Колеги от къде мога да си купя тасове за зимните железки?за 14" колко парички горе долу е нормално?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тасове за браво?
Collapse
X
-
Re: тасове за браво?
fiat_love написа:diyan123 написа:Колеги от къде мога да си купя тасове за зимните железки?за 14" колко парички горе долу е нормално?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Sandeto написа:а тези от Илиянци ръба им седи 5-6мм извън джантата. Лично аз го намирам за изключително грозно и затова си карам без тасовеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ааа, аз връзвах моите през тела за джантата (отзад и не се виждаше нищо) и един ден в една дупка на Ситняково таса се счупи, телта обаче остана завързана и ми издраска калника! След това ги наритах скапаните тасове и си карам по джанти. Бях ги купила за 18 лв от едно магазинче на Пушкин в Павлово. Иначе и аз загубих един оригинален и заради това купих тези скапаните. Ако някой продава оригинален тас ( и два мога да взема) да свирка на лични.
Коментар
-
Vladim написа:Sandeto написа:а тези от Илиянци ръба им седи 5-6мм извън джантата. Лично аз го намирам за изключително грозно и затова си карам без тасовеAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Колега... виждам че си ми съкварталец... много бих искал да ми покажеш, как си успял да сложиш тасовете така, че да не остава фуга от 4-5-6мм м/у джантата и таса... аз лично не успях. Само кажи кога и къде и ще ги изровя тасовете от мазето (зор ще е ама ще ги намеря)...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:...Честно казано, какъвто и да е таса е хубаво да се върже с т.нар. свински опашки....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар