Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катастрофата с Ламборгинито на Цариградско.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamma написа:
    Преди време един пич беше тръгнал да съди Ламборгини, точно поради технически дефект. Колата изведнъж завила надясно и се разбила в мантинелата. Техническата експертиза доказа дефект по окачването някакъв.
    Аз точно заради това не си го купих
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абе не карат много - явно има причина
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
        Еми то... Доколкото може да се вярва на написаното, ако наистина са ги давали на кой плати 100лв да ги тестват...
        100% може да се вярва.Ето, дори на снимката в сайта им е същото това Ламбо:http://exotic-cars.bg/bg/content/lam...llardoМоже би не се изясних в първия си пост. Че магарето е карало бързо - това е ясно. Той ще си понесе отговорността.Но аз се сетих за цитираната тема, в която едно време коментирахме точно подобни неща - че имат конструктивен дефект, заради който понякога рязко завиват.

Коментар

Какво ще рече "карал силно"? Детински израз...
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Абе с тая черта на пътя... За мен си е имало някакво блокиране на колелото. Бахти кошника...И как да го караш? Да дам 100 лева и да карам с 50 ли? Ми то да си карам Фиатката тогава :D
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Нека темата прерастне в спор за превишената скорост СЕГА! :D

Коментар

style34 написа:
                Абе с тая черта на пътя... За мен си е имало някакво блокиране на колелото. Бахти кошника...И как да го караш? Да дам 100 лева и да карам с 50 ли? Ми то да си карам Фиатката тогава :D
                Дай ми 50 и ще ти дам моята да я караш за разнообразие Ама кротично ей...
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kuku написа:
                  Нека темата прерастне в спор за превишената скорост СЕГА! :D
                  Кой ше те чака пък теб да вдигаш флага...Еле се обади една страница по-рано
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Aма последва фалстарт....

Коментар

Е, колко бързо да е карал? Тая кола все пак (уж) е направена за скорости над 300...
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Марета почна да дърпа в дясно. Дали шъ става Ламбо?
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, моята пък дърпа в ляво. На лесбийство ми мяза
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Да, бе, да свърши като тоя кашон. Къде тая комфортна кола ще я сравняваш с това дето треа се сгънеш като дърводелски метър, за да влезеш вътре?
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              krasio_79bs написа:
                              Да, бе, да свърши като тоя кашон. Къде тая комфортна кола ще я сравняваш с това дето треа се сгънеш като дърводелски метър, за да влезеш вътре?
                              И ти требе тирбушон за да излезеш
                              FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

ele написа:
                                Мисля, че ако не беше карал толкова силно, нямаше да се разбие толкова нелепо. Не виждам какво има да му се обсъжда - селянин се качил на бърза кола и се самозабравил. Добре че поне не е утрепал някой друг.
                                Аз пък мисля, че отново се изказваш неподготвена Автомобила си има проблем и това е причината за ПТП. Това, че са останали половината чарколяци по пътя не значи, че скоростта е толкова висока. Новите автомобили се правят да се мачкат..... за да има какво да поеме енергията от удара.П.С. я обясни как се кара силно, че ми стана интересно

Коментар

Working...
                                X