Колеги от къде мога да си купя тасове за зимните железки?за 14" колко парички горе долу е нормално?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тасове за браво?
Collapse
X
-
Re: тасове за браво?
fiat_love написа:diyan123 написа:Колеги от къде мога да си купя тасове за зимните железки?за 14" колко парички горе долу е нормално?Само не такива! Трябва после със свински опашки да ги връзваш и... седят неествествено в/у джантата... т.е. аз се излъгах и си купих такива (само че 13-ки). Преди бях с оригиналните, но се загуби един, после и другите се начупиха... но те си лягаха плътно в джантата, а тези от Илиянци ръба им седи 5-6мм извън джантата. Лично аз го намирам за изключително грозно и затова си карам без тасове
Иначе съм съгласен, че таса си има и плюсове освен естетиката... предпазва доста от калта и лугата и малко или много пречи болта на главината да клеяса...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Sandeto написа:а тези от Илиянци ръба им седи 5-6мм извън джантата. Лично аз го намирам за изключително грозно и затова си карам без тасовеБорда на тасовете от Илиенци, или откъдето и да е другаде с емблемата на Фиат в средата прави гумите да изглеждат по-нископрофилни и според мен е по-красиво. Има начин да вържеш всеки тас със "свинска опашка" така, че да не се вижда и да не е грозно! + това стегнатостта се регулира чрез обтягане на телта, има описание в комплекта. Моите си паснаха екстра без да ги регулирам.
И забравих да кажа... моите ги купих от магазинът за автоаксесоари Тонекс (или нещо подобно), които се пада като тръгнеш от горубленския пазар за коли посока околовръстен път отляво преди първото кръстовище. Общо взето се пада към 200-300 метра след последните коли на пазара!
С 1-2лв. са по-скъпи тасовете там от Илиенци.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ааа, аз връзвах моите през тела за джантата (отзад и не се виждаше нищо) и един ден в една дупка на Ситняково таса се счупи, телта обаче остана завързана и ми издраска калника!След това ги наритах скапаните тасове и си карам по джанти. Бях ги купила за 18 лв от едно магазинче на Пушкин в Павлово. Иначе и аз загубих един оригинален и заради това купих тези скапаните. Ако някой продава оригинален тас ( и два мога да взема) да свирка на лични.
Коментар
-
Vladim написа:Sandeto написа:а тези от Илиянци ръба им седи 5-6мм извън джантата. Лично аз го намирам за изключително грозно и затова си карам без тасовеБорда на тасовете от Илиенци, или откъдето и да е другаде с емблемата на Фиат в средата прави гумите да изглеждат по-нископрофилни и според мен е по-красиво. Има начин да вържеш всеки тас със "свинска опашка" така, че да не се вижда и да не е грозно! + това стегнатостта се регулира чрез обтягане на телта, има описание в комплекта. Моите си паснаха екстра без да ги регулирам.
И забравих да кажа... моите ги купих от магазинът за автоаксесоари Тонекс (или нещо подобно), които се пада като тръгнеш от горубленския пазар за коли посока околовръстен път отляво преди първото кръстовище. Общо взето се пада към 200-300 метра след последните коли на пазара!
С 1-2лв. са по-скъпи тасовете там от Илиенци.
Само кажи кога и къде и ще ги изровя тасовете от мазето (зор ще е ама ще ги намеря)... А иначе за оригиналния тас го загубих, защото един некадърен гумаджия като го хлопна с юмрук за да го сложи му счупи една от 4-те пластмаски с които опира в джантата и после вече каквото и да правех все се чупеше там... и на паветата пред Пирогов се е търкулнал... дори си спомням, как някакъв караше след мен тогава и ми свиркаше/светкаше, ма аз му се чудех тоз пък к’во иска и дадох газ и "му избягах".
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Колега... виждам че си ми съкварталец... много бих искал да ми покажеш, как си успял да сложиш тасовете така, че да не остава фуга от 4-5-6мм м/у джантата и таса... аз лично не успях.Само кажи кога и къде и ще ги изровя тасовете от мазето (зор ще е ама ще ги намеря)...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:...Честно казано, какъвто и да е таса е хубаво да се върже с т.нар. свински опашки....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар