Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с хлебарки. дайте съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен се навъдиха едносантиметрови, кафяви от приемника на цифровата и стана страшно за нула време. Взех Айкън, разтворих част от него в половил литър вода и напръсках. Гадините изчезнаха. Остана ми и мисля тия дни пак да напръскам. Трябва да се остави празен апартамента или стаята за поне 2 часа
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Преди като имаше Регент пръсках с него,последната година пръсках с Айкън. След Айкъна изскача по някоя зашеметена гад и умира. Даже умират и мухите и и другите гадини . Скоро пак ще има третиране,може би пак с Айкън.
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Относно машинките които се включват в контакта. Аз съм скептично настроен към тях, но един приятел си взе такава. Ползва я от 2 седмици, като през последната, каза че не е виждал хлебарка. Колко е вярно не знам. Ако случайно вземеш такава, важно е да я включиш в контакт който е свързан директно с окабеляването в стените, а не в разклонител. Друго си е обаче да ги видиш как измират гадините...
        Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)

Коментар

Е само при мен ли няма файда от Айкъна... Чудя се да не съм нацелил някое фалшиво флаконче
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Може да консултирате с Явор Митев.

Коментар

Явор на мен ми препоръча Айкън. НаЙстина от него мре всичко включително мраФки, мОхи, кУмари. :D
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

За къща или апартамент става дума ?
                04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

за апартамент
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

gamma написа:
                    Явор на мен ми препоръча Айкън. НаЙстина от него мре всичко включително мраФки, мОхи, кУмари. :D
                    От къде го купи? Нали сме комшии я кажи има ли го в махалата?
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Колеги за да не отварям нова тема, нещо силно което да ги изтрепе трябва ми за мазето има парчета по 6 сантиметра...
                      BMW E46 coupe
                      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
                        Колеги за да не отварям нова тема, нещо силно което да ги изтрепе трябва ми за мазето има парчета по 6 сантиметра...
                        Най-доброто лечение е на база вход.Организирате едно събрание, за да кажете, че ще има събиране на пари за пръскане на входа против такива гадини.Ако входа ви е по-свестен, то това е начина да се отървете от тия гадини.На парче (апартамент) нищо не става, за съжаление.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз в момента съм на тази вълна и пръсках с Demor Вчера изчистих всичко с концентриран разтвор на Доместос но им намерих яйцата на тия гадини - във фризера по уплътненията на врата и на прага. Ефект май няма и сигурно ще пръскам пак. Но интересното е че май има и бълхи малкия е целия нахапан- та ми е интересно кой с какво третира

Коментар

topuzko написа:
                            При мен се навъдиха едносантиметрови, кафяви от приемника на цифровата и стана страшно за нула време. Взех Айкън, разтворих част от него в половил литър вода и напръсках. Гадините изчезнаха. Остана ми и мисля тия дни пак да напръскам. Трябва да се остави празен апартамента или стаята за поне 2 часа
                            Я кажи от къде се въоражи с този Айкън да го взимам и аз и да започвам борбата...
                            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

ОЕЛЕКСБЕГЕ http://olx.bg/ads/?q=%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D1%8A%D0%BDСега загледах че има и айкън против хлебарки.
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

z_sutrov написа:
                                gamma написа:
                                От къде го купи? Нали сме комшии я кажи има ли го в махалата?
                                От задната страна на Ритони (до Била на Трапезица) има една агроаптека. Препарата не е дефицитен - може да се намери по ветеринарните или агроаптеки.
                                Прикачени файлове
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X