Честит празник на всички деца на Фиат форум - да са все така радостни и щастливи, и да правят по-малко бели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит 1ви юни
Collapse
X
-
Детство мое, реално и вълшебно,детство мое, така си ми потребно.Все се мъча света да обърнаяхнал пръчка при теб да се върна.Пак в юмруче ръждив петак да скрия,пак със кучето да вдигна олелия,пак с пипер да поръся филияот хляба чер.Детство мое, на ръст едноетажно,детство мое, за мен така е важно,щом студено ми стане да могада се взема от детския огън.Все се мъча света да обърна,яхнал пръчка при тебе да се върна,всеки ден по една дяволияда е от мен.http://www.youtube.com/watch?v=6jnAsDHw1wwAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Честит празник на всички деца и тези които се чувстват или правят все още на деца.Преди да наложат закона да се кара на къси светлини целогодишно на този ден от уважение включвахме къси светлини ,а сега какво правим?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Честит празник на всички деца и тези които се чувстват или правят все още на деца.Преди да наложат закона да се кара на къси светлини целогодишно на този ден от уважение включвахме къси светлини ,а сега какво правим?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар