Търси се дом за едно малко сладко кученце.Засега се казва Моли. Ако някой го осинови, може да си го прекръсти.В момента му се поставят ваксини, има паспорт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се дом за малко сладко кученце
Collapse
X
-
presinka написа:sharpradi написа:Дидо,сладко е спор няма. Дай малко инфо за порода, майка и баща.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
presinka написа:dikanio написа:Е на коя порода прилича според вас?
Коментар
-
Радославе, ще ме умориш.Първо, породата е ретривър, не рийдривър.Второ, по-горе изрично съм написал, че:Immortal написа:Не е мое кученцето. Няма родители, сираче е. Няма и родословие, съответно.Породата му е: черно софийско градско куче Не го гледам аз, при една позната е, но тя има и друго куче, което не приема мъника.Кученцето се намира в София.
Коментар
-
Immortal написа:........Та се търси добър човек, който би го взел да си го гледа и да се грижи за него.Аз бих го взел, както бих взел при мен и Джоя, но живея в общежитие, в което е изрично забранено гледането на животни. Има портиер, а и стаите са миниатюрни и не е за животни.Ако някой го иска, да пише, ако не - моля, не спамете в темата.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
presinka написа:dikanio написа:Е на коя порода прилича според вас?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Кученцето все още си търси дом.Ето актуални снимки:https://www.facebook.com/kboyanova/m...5274562&type=1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар