Здравеите, искам да си купя едно вътрешно каре за полуоска от Англия, струва към 30 лири с шипинга, ама искам да питам освен това нещо мита такси ДДС или прочие ще ми лепнат ли ? И къде ще го получа в пощата както получавам дреблиите които си купувам през ибеи от китаи ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бърз въпрос за покупка на части от Ибеи -Англия
Collapse
X
-
Благодаря момци, еии кат лисциа дебнеш бре Не бре реших да питам че тука един ми вика зависи ко си поръчал за някои неща имало ДДС, явно и тои толкова знае, е ся ша си викна едноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Нищо няма, поръчвай смело!Само гледай търговеца да е с хубав коефициент, да не се окаже някоя мента за корем....И хубу гледай колко е шипинга до България - някой път е по скъп от стоката.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Уж всичко е ясно, търговеца е ОК 100% реитинг и то с много продажби, ама карето е Китаиско та за тва малко се чудя, не ме е страх ако се разбие скоро, по скоро ме е страх да се не чупи някъде. http://www.ebay.co.uk/itm/1308827169...84.m1423.l2649Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Абе ново е все пак, колко да е китайско. Ще изкара някоя година. То и тука такива ти продават без да го знаеш. Нали бяха здрави Хондите, кво стана ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ми не , в случая няма смисъл от такъв. 12 паунда е до кварталната ми поща, а до офиса на куриера в англия е 5 паунда, + да кажем че е към 3 кила =6 кинта за да ми го докара, и като ми го прати от София до Пловдив с Еконт и даже ще ми легне и по скъпо или равно на 12 паунда, така че ако поръчам ще го поръчам направо тук да ми доиде Днес ще ми е ден за размисъл Моето не е толкова зле може да изкара и още 50к. ама нали съм свикнал всичко да ми е Ок и ме дразни.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
От тия карета почти всички са доволни.Демек ако изкара 1 месец, то ще изкара живота на колата. Единствения проблем е да преминеш границата от едномесечния тест период. Примерно на Мултиплата ми сложих миналата година каре. Лобро, специален внос от Германия с поръчка от 1 месец. Платих го точно 2 пъти по-скъпо от най-скъпото каре, което беше в България.Е, точно след 2 месеца изщрака пак. Няма да ти обяснявам как полудях. От тогава 1 година го карам щракащо, нарочно. Просто искам да се счупи и да го сменям. Ама напоследък щрака вече и често направо, но още не се предава, мамицата му. За това (не конкретно заради карето, а по принцип) за 35лв на година имам карта към СБА за пътна помощ. Искам да използвам веднъж тази услуга - да викна пътната помощ "безплатно" и да ме откара директно в сервиза. Надявам се да е заради карето. Така, че както казаха, вече няма гаранция за марка или оригинал. Така, че това е хубава оферта и предвид повечето мнения, че са положителни, то възползвай се. Няма какво да го мислиш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Да, днес се събудих с добро настроение, и си поръчах едно, пича ми изглежда свестен, казах му че съм притеснен от произхода на карето (не толкова че е истина щото 80% от частите в Бг са от Китай, колкото да видя какво и как ще ми отговори) е хареса ми отговора и си викнах едно. Ще го видим какво мяся като доиде Пък ако вземе да ми изчезне и проблема има да я карам още 100 годиниПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар