И лихвите на двата лева си търси, квой туй чудо!?! С теб ще се гаврят те.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Написаха ми фиш
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Естествено, че времето ти струва много повече от два лева, аз поне не бих си запълвал свободното време с висене по гишета. Смисълът да го направиш обаче е, че на някой държавен служител ще му се наложи (представете си) да работи и да свърши нещо, и ако може да му видиш киселата физиономия, ще си е струвало времето :D
Коментар
-
Здравейте колеги!. Първо да се извиня на автора, че ще му цапам темата, ама да не пускам друга...Второ- понеже е повечко странички нямам възможност да ги изчета всичките...когато ми е весело, ще ги погледна, та да бъда извинен, ако някъде има отговор на моя въпрос.Преди година вече стана, че и малко отгоре в едно китно българско селце, едни чудни хорица, пазители на закона ми съставиха фиш. Всичко точно, нямам претенции, разделихме се като европейци- аз усмихнат, те учтиво ми пожелаха приятен ден...бе, чудни отношения. Обаче имам много неприятен опит с администрацията на КАТ, със счетоводството им, с инфобюрото им, със административните им служители, въобще с цялата им армия от администрация. Реших, че ще пропусна момента да го платя тоя фиш на време и ще изчакам да стане задължение събираемо от НАП. Поправете ме, ако греша, ама след срока за плащане не става ли такова задължение?. Ходя вече два пъти в районния НАП и на мое име нямам задължения. Имам си и справка, подпечатана, подписана, че към момента нямам задължения. Искам да си го платя фиша, но в НАП явно още не знаят за него...В КАТ няма да ходя, с тях съм приключил взаимоотношения вече, стига толкова.Та вкратце: След изтеклия срок за плащане на фиша става ли той задължение, събираемо от НАП? Ако не е така, на кого трябва да си го платя?.
Коментар
-
molly69 написа:Ако не си платя фиша какво могат да ми направят ??A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Така,фишовете,не стават АКТ поне за момента,който квото и да приказва ! След проверка за задълженията ми към държавата в различните институции онзи ден:Имах 2 фиша - от 2011 и от 2013 - и двата фиша излизаха в системата на КАТ,но нямаше подробна информация за тях и нямаше как да ги платя в тяхната банка.Като отидох в НАП на същия ден,в тяхната система излезнаха,водят се за принудително събиране,но от 2011 до 2014 никой нищо не ми е казвал и не ме е търсил.Та платих си ги с нормалната цена.Двата бяха по 20 лв. - 40 лв. платих.Имаш няколко варианта:Чакаш да идат в НАП по някое си време (Проверявай примерно 1 път на 2 месеца) и тогава да ги платиш там.Ако пазиш самият фиш - има онлайн банкиране ако не ти се занимава с КАТ.Макар че,с техните объркани системи и комуникации,нищо чудно да го платиш,а да не го отчетат,но като си пазиш платежно не е проблем.Чакаш 3-4 години да изчезне напълно,но не препоръчвам този вариант.П.П Не се притеснявай,че ако тръгнеш да сменяш книжка ще ти излезнат в системата.Аз миналата година сменях категория и фиша от 2011 все още не ми беше платен,а не излезна като задължения и си я смених без проблем.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар