Предвид катастрофата с Ламборгинито на Цариградско, гледайки клипчето внимателно, се сетих за една стара тема.https://www.youtube.com/watch?v=RNSl...345694Дали има нещо общо?!?Според мен, базирайки се и на опита ми като вещо лице по ПТП в съда, тази дълга черна следа е оставена от блокирало колело.Определено не е спирачка, тъй като колата е с АБС и не може да остави такава следа, но дори и да можеше, следите щяха да са 4, не 1.По-вероятно е проблемът да е технически, и всъщност да е причина за катастрофата, а не следствие от нея.Вие как мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофата с Ламборгинито на Цариградско.
Collapse
X
-
Не мога да кажа каква е причината за ПТП-то ... но каквато и да е не променя факта , че е изкоренил бетониран 0,5-0,8м пилон. Не знам с каква скорост е карал но е била много над позволената "80км/н". Не знам да ли човека е имал опит или не но съм имал удоволствието да се кача в подобна кола и знам , че поведението на подобен род автомобили се различава много от масовите коли който караме.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
S_BANKOV написа:Kay_ написа:Гледам някакъв носач на пътя...далище стане на Брава-таФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Без да съм експерт си мисля, че става въпрос за техническа неизправност...Не мисля, че тази кола по дизайн трябва да може да блокира така само едно търкало.Виж при сбъркан такъв нищо чудно но това минава за бъг Ако е карал по-бавно щеше да изкърти по-малко мантинела... Ама едва ли щеше да промени траекторията драстично.Еми... стават грешки с която и да било техника.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
ele написа:Мисля, че ако не беше карал толкова силно, нямаше да се разбие толкова нелепо. Не виждам какво има да му се обсъжда - селянин се качил на бърза кола и се самозабравил. Добре че поне не е утрепал някой друг.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
-
Еми то... Доколкото може да се вярва на написаното, ако наистина са ги давали на кой плати 100лв да ги тестват...По-скоро би било чудно ако не стане нещо подобно отколкото ако стане.Все едно да дадеш на маймун шмайзер... Много ясно, че ще стане беля.И тя става де - практиката го е доказала:https://www.youtube.com/watch?v=hxMMrPoBq0MI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Преди време един пич беше тръгнал да съди Ламборгини, точно поради технически дефект. Колата изведнъж завила надясно и се разбила в мантинелата. Техническата експертиза доказа дефект по окачването някакъв.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар