Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за избор на "гедоре"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за избор на "гедоре"

Тъй като времето вече се стопли , ще мога да почна някой ремонти по автомобила и ще се нуждая от гедоре , че със звездогаечни е малко неудобно на някой места, Дайте някои предложения ("+" и "-") за марки в рамките на любителския клас и средно ценовия.Изключвам BAHCO , WURTH, Gedore, Facom и т.н заради цената.В сайт за обяви гледах Mannesmann 115 части за 80лв и ми е малко съмнителен .
    Bravo 1.8 GT

Аз с едно "гедоре" от Бриколаж за 10 лв. разглобих цяло пунто :DКакви напъни е издържало, то си знае
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Всеки комплект от около 100 лв би ти свършил чудесна работа стига да не са 2000 части в него.Не робувай на марка,казвам го от опит като монтьор на пътно- строителни машини.
      EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
      EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
      FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Имаше в продавалника едни гедорета 30+ лева 52 части 1/4 и 1/2 с въртоци, удължители и тресчотки, които излезнаха калпави, ама вложките са качествени. Взимаш си 2 тресчотки на форс за 30-40 лева и си в играта.1/4 от 4 до 121/2 от 13 до 32

Коментар

Вземай манесмана и няма да съжаляваш , аз си взех преди време големия комплект от 215 части и за сега не ме е предало , използва се без жал където се наложи. Или другите който си заслужават са BGS(на работа сме с такива и отново тормоз до последно), но там цената е малко по друга.

Коментар

Аз имам наблюдения върху такова, от линка. Не знам, вече може би 5 6 години, братовчед ми разглобява и сглобява коли и двигатели, не е мръднало. http://zimber-tools.com/rchni-instru...ce-4941-5.html
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Аз днес си купих това: http://zimber-tools.com/rchni-instru...ernator.htmlА личните ми наблюдения са върху няколко бройки от по-евтин Зимбер и посочения от колега Форс, въпросните се използват всекидневно в автосервизи, за 4-5 години не са мръднали.
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

nelegalniq написа:
                Вземай манесмана и няма да съжаляваш , аз си взех преди време големия комплект от 215 части и за сега не ме е предало , използва се без жал където се наложи. Или другите който си заслужават са BGS(на работа сме с такива и отново тормоз до последно), но там цената е малко по друга.
                Манесман си е марка и то доста класна.Ако колегата може да си го позволи нека си го вземе ,със сигурност ще остане доволен
                EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

http://www.lincos.bg/k-t-kliuchove/d...-121111aИма и други предложения в сайта.
                  4 бири и турбината да свири

Коментар

Колегите, оглеждам се за комплект гедоре.Да знаете някой магазин за вълшебства от който мога да си купя идентичен със снимката комплект на цена под 70 лв.?
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

За абсолютно същия на манесман броих 150лв. Едно към едно с този от снимката ясно е че всичко е от Китай,но изглежда добре Инак не съм го напъвал все още...
                      Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

Коментар

Ето го
                        Прикачени файлове

Коментар

Братовчед ми го има същия и за това съм го харесал, понеже има всичко, което ми трябва за пълноценното и лесно разглобяване на цял Фиат Неговото го е взел от Лидъл за около 85 лв. Хром-ванадиум е и тея като ги гледам са същите.Ходих преди малко до бриколаж, ама тея не познават парите :DЯвно ще да вземам това горе.
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Ами важното е да вземеш а докога ще изкара,времето ще покаже Аз взех тази защото си я харесах от момента в който я видях,а и ми пасна като комплект няма излишно

Коментар

Working...
                            X