При мен се навъдиха едносантиметрови, кафяви от приемника на цифровата и стана страшно за нула време. Взех Айкън, разтворих част от него в половил литър вода и напръсках. Гадините изчезнаха. Остана ми и мисля тия дни пак да напръскам. Трябва да се остави празен апартамента или стаята за поне 2 часа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с хлебарки. дайте съвет
Collapse
X
-
Преди като имаше Регент пръсках с него,последната година пръсках с Айкън. След Айкъна изскача по някоя зашеметена гад и умира. Даже умират и мухите и и другите гадини . Скоро пак ще има третиране,може би пак с Айкън.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Относно машинките които се включват в контакта. Аз съм скептично настроен към тях, но един приятел си взе такава. Ползва я от 2 седмици, като през последната, каза че не е виждал хлебарка. Колко е вярно не знам. Ако случайно вземеш такава, важно е да я включиш в контакт който е свързан директно с окабеляването в стените, а не в разклонител. Друго си е обаче да ги видиш как измират гадините...Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
-
Emo91 написа:Колеги за да не отварям нова тема, нещо силно което да ги изтрепе трябва ми за мазето има парчета по 6 сантиметра...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз в момента съм на тази вълна и пръсках с Demor Вчера изчистих всичко с концентриран разтвор на Доместос но им намерих яйцата на тия гадини - във фризера по уплътненията на врата и на прага. Ефект май няма и сигурно ще пръскам пак. Но интересното е че май има и бълхи малкия е целия нахапан- та ми е интересно кой с какво третира
Коментар
-
topuzko написа:При мен се навъдиха едносантиметрови, кафяви от приемника на цифровата и стана страшно за нула време. Взех Айкън, разтворих част от него в половил литър вода и напръсках. Гадините изчезнаха. Остана ми и мисля тия дни пак да напръскам. Трябва да се остави празен апартамента или стаята за поне 2 часа
Коментар
-
ОЕЛЕКСБЕГЕ http://olx.bg/ads/?q=%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D1%8A%D0%BDСега загледах че има и айкън против хлебарки."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
z_sutrov написа:gamma написа:Явор на мен ми препоръча Айкън. НаЙстина от него мре всичко включително мраФки, мОхи, кУмари. :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар