колеги съжалявам че заглавието е на англ, но е по разбираеми причини видях една тема за някаква класика..ето малко снимки и от мен..това е от едно изложение в америка. имам и от друго година преди това но са на стария ми комп.така че скоро и тях...а сега...дерзайте някои от тези автомобили развиват зашеметяваща мощност от 1000кс...не е шега това..на предпоследната снимка..тези двете се дръпнаха на светофара..колата с малките гуми беше една от колите с най-бързото ускорение което съм виждал някога...а съм бил на доста гонки(даже и аз съм се пускал,но това е друга тема )хайде наслаждавайте се сега..пожелавам на всекиго да някога да притежава автомобил като тези тук..или поне да го пробва...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
American muscle
Collapse
X
-
Като цяло - повечето са големи и грозни т.е. американски. И аз харесвам шелбито и кобрата, но като изключим това нищо друго не ми хваща окото. Просто тия типове взимат някаква кола и наблъскват вътре най-големия двигател, който могат да намерят. Нищо общо с финеса на европейските и японските коли. Сигурен съм, че една добре подготвена европейска или японска машина ще им намачка фасона дори и с половината на техните коне. Особенно ако има завои - американския "мускул" с който толкова се гордеят е тежък и неповратлив. Практически не става за нищо освен за драг.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар