Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писта в София или около София?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Писта в София или около София?

Здравейте, къде в София или около София има добра писта да покарам малко преди започването ми на шофьорския курс?

Re: Писта в София или около София?

dubi95 написа:
    Здравейте, къде в София или около София има добра писта да покарам малко преди започването ми на шофьорския курс?
    За писта незнам, но се сещам, че в Студентски имаше полигон, а сега на негово място има нова жилищна сграда
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Re: Писта в София или около София?

vgeorgiev написа:
      dubi95 написа:
      За писта незнам, но се сещам, че в Студентски имаше полигон, а сега на негово място има нова жилищна сграда
      Е аз търся някъде, където да покарам .

Коментар

Писта

На ХИТА например на Баумакс или Темпо
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

На ХИТ-а направиха половината паркинг няква авто къща , но на Баумакс-а в ХД. паркинга е много голям и е почти празен през седмицата. Иначе писта на летището в Божурище и има още едно селскостопанско на около 30-40км. от София , преди Сапарева баня.
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
            На ХИТ-а направиха половината паркинг няква авто къща , но на Баумакс-а в ХД. паркинга е много голям и е почти празен през седмицата. Иначе писта на летището в Божурище и има още едно селскостопанско на около 30-40км. от София , преди Сапарева баня.
            На летището в Божурище плаща ли се нещо?

Коментар

На площадката пред малашевския битак.
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

В Слатина зад Булгарплод е сравнително затънтено и не натоварено.

Коментар

Божурище е затворено.Свободен е паркинга на Божура.За Бухово съм чувал, че може да се кара.

Коментар

Ама на Булгарплод куките са наясно. Един приятел 2пъти се налага да "черпи" много стабилно.

Коментар

vital написа:
                      Ама на Булгарплод куките са наясно. Един приятел 2пъти се налага да "черпи" много стабилно.
                      Куките са наясно и колкото и пъти да ходих там нищо, един път ме спряха, но всичко с документите ми е ОК, като си спрял долу на паркинга какво ще ти направят ??, отделен въпрос е ако си правил проби с колата докато са там, нормално да почерпи
                      punto HGT

Коментар

Горе се пита за "малко каране преди да започне изпита", т.е документите няма да са ок

Коментар

на бухово наистина става за каране само не идваи в събота защото идват с бмв_та да дрифтят

Коментар

Кажете някаква писта около София да отида да покарам скоро?

Коментар

mehanoveca написа:
                              на бухово наистина става за каране само не идваи в събота защото идват с бмв_та да дрифтят
                              Дай малко повече инфо ако може??

Коментар

Working...
                              X