Честито, със здраве да си я караш. Миналата седмица гледах една такава как потегли на наклон. Само гумите се чуваха. Ще е интересно да ти чета новите рекорди, относно разхода .
Welcome to the club Газовата трябва да бъде Романо. Ако искаш пиши ми да ти кажа къде да я сложиш проверено. Скоро ще станат 100хил на газ на хибрид. И преди да се натрупат мнения как била безмислена газта на хибрид - дълбоко се лъжете
Благодаря.Ако е интересно ще споделям по-нататъшни впечатления и коментари.
emzo написа:
Да ти оферирам газова дето работи безотказно ? Ай честито, искам отзиви за разход градско при средна 15-16км/ч
Днес нарочно се набих в най-големите задръствания.За първи път в живота си стоя в задръстване с кеф. Та на такова каране разхода ще бъде около 6/100, ако може да се разчита на борда, което ще го установим в последствие разбира се.Иначе при нормално, приуско каране, след като заредих и минах по нормални задръствания, успях да я сваля на 4.5, пак по борд.А бе ще видим какво ще покаже в крайна сметка. Подписа ми ще издава реалния разход. Като разходът на този автомобил в по-голямата му степен ще бъде именно при 16-20км/ч средна скорост, както се кара Мултиплата в момента.
Честито колега. Много интересен за да не кажа екстравагантен за закърнелите ни помисли автомобил.Харесва ми много. Ще следя впечатленията ти с интерес...ПС: И все пак този автомобил е много опасен за ...пешеходците.:P Оня ден на Кауфланд един такъв ми изкара акъла.Бях замислен и вглъбен докато нещо небесно-синьо не мина покрай мен. На "туЙ" дори и гумите му не чух. Движеше себавно в търсене на място за паркиране. Беше, като платноход. Спрях се и го гледах в захлас докато не спря близо до мен това нЯщо.Спря. Излезе човек от него, а аз дори не усетих разлика в...тишината. :P
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Честито колега. Много интересен за да не кажа екстравагантен за закърнелите ни помисли автомобил.Харесва ми много. Ще следя впечатленията ти с интерес...ПС: И все пак този автомобил е много опасен за ...пешеходците.:P Оня ден на Кауфланд един такъв ми изкара акъла.Бях замислен и вглъбен докато нещо небесно-синьо не мина покрай мен. На "туЙ" дори и гумите му не чух. Движеше себавно в търсене на място за паркиране. Беше, като платноход. Спрях се и го гледах в захлас докато не спря близо до мен това нЯщо.Спря. Излезе човек от него, а аз дори не усетих разлика в...тишината. :P
Днес и аз минах покрай Кауфланд точно. Нещо не е добре това. Караш за пешеходците, а те въобще не ти обръщат внимание. А като се обърнат съвсем случайно и обикновено се стряскат. Не им пибиткам, за да не ги стряскам допълнително.
Yavor написа:
Боби, честито, не устоя а!?Бимъра какво ще му се случва?
А, Бимъра остава в гаража. Пускам Мултиплата на пазара. А ето и още две снимки.И отвътре една:п.п. Днес му навъртях около 100км и за сега градския разход по борд излиза под 5/100. А тази кола е много забавна за каране. Все едно някаква детска количка. :DА автоматичното паркиране е екстра за малоумни. То докато я нагласиш където искаш да паркираш, то направиш целия монитор в пръсти, а накрая вземе, че ти изреве нещо, че не е съгласен с теб.
Честито!Ето малко снимки от мен на Тойота Приус Плюс ХибридГрадски моментен разходЗа около 3000км при средна скорост 81 км/ч, околна температура м/у -25 и -12 (в слънчево време - може да се види на горната снимка) и 90% на темпомат - разход по борд 5,1л/100км, а по колонка 5,5л/100км.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар