Здравейте, къде в София или около София има добра писта да покарам малко преди започването ми на шофьорския курс?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писта в София или около София?
Collapse
X
-
Re: Писта в София или около София?
dubi95 написа:Здравейте, къде в София или около София има добра писта да покарам малко преди започването ми на шофьорския курс?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
-
Re: Писта в София или около София?
vgeorgiev написа:dubi95 написа:Здравейте, къде в София или около София има добра писта да покарам малко преди започването ми на шофьорския курс?
Коментар
-
На ХИТ-а направиха половината паркинг няква авто къща , но на Баумакс-а в ХД. паркинга е много голям и е почти празен през седмицата. Иначе писта на летището в Божурище и има още едно селскостопанско на около 30-40км. от София , преди Сапарева баня.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:На ХИТ-а направиха половината паркинг няква авто къща , но на Баумакс-а в ХД. паркинга е много голям и е почти празен през седмицата. Иначе писта на летището в Божурище и има още едно селскостопанско на около 30-40км. от София , преди Сапарева баня.
Коментар
-
vital написа:Ама на Булгарплод куките са наясно. Един приятел 2пъти се налага да "черпи" много стабилно.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар