Имам следния проблем:Във Фейсбук съм си написал къде работя, като съм указал да е видно "само за приятели".И си е така. В самия ФБ местоработата ми е видна само за приятели.Обаче, когато коментирам някоя статия някъде в друг сайт (например сайта на "24 часа") през фейсбук профила ми, там се изписва както името ми, така и къде работя (като е видно за всички). Пък аз не ща да се вижда...Из всички възможни настройки рових, не мога да се справя.Ако някой знае - да помага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Фейсбук?
Collapse
X
-
Че то като не се вижда всичко, какъв Фейсбук е? Нали това е смисъла на тефтерсурата - да показваш колко си добре, че и подкрепено със снимки Все още нямам профил във Фейсбук, нямам и желание да имам, а телефона ми е с черно-бял дисплей и може да изпраща и смс! Имам и друг, с цветен дисплей и даже интернет, но си е дълбока резерва. Ама то да ползваш интернет през телефон, си е същото, както да тръгнеш на автотуризъм с картинг, пък колкото и екстри да има.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Предполагам, че съгласявайки се да публикуваш през социалната приставка за Фейсбук на даден сайт, се приема, че си се съгласил част от личната ти информация от ФБ да стане видима и за потребителите на сайта, в който публикуваш. И в тази връзка предполагам, че нищо не може да се направи по въпроса.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Предполагам, че съгласявайки се да публикуваш през социалната приставка за Фейсбук на даден сайт, се приема, че си се съгласил част от личната ти информация от ФБ да стане видима и за потребителите на сайта, в който публикуваш. И в тази връзка предполагам, че нищо не може да се направи по въпроса.
Коментар
-
Съгласил си се част от информацията ти да е видима за всички във ФБ. Когато обаче пишеш в друг сайт, използвайки регистрацията си във ФБ, вероятно влиза в сила друго споразумение, което те прави нещо като приятел на потребителите на съответния сайт. Това разбира се са само предположения, но не виждам друго обяснение. Дай линк към дадено мнение в тоя сайт, в който се появява местоработата ти, за да разнищим случая.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Имах предвид линк към твое мнение, за да видим дали наистина се вижда местоработата ти, или само ти я виждаш. И вероятно си проверил, но ако не си, погледни и опцията на профила си във ФБ "Преглед като Public", за да си сигурен какво виждат и тези, които не са ти приятели.Но все едно - приемам, че си направил възможните проверки и че е така, както казваш. И тогава единственото възможно обяснение е моето или нещо подобно, написано на N-та страница на споразумението, с което се съгласяваш при регистрация във ФБ.П.П. На въпросната дама, чието мнение си снимал, местоработата й е видна за всички във ФБ. Намерих профила й - виждам местоработата й.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар