ТОЧНО заради това отношение към всичко генерално искам да се махна и ще се махна някой ден от тази държава. И не обвинявам BO за това, че има такова мнение. Ситуацията е такава. Или оставаш на улицата или се оставяш някакви цървули да те правят на магаре. Е как после да уважаваш институцията, като идва при тебе да ти се прави на велик, а пред всеки цървул с пари козирува? Вече съм го пускал този клип. Това тук може ли да стане според вас?https://www.youtube.com/watch?v=3lKwkn6JT74
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Написаха ми фиш
Collapse
X
-
style34 написа:ТОЧНО заради това отношение към всичко генерално искам да се махна и ще се махна някой ден от тази държава. И не обвинявам BO за това, че има такова мнение. Ситуацията е такава. Или оставаш на улицата или се оставяш някакви цървули да те правят на магаре. Е как после да уважаваш институцията, като идва при тебе да ти се прави на велик, а пред всеки цървул с пари козирува? Вече съм го пускал този клип. Това тук може ли да стане според вас?https://www.youtube.com/watch?v=3lKwkn6JT74Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Принципно аз съм човек,който адски много нарушава ЗДвП и си го признавам,но още преди да взема книжка съм си набил,че колана е нещо дето всеки път е добре да го сложа.Пишеш,често в раздела за гонките,блъсни се при гонка примерно,да ти се отворят 4 атмосфери за части от секундата в гръдния кош и ще ти се е искало да имаш колан ... Следващия път просто не си го слагай на мъжкото достойнство.Не гледай в канчето на другия,ти си нарушил закона,това че са хванали теб е късмет и си понасяш последствията без да мрънкаш по форумите.Тогава си мъж.От тоя форум има сигурно 1000 човека дето всеки божи ден ги цака държавата с нещо.За тези които казвате за жалби - пускали ли сте до сега такава ? Аз примерно съм опитвал да пусна жалба за това,че са ми нанесени щети по колата след репатриране от паяк и е адски бавна,изнервяща и безрезултатна цел.Жалбите към КАТ не се различават и те особенно.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз не помня да съм мрънкал, да съм се оплаквал и т.н. Пуснах темата не за да се жалвам, да очаквам подкрепа, финансова помощ или нещо друго, а за да получа отговор на 1 прост въпрос - какво ще стане, ако не си платя фиша. Отговор така и не получих. За сметка на това стана 1 тема 6 страници, в която бях изкаран най-грешния човек на света.Все пак аз правя изборът да не си плащам фиша и съм готов да си нося последствията от това мое решение, ако има такива.Все пак ще напиша, ако има някакво по-нататъчно развитие по случая с моя фиш, за да не се налага и някой друг човек да пуска подобна тема и да бъде разпънат на кръст.
Коментар
-
Всъшност да - и аз щях да напомня, че въпросът е дали да си плащаш фиш-а. И гледай сега къв интересен казус. Светците във форума казаха, че и те понякога нарушават правилата, но си плащали после. Еми и ти искаш да нарушиш правилото за плащане и да не си платиш фиша. Ако има последствия ще плащаш. Та ся кое е по-голямо нарушение - да нарушиш ЗДП или да не си платиш фиш-а? Или само комбинацията от двете? То по логиката на някои - мога да карам бързо, да убия човек, но после ще си платя глобата. Ако не платиш глобата - това вече е страшното.Нема нужда да ми отговаряте.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аз пък без колан не мога да карам, нещо ми е тегаро без него и все ме сърби лявото ухо като съм без него. Сигурно щото съм осъзнал ползите от него, макар и да плащах скъпо за това. Иначе не съм праведен шофьор и не съм за пример.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
uBaHoBB написа:Аз не помня да съм мрънкал, да съм се оплаквал и т.н. Пуснах темата не за да се жалвам, да очаквам подкрепа, финансова помощ или нещо друго, а за да получа отговор на 1 прост въпрос - какво ще стане, ако не си платя фиша. Отговор така и не получих. За сметка на това стана 1 тема 6 страници, в която бях изкаран най-грешния човек на света.Все пак аз правя изборът да не си плащам фиша и съм готов да си нося последствията от това мое решение, ако има такива.Все пак ще напиша, ако има някакво по-нататъчно развитие по случая с моя фиш, за да не се налага и някой друг човек да пуска подобна тема и да бъде разпънат на кръст.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
uBaHoBB написа:Аз не помня да съм мрънкал, да съм се оплаквал и т.н. Пуснах темата не за да се жалвам, да очаквам подкрепа, финансова помощ или нещо друго, а за да получа отговор на 1 прост въпрос - какво ще стане, ако не си платя фиша. Отговор така и не получих. За сметка на това стана 1 тема 6 страници, в която бях изкаран най-грешния човек на света.Все пак аз правя изборът да не си плащам фиша и съм готов да си нося последствията от това мое решение, ако има такива.Все пак ще напиша, ако има някакво по-нататъчно развитие по случая с моя фиш, за да не се налага и някой друг човек да пуска подобна тема и да бъде разпънат на кръст.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
todorakiggg написа:Със сигурност ще си го платиш фиша колега, колкото и да не е справедливо....Каза, че от 6 години имаш книжка, значи най - късно след 4 години ще си го платиш.За твоя информация КАТ отказват административно облсужване (подновяване на СУМПС примерно) ако имаш не платени глоби...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
todorakiggg написа:Със сигурност ще си го платиш фиша колега, колкото и да не е справедливо....Каза, че от 6 години имаш книжка, значи най - късно след 4 години ще си го платиш.За твоя информация КАТ отказват административно облсужване (подновяване на СУМПС примерно) ако имаш не платени глоби...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар