Мисля, че ако не беше карал толкова силно, нямаше да се разбие толкова нелепо. Не виждам какво има да му се обсъжда - селянин се качил на бърза кола и се самозабравил. Добре че поне не е утрепал някой друг.
Аз пък мисля, че отново се изказваш неподготвена Автомобила си има проблем и това е причината за ПТП. Това, че са останали половината чарколяци по пътя не значи, че скоростта е толкова висока. Новите автомобили се правят да се мачкат..... за да има какво да поеме енергията от удара.П.С. я обясни как се кара силно, че ми стана интересно
Силно се кара когато НЕ СЕ КАРА СЛАБО Предполагам, че колежката иска всички да карат слабо...
Предвид катастрофата с Ламборгинито на Цариградско, гледайки клипчето внимателно, се сетих за една стара тема.https://www.youtube.com/watch?v=RNSl...345694Дали има нещо общо?!?Според мен, базирайки се и на опита ми като вещо лице по ПТП в съда, тази дълга черна следа е оставена от блокирало колело.Определено не е спирачка, тъй като колата е с АБС и не може да остави такава следа, но дори и да можеше, следите щяха да са 4, не 1.По-вероятно е проблемът да е технически, и всъщност да е причина за катастрофата, а не следствие от нея.Вие как мислите?
И на мен това ми беше първата мисъл. Явно скоростта не е била 200 както пишеше в една статия, но при блокирало колело и спортна кола става почти неуправляема. Жалко, че толкова скъпи коли дават такива нелепи дефекти.
Еми те краш тестовете се правят при 60км или малко под 60. Затова който ви каже, че се е ударил с 200 и му няма нищо ви лъже.Ето какво се случва при скорост близка до 200https://www.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o
Петъка карах зад ламбото по Каблешков в посока от Бъгария към бр. Бъкстон. В тоя участък има газостанцийка на която зареждах. Изчаках го да мине и тръгнах след него. Интересното е, че както си караше в посока към фантастико и сви рЕзко в лЕво към паркираните автомобили в насрещното.
Петъка карах зад ламбото по Каблешков в посока от Бъгария към бр. Бъкстон. В тоя участък има газостанцийка на която зареждах. Изчаках го да мине и тръгнах след него. Интересното е, че както си караше в посока към фантастико и сви рЕзко в лЕво към паркираните автомобили в насрещното.
Тая газ-станциика м/у Бисо и Хепи...за нея ли говорим
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Е, Чаве, това е удар в бетонна стена без спирачен път В реални условия не е точно така, НО резултата сигурно ще е близък до показания....
Ми аз преди пет години спрях бравото на царигладско със 140 в задницата на гранд Чероки /защо и как е друга работа, не ми се обяснява/. Та удара найстина е по слаб, абе слаб, слаб двигателя ми беше в краката. Рогата сочеха север-юг, предния капак беше обвил предното стъкло, и те така. Според мен проблема не в скороста а в големи гуми, ниско окачване, и прекрасния ХасВалт на цариградско.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Колата си е свършила работата-НЯМА пострадали....да,може да дава дефекти (евентуално)може и да я карат неподготвени хора (в повечето случай) НО колко са колите с които да се разбиеш така и да оцелееш... И да,има разлика дали ще се разбиеш в бетонен блок без спирачен път или ше отнесеш някъдемантинелите,които поемат удара....Жалко за Ламборджинито
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
Колата си е свършила работата-НЯМА пострадали....да,може да дава дефекти (евентуално)може и да я карат неподготвени хора (в повечето случай) НО колко са колите с които да се разбиеш така и да оцелееш... И да,има разлика дали ще се разбиеш в бетонен блок без спирачен път или ше отнесеш някъдемантинелите,които поемат удара....Жалко за Ламборджинито
Е що пък жалко, сега ще ви го докарат в Перник , а другата възможност нали я знаеш, Какво става с колите след краш тест? - като нови на Горубляне
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
У перник не ги папаме много талянките...Виж гоуфо, гоуфо е друго нещо... Вековище! Майтапа настрана но като че им мина на хората голфстрийма.С много повече талянки се разминавам по пътя отколкото фолцове.Както и да е - и на мен ми е чудно дали е възстановимо това нещо.И какво ще се случи от тук нататък с него.То и на части няма да се похарчи лесно при тая лимитирана серия
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Какво му е толкова лимитираното на това Lambo - една черна боя и едни черни джанти. Останалото му е като на "обикновеното" Gallardo, пускаш го във форума им и готово :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар