Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога се подават документи за издаване на шофьорска книжка ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кога се подават документи за издаване на шофьорска книжка ?

Колеги има ли някой идея от деня на взетите изпити кога резултатите се въвеждат в КАТ ,и какви са цените за бавна и бърза поръчка ,благодаря предварително за сега всеки различно ми казва
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

По спомени от 2008ма година. Изпитът си го взех на 20 декември, на 27-ми пуснах документите експресна поръчка и на 6 януари си взех книжката. Трябва да се има предвид, че има и много празници и почивни дни, така че...Иначе, мисля че около 40лв беше експресната поръчка.

Коментар

Първо минаваш през БЧК :Д. Иначе след три дена .50 лева е експресната.
      Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
      Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Първо си взимаш документите от фирмата в която си карал курса, след като имаш и БЧК отиваш в кат подаваш документите и след 3 работни дни отиваш да си я вземеш. Цената беше около 50 лева.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

нищо не са ми давали от фирмата дето съм карал , казаха че след няколко дни въвеждат в кат че съм взел изпитите но колко точно не знам , бавна било 30лв бърза 40 ,нещо такова ми казваха ,а експресна нямало вече ,БЧК и всичко е искарано минаха 2 дни от взетите изпити и ще изчакам до вторник и ще я подавам пък дано са ме въвели
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Май 2 седмици беше срока ако не си от сф да ти занесат документите в кат гео милев и тогава може да си пуснеш за книжка 55лв май беше бързата за 3дена е готова.Ако си от сф след 3 дена са ти документиете в кат дървеница
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

в вторник съм в Кат ,пък там ще си кажат какви са им цените и така , благодаря на всички колеги
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
              X