chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофата с Ламборгинито на Цариградско.
Collapse
X
-
u_bo
-
Re: Катастрофата с Ламборгинито на Цариградско.
Immortal написа:Предвид катастрофата с Ламборгинито на Цариградско, гледайки клипчето внимателно, се сетих за една стара тема.https://www.youtube.com/watch?v=RNSl...345694Дали има нещо общо?!?Според мен, базирайки се и на опита ми като вещо лице по ПТП в съда, тази дълга черна следа е оставена от блокирало колело.Определено не е спирачка, тъй като колата е с АБС и не може да остави такава следа, но дори и да можеше, следите щяха да са 4, не 1.По-вероятно е проблемът да е технически, и всъщност да е причина за катастрофата, а не следствие от нея.Вие как мислите?
Коментар
-
///// написа:Петъка карах зад ламбото по Каблешков в посока от Бъгария към бр. Бъкстон. В тоя участък има газостанцийка на която зареждах. Изчаках го да мине и тръгнах след него. Интересното е, че както си караше в посока към фантастико и сви рЕзко в лЕво към паркираните автомобили в насрещното.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kuku написа:Е, Чаве, това е удар в бетонна стена без спирачен път В реални условия не е точно така, НО резултата сигурно ще е близък до показания....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колата си е свършила работата-НЯМА пострадали....да,може да дава дефекти (евентуално)може и да я карат неподготвени хора (в повечето случай) НО колко са колите с които да се разбиеш така и да оцелееш... И да,има разлика дали ще се разбиеш в бетонен блок без спирачен път или ше отнесеш някъдемантинелите,които поемат удара....Жалко за Ламборджинито
Коментар
-
veskobravo написа:Колата си е свършила работата-НЯМА пострадали....да,може да дава дефекти (евентуално)може и да я карат неподготвени хора (в повечето случай) НО колко са колите с които да се разбиеш така и да оцелееш... И да,има разлика дали ще се разбиеш в бетонен блок без спирачен път или ше отнесеш някъдемантинелите,които поемат удара....Жалко за ЛамборджинитоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
У перник не ги папаме много талянките...Виж гоуфо, гоуфо е друго нещо... Вековище! Майтапа настрана но като че им мина на хората голфстрийма.С много повече талянки се разминавам по пътя отколкото фолцове.Както и да е - и на мен ми е чудно дали е възстановимо това нещо.И какво ще се случи от тук нататък с него.То и на части няма да се похарчи лесно при тая лимитирана серияI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Това пък какво е?!?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар