Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Написаха ми фиш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Общо взето изводите от тази тема какви са? 1. Ще си плащам глобите ако и другите ги плащат2. Ще си слагам колана ако и другите го слагат3. Ще спазвам закона ако и другите го спазват4. Ще избягам от България, защото по другия свят е по-хубаво (ама там глобите се плащат, никой не те пита другите платили ли са, а и законите се спазват)5. Ще си правя каквото искам па да става кво ще. За мен колеги темата е изчерпана с гореизложените изводи, но... всеки може да допълни, може да съм пропуснал нещо.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Е кво да допълни, като ти нищо не си разбрал. Айде ще ти кажа накратко как се разви темата.Някой пита какво ще стане ако не си плати фиша. 100 светци и монахини му скочиха как можело така. И те карали като бесни понякога, но си плащали глобите. Възмутиха се колко е нисък морала в нацията, повтаряйки 100 пъти колко е яко да хвърлиш 20 лева на ченгетата и как корупцията е нещо страхотно, защото е по-удобно, отколкото да висиш 2 часа да си платиш акта на държавата. Не стана ясно защо не протестират срещу убийците на пътя, които се измъкват безнаказано и кога ще ходят да протестират срещу това.По трета точка - законът дали ще го спазваш или не, разбира се, решаваш сам. По четвърта - не, няма да бягам, просто искам да се махна, защото тук има стотици неща, които не ми харесват, защото съм живял другаде, защото смятам, че тази държава няма бъдеще. Говорим с перспектива за моето семейство и деца. Мое мнение - който смята, че тук е хубаво - още по-добре за него. Явно още около 2 милиона българи мислят като мен и отдавна не са тук. И точно, че глобите там се плащат от всички и законите се спазват, е една от причините да искам да живея там. И за мен темата е изчерпана, всеки да си направи изодите, като първо е добре да погледне в огледалото.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абсолютно в кръга на шегата искам да поправя колегата. "100 светци и монахинЯ"http://www.youtube.com/watch?v=OG5FA0QEWFc
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Приемам забележката
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34, мисля, че живееш в големи заблуди
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Спокойно момчета .Бъдещия Министър Председател Бареков и бъдещия министър на Вътрешните работи Росен Петров ще сложат ред в държавата.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                Спокойно момчета .Бъдещия Министър Председател Бареков и бъдещия министър на Вътрешните работи Росен Петров ще сложат ред в държавата.
                Кеф, и ще върнат наборната военна служба.
                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
                  коцев написа:
                  Не съм ходил в казармата, но нещо ми направи голямо впечатление.Чаках пред ВМА в София сграда на 18 етажа.... Имаше табелка, на която пишеше нещо от сорта...Построена от поделение ХХХХХ 1976 - 1981.... тоест три - четири набора са я вдигнали....Сега ако трябва да се построи такава сграда ще има обществена поръчка за 985,423,656,434,988,543,432 милиарда лева, като 90% от тях ще се откраднат, а качеството ще е китайско...
                  04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Neno Er написа:
                    коцев написа:
                    А теб ще направи министър на отбраната или най-малко главнокомандващ ВВС.
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                      Neno Er написа:
                      коцев написа:
                      А теб ще направи министър на отбраната или най-малко главнокомандващ ВВС.
                      И двете длъжности са заети
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Като чуя думичката казарма и се изпълвам с умиление...И в никакъв случай то не е продиктувано заради 38-те месеца задължителна служба, коитоаз имах честта да изслужа.Напротив. Дори не смятам това време за загубено. Спечелих приятелите си там, калих се в неволите ( когато ги имаше ) и определенотам получих подготовката си за хищническата същност на обществото ни.В тази връзка на мисли съм убеден, че казармата ( дори и с по-скромни срокове)би помогнала отново на момчетата ни да се превръщат навреме в мъже.За съжаление към днешна дата все повече се сблъсквам с младежи, които не знаят, какво е чест, мъжка дума и за какво са им "атрибутите" в гащите. Доживяхме да се "влеем" в Западната култура, която на последната Евровизия имаше "свободата" да номинира на първо място в конкурса си нещо, което беше облечено и гримирано, като жена и което имаше перфектната фигура за такава, но всъщност си беше "забравило"...брадата на лицето.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

коцев написа:
                          КъФ ред могат да сложат тия двамата колега Коцев, като и двамата не са У ред ? :P
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Е как какъв ред???Всичко ще тръгне по мед и масло.Жалко за Станишчето ,че то тъкмо почна да вдига икономиката на крака ,намери работа за 50 000 човека и тоя ще го спъне.

Коментар

BO написа:
                              ...Ето, мен примерно това ме дразни много повече, че съм пресякъл неправилно и ме глобиха за това. Но след като ме спряха и ми казаха за нарушението, то няма какво да направиш. Нарушил ли си го, нарушил си го. И съответно си понасям последствията....И да, в 19 часа ми писаха фиш-а като пешеходец и в 21 часа на същия ден си го платих.И да, абсолютно същия фиш, който съм го платил веднага, ми е стоял 2 години като неплатен и трябваше да го платя за втори път, заедно с лихвите, защото в системата на КАТ не били получили превода.И защото за мен това не е нормално, то го платих за втори път, за да мога да си свърша работата и веднага заведох иск срещу тях.Както се казва не е въпроса за 20-те лева в този случай, а въпроса е принципен. Нищо, че вече 4 месеца се боря с това нещо - с жалби и т.н. Просто не е редно. И защото въпроса е принципен вече за мен, то ще направя каквото мога, а няма да се жалвам наляво и надясно....
                              Ура, след около половин година борба, най-накрая са имаме върнати парите от повторно платения фиш в банковата сметка.Сега въпроса е дали да си търся правата за 2-та лева превод, защото са ми върнали само сумата по фиша, ама не са ми върнали парите за транзакция по сметката.Бях завел иск и за парите за самата транзакция включително, защото те ме накараха да направя тази транзакция заради тяхна грешка, ама нещо това са го пропуснали при възстановяването на парите ми.Според вас редно ли е да продължавам за 2-та лева? Демек би ли следвало и 2-та лева за самата транзакция, които са взети от банката, да ми се възстановят?
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не само че са 2лв, а дори и 10 стотинки да са пак си ги търси.Правото е на твоя страна . :D

Коментар

Working...
                                X