Колеги, има ли някой колега възможност да погледне тази кола? Гледам, че собственика се е грижил за нея и в момента не може да я поддържа, така че може и да е читава. За съжаление аз нямам възможност да ида в момента. Черпенето е задължително от моя страна на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си Либра.
Collapse
X
-
Променям темата на разговора. Да си дойдем на думата. Търся си Либра. По принцип се оглеждам за 1.9 JTD, но съм отворен за всякакви предложения. Не ме блазнят кожи и чейнджъри, нито навигации. Най-вече държа да е регистрирана, за да не се занимавам аз. Ако някой има инфо за предимства и недостатъци на отделните двигатели, тук е мястото :D И най-вече ако някой продава, да се обажда...
Коментар
-
Тази от първия пост мога да я видя ама към края на седмицата, ако имаш мерак.... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=6l3a73 лично за себе си не бих избрал либра с друго оборудване различно от това--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Тази последната е гледана от колеги, в ланча форума има тема за покупка на дизелови либри и е коментирана... всъщност коментирани са повечето от апетитно изглеждащите, повечето от тях са гледани на живо. Аз търся от 3-4 месеца и нищо... принудих се да взема друга, но ако излезе читава не бих се поколебал.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Колата е карана в Италия , а там повечето шофьори карат без да поддържат колите.Не казвам , че всички са така.До колкото разбрах май няма сервизна книжка и не се знае дали километрите са реални и дали е обслужвана редовно.Гледам , че доста неща са сменени и има още за смяна.Като е внесена в България може да е върнат километража.Дори и да са реални 265 764 пак не са малко.Ако искаш я вземи може и да е читава след смяната на толкова части.Ако искаш разгледай и в мобиле.бг.От където и да вземеш все трябва да смениш нещо.Тук поне знаеш какво е за смяна.Отиди да я видиш дали няма да има други недостатъци.Трябва да е добре щом има много сменени части.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар