Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за маршрут в София.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за маршрут в София.

Добър ден колеги. Тъй като утре рано сутринта ми се налага да пътувам до София а ще разчитам само на табели и тем подобни тип "навигации" ме интересува има ли нещо което трябва да знам за маршрута по който ще се движа. Като например затворени отсечки за ремонт , камери за превишена скорост , трафика как е и така нататък и евентуално някакви съвети кое да избягвам. Крайната точка на дестинацията ми е Сити Клиник. Идвал съм няколко пъти до София но само до Терминал 1 и 2, а също и до едни складове ама тях ги забравих на коя улица бяха но някъде близо до околовръсното бяха. Та ще влизам в София по пътя от Русе (през Долни Богров ) и след това се завъртам на детелината и хващам пътя за Перник по околовръсното. Общо взето като гледам имам да се движа само по околовръсното като малко преди крайната точка трябва да сляза от него защото после няма къде, да се надяваме че няма да отърва отбивката за слизане. Как е трафика по този маршрут сутрин в диапазона 7-9 часа, колко време ще ми е необходимо за стигане от влизането ми в София до клиниката като говорим при попътен вятър , демек без бъркане на пътя и някакви други пречки. Ами за сега това е общо взето което ме интересува.

Колега Сити Клиник е на околовръстното никъде не слизаш. След отбивката за Симеоновско шосе ще влезеш в локалното. Има много табели за тази болница.Успех
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

ами трафик Бол предвиди си поне едни 20-30 минути толеранс
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

колега щом ще пътуваш до софия имаш винетка вече не се минава през богров караш си по магистралата те я удължиха излиза чак при джъмбо магазина за играчки преди детелината на околовръстново точно преди джъмбото има ограничение на скороста кудето свършва магистралата спазваи го защото седят полицаи всеки ден целодневно там

Коментар

"Тапите" по маршрута който си избрал са на втори и трети светофар след като минеш над Царигадско и на малкото кръгово на Младост, от където почва разширението. Ще минаваш в пиков час и един аванс от 30-40 мин. няма да ти е излишен. Ако си късметлия просто ще пиеш едно кафе като стигнеш. Безаварийно пътуване!
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Стигнах и се върнах без проблем , намерих лесно клиниката. Сутринта проблеми с трафика нямах , почти на всеки светофар хващах зелено а на малкото кръгово никакъв проблем. На връщане обаче влязох в голям трафик и се позабавих малко, особено на това малко кръгово което само формата му е такава иначе никаква функция. На влизане и излизане уж гледах да съм що годе в ограниченията и се движех с трафика ама след време ще разберем дали е така като получа снимка. На връщане обаче на Плевен въпреки че знам, че най вероятно са там се бях отплеснал и ме снимаха следователно и спряха, че нали сега е такъв закона. С 19км над ограничението и 50лв фиш(дадоха ми да си избирам дали фиш или акт). Та наясно ли е някоя какво става с фишовете след време дали отпадат или се прехвърлят да се вземат от данъчното както ми намекнаха някой?

Коментар

nelegalniq написа:
              Стигнах и се върнах без проблем , намерих лесно клиниката. Сутринта проблеми с трафика нямах , почти на всеки светофар хващах зелено а на малкото кръгово никакъв проблем. На връщане обаче влязох в голям трафик и се позабавих малко, особено на това малко кръгово което само формата му е такава иначе никаква функция. На влизане и излизане уж гледах да съм що годе в ограниченията и се движех с трафика ама след време ще разберем дали е така като получа снимка. На връщане обаче на Плевен въпреки че знам, че най вероятно са там се бях отплеснал и ме снимаха следователно и спряха, че нали сега е такъв закона. С 19км над ограничението и 50лв фиш(дадоха ми да си избирам дали фиш или акт). Та наясно ли е някоя какво става с фишовете след време дали отпадат или се прехвърлят да се вземат от данъчното както ми намекнаха някой?
              Eх тия В-теци...те подканват да ги караш

Коментар

Къде те снимаха плевенските?Инак, плащай си фиша, няма измъкване.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Колко да ме подканва да върви , на 170 спира да върви ама на газ щото изпаритела нещо се е*е домързя ме да бутам на бензин да видя колко още може този велик 1,4 мотор . Само да пояснение на 170 съм с 5500об , а ограничителя е на 7500. Иначе ме снимаха и аз не знам точно как да го опиша че тази област не ми е от най познатите , ама точно на изкачването на последното баирче , там където са две малки помежду си с едно леко изравняване. Аз по принцип си поддържам извън градско такава скорост от порядъка на 110-120 защото си мислех че имат толеранс от 19 км нагоре ама на изгорях. А иначе докато ми писаха фиша , полицая бутна нещо и толеранса на камерата от 19км отиде на 14 . Но не мога да отрека че беше печен и разбран човек , без да се прави на голямата работа , и беше културен на всичкото отгоре. Не ми е виновен че съм се позасилил макар че имам оправдание - шибания изпарител ме спъва и в баирите трябва засилка :D .

Коментар

Толерансът е 9 км.Надхвърлиш ли с 10 и повече - вътре си.Плати си фиша бързо, ще има 30% отстъпка.Иначе - плащаш на 100% плюс лихвите. Ще ти ги съберат от НАП.

Коментар

nelegalniq написа:
                      Колко да ме подканва да върви , на 170 спира да върви ама на газ щото изпаритела нещо се е*е домързя ме да бутам на бензин да видя колко още може този велик 1,4 мотор . Само да пояснение на 170 съм с 5500об , а ограничителя е на 7500. Иначе ме снимаха и аз не знам точно как да го опиша че тази област не ми е от най познатите , ама точно на изкачването на последното баирче , там където са две малки помежду си с едно леко изравняване. Аз по принцип си поддържам извън градско такава скорост от порядъка на 110-120 защото си мислех че имат толеранс от 19 км нагоре ама на изгорях. А иначе докато ми писаха фиша , полицая бутна нещо и толеранса на камерата от 19км отиде на 14 . Но не мога да отрека че беше печен и разбран човек , без да се прави на голямата работа , и беше културен на всичкото отгоре. Не ми е виновен че съм се позасилил макар че имам оправдание - шибания изпарител ме спъва и в баирите трябва засилка :D .
                      Ама тя не ще е В-тек тая. Фиата е със 170 на 5500. Максимално 180 и нещо на 6000. И от там нататък само тъпче. И аз така си търся засилка за баирчета.Имам приятел със Сивик хечбек В-тек. Оборотомера му е до много 9,10 хил. някъде. До 4к оборота върви като нормална кола и от там нагоре стрелките се побъркват. Абе един нормален човек не видях с Хонда всичките яко натискат и много карат

Коментар

Фиша е ясен , за сега обаче ще чака , няма излишни средства за него. Надявам се че през следващите 2-3пъти в които ще идвам отново до Столицата няма да имам вземане даване с полицията , то и от мене си зависи де.

Коментар

Working...
                        X