптоп.
Коментар
-
Препоръчвам ти Линкос (www.linkos.bg). Добри скорости (е зависи коя тарифа ще си избереш), сравнително редки прекъсвания (а и когато се случи, момчетата тичат и за 20-30 минути обикновено отстраняват проблема). Ти си написал, че не те интересуват филми и др. подобни, ама все пак да ти спомена, че при тях е един от големите български тракери. Та ако речеш да дърпаш, да не се учудиш на скорости от порядъка на 1,5 MB/s (12 Mbit/s)!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар