Преди време един пич беше тръгнал да съди Ламборгини, точно поради технически дефект. Колата изведнъж завила надясно и се разбила в мантинелата. Техническата експертиза доказа дефект по окачването някакъв.
Аз точно заради това не си го купих
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Еми то... Доколкото може да се вярва на написаното, ако наистина са ги давали на кой плати 100лв да ги тестват...
100% може да се вярва.Ето, дори на снимката в сайта им е същото това Ламбо:http://exotic-cars.bg/bg/content/lam...llardoМоже би не се изясних в първия си пост. Че магарето е карало бързо - това е ясно. Той ще си понесе отговорността.Но аз се сетих за цитираната тема, в която едно време коментирахме точно подобни неща - че имат конструктивен дефект, заради който понякога рязко завиват.
Абе с тая черта на пътя... За мен си е имало някакво блокиране на колелото. Бахти кошника...И как да го караш? Да дам 100 лева и да карам с 50 ли? Ми то да си карам Фиатката тогава :D
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Абе с тая черта на пътя... За мен си е имало някакво блокиране на колелото. Бахти кошника...И как да го караш? Да дам 100 лева и да карам с 50 ли? Ми то да си карам Фиатката тогава :D
Дай ми 50 и ще ти дам моята да я караш за разнообразие Ама кротично ей...
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Мисля, че ако не беше карал толкова силно, нямаше да се разбие толкова нелепо. Не виждам какво има да му се обсъжда - селянин се качил на бърза кола и се самозабравил. Добре че поне не е утрепал някой друг.
Аз пък мисля, че отново се изказваш неподготвена Автомобила си има проблем и това е причината за ПТП. Това, че са останали половината чарколяци по пътя не значи, че скоростта е толкова висока. Новите автомобили се правят да се мачкат..... за да има какво да поеме енергията от удара.П.С. я обясни как се кара силно, че ми стана интересно
Коментар