Нямаше ни 11 дена и като се прибрахме бяхме изненадани от неканени гости: хлебарки от големия модел. Преди са се появявали, но по 1-2 за година. Сега обаче е настъпило някакво нашествие. Давайте съвет за изтребване. Само да кажа, че имаме малко дете на 2г. и няма как да пръскам с разни препарати като сме у нас. Някой ползвал ли е машинките за контакта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с хлебарки. дайте съвет
Collapse
X
-
Същата ситуация е и у нас... И с хлебарките и с детето, ама него не искам да го махам :DАйкъна, който много ми помогна срещу бълхите, не оказва никакво влияние на хлебарките.Тъщата ги маза с Фронтлайн и една година вече не съм виждал хлебарка у тях. Около 20 лв. е и до колкото ми е казвала е безвреден за хора (не че има такава отрова, ама...)"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Фендона. Продава се в агро аптеките. Относително безвредна е, доколкото знам с нея пръскат в силозите. Върши работа аз съм пръскал няколко пъти.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
АЗ имах преди години,ползвах нещо като брашно(за шлебарки и мравки беше)минавах с него под вратите и по ъглите,за 2 дена нямаше и помен от хлебарки,много ефикасно е ,има го по специализираните магазини,не помня как се казвашеKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
Използвам "Фронт Лайн" това дето е за бълхи по кучета и котки. 100 мл. са около 25лв. и стигат за повече от година. Абсолютно безвреден за големи и малки. Доста тук знаят, че съм с малко дете и не се притеснявам. Ако решиш да го ползваш ще ти обясня как точно се пръска да не направиш като мен преди години. Да похабиш половината флакон за нищо.П.П. Действа безотказно не само на хлебарките, ами и на всякакви други нежелани гости. Само комарите не се стряскат Сега погледнах, че се дублирам с колегата M5kov. Недоглеждане. Само да вметна, че не се маже а се пръска.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
presinka написа:+ 1 за Регент. Пръскаш с него в петък, отиваш на почивка за 2 дни и като се върнеш няма да откриеш дори и трупове. Проветряваш хубаво и забравяш.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Когато живеех в Студентски имахме страшно много. През деня/нощта -чъкаха постоянно. Понеже гадинките обичат топлината и се навираха при агрегата на хладилника. При всяко затваряне изкачаха по 20-30 броя. След като мина забавния момент с евтин дезодорант и запалка се обадихме на фирма. За 25м2 ни взеха 50лв (2008година). Намазаха по стените и мебелите и на другия ден само с метлата събират трупове. Но след това 4 години не съм видял хлебарка у дома. Ако някой се интересува може да потърся телефона.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
+1 за Регент,само,че го спряха от внос и много трудно се намира.Върши чудеса,но е силно отровен и трябва да се внимава с негоEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Аз съм ползвал къщичките на Райд. Готини са, щото една като се зарази, не умира веднага, а утива при стадото, другите се заразяват от нея и умират. Изтрайват половин година, тия къщички. В Ямбол имахме такива неканени гости, ама се пръснаха от тия къщички.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Аз ползвам пяна на Райд. Пръскам навсякъде, откъдето могат да минат или да се скрият.Не ги убива от самите изпарения, а ги гони, не зная как, но видя ли хлебарка, минавам мощно навсякъде, излизам на разходка, после провятрявам и минават години до следващата...За едно дребни гадинки обаче, като малки кафяви хлебарчици в приятелката ми не помогна грам....странна работаFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар