Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

American muscle

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

American muscle

колеги съжалявам че заглавието е на англ, но е по разбираеми причини видях една тема за някаква класика..ето малко снимки и от мен..това е от едно изложение в америка. имам и от друго година преди това но са на стария ми комп.така че скоро и тях...а сега...дерзайте някои от тези автомобили развиват зашеметяваща мощност от 1000кс...не е шега това..на предпоследната снимка..тези двете се дръпнаха на светофара..колата с малките гуми беше една от колите с най-бързото ускорение което съм виждал някога...а съм бил на доста гонки(даже и аз съм се пускал,но това е друга тема )хайде наслаждавайте се сега..пожелавам на всекиго да някога да притежава автомобил като тези тук..или поне да го пробва...

Искам Шелби-то, но да не е автоматик
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Всичките са много яки обаче аз искам Кобрата в краен случай понеже съм скромен може и Плимута хе хе хе
      Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
      Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Като цяло - повечето са големи и грозни т.е. американски. И аз харесвам шелбито и кобрата, но като изключим това нищо друго не ми хваща окото. Просто тия типове взимат някаква кола и наблъскват вътре най-големия двигател, който могат да намерят. Нищо общо с финеса на европейските и японските коли. Сигурен съм, че една добре подготвена европейска или японска машина ще им намачка фасона дори и с половината на техните коне. Особенно ако има завои - американския "мускул" с който толкова се гордеят е тежък и неповратлив. Практически не става за нищо освен за драг.

Коментар

аз съм съгласен че са "тежки и неповратливи" и че една европейска или японска кола може да даде много по-добри резултати..но пък усещането от ревящ 8 цилиндров 5-6 литров двигател е нещо друго..пък и ускорението което дават в първите метри..с удоволствие бих полудувал с един такъв дзвер

Коментар

Working...
          X