Похвал.Днес сътворихме нещо.Сдобихме се с "нов", луд автомобил.За сега ей това имам като издайническа снимка. Останалото малко по-късно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова каручка, малеле.
Collapse
X
-
Благодаря.Ако е интересно ще споделям по-нататъшни впечатления и коментари.emzo написа:Да ти оферирам газова дето работи безотказно ? Ай честито, искам отзиви за разход градско при средна 15-16км/чA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Честито колега. Много интересен за да не кажа екстравагантен за закърнелите ни помисли автомобил.Харесва ми много. Ще следя впечатленията ти с интерес...ПС: И все пак този автомобил е много опасен за ...пешеходците.:P Оня ден на Кауфланд един такъв ми изкара акъла.Бях замислен и вглъбен докато нещо небесно-синьо не мина покрай мен. На "туЙ" дори и гумите му не чух. Движеше себавно в търсене на място за паркиране. Беше, като платноход. Спрях се и го гледах в захлас докато не спря близо до мен това нЯщо.Спря. Излезе човек от него, а аз дори не усетих разлика в...тишината. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Честито колега. Много интересен за да не кажа екстравагантен за закърнелите ни помисли автомобил.Харесва ми много. Ще следя впечатленията ти с интерес...ПС: И все пак този автомобил е много опасен за ...пешеходците.:P Оня ден на Кауфланд един такъв ми изкара акъла.Бях замислен и вглъбен докато нещо небесно-синьо не мина покрай мен. На "туЙ" дори и гумите му не чух. Движеше себавно в търсене на място за паркиране. Беше, като платноход. Спрях се и го гледах в захлас докато не спря близо до мен това нЯщо.Спря. Излезе човек от него, а аз дори не усетих разлика в...тишината. :PYavor написа:Боби, честито, не устоя а!?Бимъра какво ще му се случва?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар