От тези 2-та бих взел Самсунга. Колкото до мнението по-горе, че самсунг не струват, аз ползвам микровълнова на самсунг от 98-ма, една от първите със сензорни бутони и дисплей, не е мръднала. За хладилник ползвам Bosch взет втора употреба преди 13 години, също е без грешка. Така че всеки случаи е отделен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между два хладилника
Collapse
X
-
Painfall написа:От тези 2-та бих взел Самсунга. Колкото до мнението по-горе, че самсунг не струват, аз ползвам микровълнова на самсунг от 98-ма, една от първите със сензорни бутони и дисплей, не е мръднала. За хладилник ползвам Bosch взет втора употреба преди 13 години, също е без грешка. Така че всеки случаи е отделен.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Аз пък все си мисля, че хладилникът е най-малоумния домакински уред, в който има много малко неща да му се развалят.За това много често има уреди, които са стрували стотинки, а продължават да работят десетилетия. За това бих подходил по дизайн. Който ти харесва, него взимай.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И аз съм с хладилник, пералня и прахосмокачка Самсунг вече не помня кога ги купувахме, може би имат 7-8 г., да не им е уруки, досега съм сменил само перката на помпата на пералнята з/о една монета й разказа играта. За но фроза колегите те светнаха, голяма благодат, не ти трябва да го размразяваш за да го почистваш, моя има даже и бидон 3 л. за студена вода и помпа на вратата, за лятото е приказка, не смея да му налея бира за да не ягмосам помпата :DFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колега взимай Самсунг-а, който си набелязал.Сега видях, че е намален от 900 и кусур лева.Помня, че миналата година инверторите с тези обеми вървяха от 1000 до 1400 лева.Въпреки, че не са писали все си мисля, че трябва да има зона на 0 градуса. Голям благодат за продуктитее тази температура. Времето им за съхранение значително се увеличава.ПС: Ако вземеш Но фрост имаш от мен една рецепта за сушене на рибица вътре в хладилника. Проста, ефикасна и вкусна. Втасва за две седмици и ядешистинско нещо... :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Колега взимай Самсунг-а, който си набелязал.Сега видях, че е намален от 900 и кусур лева.Помня, че миналата година инверторите с тези обеми вървяха от 1000 до 1400 лева.Въпреки, че не са писали все си мисля, че трябва да има зона на 0 градуса. Голям благодат за продуктитее тази температура. Времето им за съхранение значително се увеличава.ПС: Ако вземеш Но фрост имаш от мен една рецепта за сушене на рибица вътре в хладилника. Проста, ефикасна и вкусна. Втасва за две седмици и ядешистинско нещо... :PFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Snake. Извинявай брат. Ще разваля темата ти, но получих на лични запитвания за рибицата и ще споделя тук рецептата. Тя е само за хладилници No frost системи поради същността на работата ими обдухването с вентилатори. Аз си я експериментирах сам, защото живея в Бургас, град с изключителни влажен въздух и таквоЗ чудо на терасата мине втасва. Сетих се за хладилника ми и афинитета му да изсушава незакрити продукти.Тази рецепта става и с рибица и с плешка и с бут. Зависи от вкусовете, но резултатът е винаги един и същ - вкусно и мнооого пивко.Взимате една кутия ( голяма от сладолед например и прозрачна по възможност) с оптимален за обработваното месо размер. Покривате дъното с обикновена готварска сол. Поставяте месото отгоре и покривате останалата му повърхност с готварската сол. Целта е цялото месо да бъде обгърнато в сол.Оставяте го да преседи така в солта около 12-14 часа ( пак зависи от количеството месо ). След това махате солта, измивате месото и го поставяте в съд с вода за да се отмие солената запечатка. Може и в същата кутия. Изкисвате така около час ( ще прецените впоследствие според вкусовите ви възприятия за соленост на месото). С две дъски за рязане ( или подходящи плоскости) го притискате за да се изцеди. Аз лично не отделям време за този процес - натискам здраво и, каквото-такова. И без това месото е изпечено от солта и трудно водата прониква във вътрешността му. След това овалвате месото хубаво в червен пипер и поръсвате с чубрица. Впрочем подправките са си индивидуална фантазия де. Ако имате скара ( от микровълнова например) може да използвате нея. Аз предпочитам да пробождам месото надлъжно с шиш ( дървен или, какъвто имате) и закрепвам тази "симбиоза" върху стените на някой дълбок съд. Идеята е месото да се "обветря" изцяло от вентилаторите, а подправките да не цапат полиците на хладилника. Месото се "изпича" за 3-4 максимум 6 дена. Може месото да се обръща, въпреки, че се обдухва равномерно и без да се пипа. При желание може да се консумира и по-рано. Когато се "изсуши" достатъчно ( индивидуална е тази преценка ) го увивам в домакинско прозрачно фолио и си го съхранявам в нулевата зона за по-бърза консумация или във фризера за по-нататъшна такава. Неудобството е, че хладилника леко поема миризмата на това месо ( докато се суши), но пък тя не е никак неприятна де... :P ПС: По принцип цепя рибицата на две за да я грабне по-бързо солта и да се изсуши по-бързо. Хубаво е месото предварително ( преди да се осоли) да бъде оформено на естетически добре изглеждащи парчета...Като втаса - режете тънко дебелото мезе и пиете дебело тънкото вино. Месото в готов вид прилича на оня деликатес филе Елена, но килограмът му не струва 34-37 лв, а цената на килограм сурово месо ( от 7 до 10 лева) + 35 стотинки пакетче сол, една шепа червен пипер ( аз слагам леко лютив) и половин шепа чубрица.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В крайна сметка се спряхме на малко по-бюджетен избор: Samsung RB29FSRNDWW Купихме го за 690 лв. от магазин Зора. Като характеристики е напълно идентичен със самсунга от офертата с микровълновата, само дето е бял, а не инокс. Спестихме си микровълновата, която в момента не ни трябва, а ни предстои и поръчка на кухня, която е вече сериозна сума и всеки спестен лев е добре дошъл. И мерси за рецептите Хладилникът вече краси кухнята, а от утре като го включа, на рафтовете ще се изстудява бира за тези, които дойдат да помагат при пренасяне на уреди и мебелиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Тъкмо щях да ти препоръчвам http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UX-EN-4000-AOW - 10 месеца съм с него, но за 600 пари при положение, че ме отърваха от един боклук дето отлежаваше в мазето... Честито, дано да е безпроблемен...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар